آقا یه بازی معرفی کنین که این کام رو باهاش تست کنم یعنی بازی باشه که سیستمو باهاش محک بزنم - میخوام بازی آخرین سیستم روز رو بخواد هر چند مال من آخرین نیست ولی میخوام تست کنم
ممنون
corei7 920
4gb ddr3
ATI hd 5770
آقا یه بازی معرفی کنین که این کام رو باهاش تست کنم یعنی بازی باشه که سیستمو باهاش محک بزنم - میخوام بازی آخرین سیستم روز رو بخواد هر چند مال من آخرین نیست ولی میخوام تست کنم
ممنون
corei7 920
4gb ddr3
ATI hd 5770
يه بازي گرافيكي خوبه فقط صبر زيادي مي خواد اگه ميخواي تست كني fallout3 بگيد چهار مدل براي گيرافيك هاي مختلف داره و حداقل گرافيكي كه مي خواي 1g هستش
2تا ديويديه ولي يكم بايد بازي رو رد كني تا به شهرش برسي
دوستان جدیدترین بازیهای استراتژیکی بعد از Civilization 4 چی هستند؟!!
قشنگترین بازی (تخیلی نباشه)چه بازیهایی هستند؟!!(البته عرض این 4ماهی که گذشته)
Last edited by ardavan_2008; 20-02-2010 at 20:23.
سلام
شما چه بازیهایی رو تو سبک اکشن اول شخص،اکشن سوم شخص و ماجرایی با سیستم زیر پیشنهاد میکنید؟
CPU : AMD Athlon 64 +7850
RAM : 2GB
VGA : Geforce 9500 GT
واقعا موندم
بين بازي هايي كه ميشناسم
فكر كنم(مطمئن نيستم) كه Dark Sector خوب باشه (نه عالي)
کارت گرافیک شما شاید بعضی ها بگن ضعیف باشه ولی من میگم خوب هستش و شاید نشه با رزولشن بالا بازیهای امسال رو اجرا کرد ولی در کل میتونید هر بازیو راحت اجرا کنید.
شما باید بگی که مثلا بازیهای جدید میخوای یا برای هر موقعی باشه تا بشه کمکت کرد چون توی اون سبکهای که گفتی بازی خیلی خوب زیاد هستش.
از ابتدای سال 2009 به این ور.یعنی یه جوری باشه که دردسر خرید نداشته باشهکارت گرافیک شما شاید بعضی ها بگن ضعیف باشه ولی من میگم خوب هستش و شاید نشه با رزولشن بالا بازیهای امسال رو اجرا کرد ولی در کل میتونید هر بازیو راحت اجرا کنید.
شما باید بگی که مثلا بازیهای جدید میخوای یا برای هر موقعی باشه تا بشه کمکت کرد چون توی اون سبکهای که گفتی بازی خیلی خوب زیاد هستش.
من یه سری بازی میگم خیلی خوب هستن.فعلا اینارو بازی کن تا به بازیهای امسال برسی(البته چنداش برای 2010 هستش):
اکشن اول شخص:
Call of duty:mw2
Left 4 Dead 2
Bioshock2
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
اکشن سوم شخص:
Batman: Arkham Asylum
Resident evill5
Prototype
در ضمن بازی mass effect2 که امسال منتشر شده عالی هست و از الان کاندید بهترین بازی سال هست ولی سبکش اکشن نقش آفرینی هست که البته بیشتر اکشن هستش.تاپیکش همین انجمن موجوده.
من الان mass effect2 رو دارم بازی می کنم اما من یک بازی می خوام تو سبک crysis که فقط کشت و کشتار داشته باشه و بره مرحله بعد و نقش آفرینی تئش نباشه و گرافیکش بالا باشه
بازی bioshock 2 رو هم زیاد خوشم نیومد لطفا اگر بازی دیگری سراغ دارین معرفی کنین
ممنون از معرفی بازی ها
البته می خوام حجم این بازیها حداکثر 400 مگ باشه. بازی هایی که معرفی کردید حجمشان بالاست. لطفا بازیهای کم حجم تر معرفی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)