تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 356 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.

داداش اولا دور سفید داره! توعکس معلومه!!!
    منظورم این بود که وقتی خودت یکی میخری اونوقت لاستیک ذور سفید هم براش بنداز!
    گرنه من نمیدونم مارکش چیه ولی فکر کنم شورلت باشه!
    بیوک هست.
    در ضمن من اینو برا تو شهر نمی خوام! سالی یه بار باش بیام بیرون برام بسه!
    رفیق منم همین حرف رو میزد.گفتم اومدیم و یه کار اورژانسی برات پیش اومد.یا یروز دلت گرفته بود خواستی بری

یه چرخی بزنی.اونوقت بری فشم بیای یه باک میسوزونی!!!!

راستی اگه برای دریفت و این جور کارا میخوای شورولت بگیر!

به نظر من یه Benz 450slc بگیر اخرشه
    به به جناب امیر خان بزرگ!!!مهندس این ماشین که میگی لوازم یدکیش قیمتی برابر هیولا داره.خیلی کم گیر میاد

ولی ماشین خوبیه و اگه بهش برسی حرف نداره.

به قول نامبر 1 این ماشین ها دیگه منسوخ شده مخصوصا با این وضعیت بنزین.

دوستان ازتون یه راهنمائی میخوام
    ماشین در حد 7 یا 8 میلیون تومن. چی بگیرم
    چی توصیه میکنی
    هوندا سیویک 4 در!پر شتاب.جموجور.نسبتا کم مصرف.فقط سالمش سخت گیر میاد.

سلام یه سوال : من ماشین muscle تر و تمیز از کجا میتونم گیر بیارم (کلاسیک تقریبا) مثل کامارو های دهه 90
    یه چیزی تو این مایه ها:(البته سالم تر!
    دوست عزیز شما سالم نمیتونی گیر بیاری به این دلیل که کسی که عشق این ماشین هست و براش خرج کرده

نمیاد راحت بفروشتش و اونی هم که میفروشه ماشین رو به فنا داده.

یادمه کوچه ی بالاییمون یدونه از همین شورولت ها گزاشته بود طرف.ماشین زرد با دو خط مشکی .رینگ های توخالی

دقیقا تریپ بازی درایور!!!!از داداشم میپرسم اگه هنوز اونجا باشه بهت خبر میدم!!

فرشاد که کاملا منزوی شد !!!!
    دید بابا فایده نداره اینجا.همون بهتر که بشینم درسم رو بخونم!!!ولی جدا خوب تصمیمی گرفته.کنکورش رو رد کنه

باز میاد اینجا.
    علی و امیر هم که دیگه حال نمیکنن !
    اخه دیگه چیزی برا بحث نمونده سهیل جان!!!
    سهیل (solo( هم که نیست !
    کمتر سر میزنم.ولی هر وقت میام سعی میکنم یه بحث مفید و به درد بخور داشته باشیم(عین اون قضیه گیربکس!!)

حمید بابایی هم که رفته آلمان !
    ایشون که خیلی وقته اینجا نیستن

گرانترين ماشينهاي پليس جهان
    کی میتونه از دست اینا در بره؟؟؟؟جالب بودن.ممنون

سهیل جان من دارم مطالب مفید این تاپیک رو جدا میکنم تا سر فرصت بزارم برای دوستان.اخه مطالب

مفید تو صفحات قبل و اول زیاد هست.

راستی بابت مطالب انژکتور هم ممنون.

همگی موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه graphmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بیابون

پيش فرض

از آقای نومبر 1 بابت مقاله و تمامی کسانی که زحمت میکشن تشکر میکنم.
    این پست رو برای تشکر میدم برداشت اسپمینگ نشده یک وقتی...
    یا حق...

پروفشنال ram1600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    BMW

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    واقعآ ماشینای توپی بودن البته میشه از دست این اتومبیل ها هم در رفت
    یعنی صحنهای رو که دیدم میگم 3 تا پسر با یک پیکان مدل75 از دست مرسدس پلیس در رفت کف کردم جوری که 15 دقیقه مرسدس پشت پیکان بود و نتونست کاری کنه تا جای که پیکان از یک محل تعیین شده پرید ولی مرسدس ترسید و پیکان جان سالم به درد برد
    فرشاد که کاملا منزوی شد !!!!

علی و امیر هم که دیگه حال نمیکنن !

سهیل (solo( هم که نیست !

حمید بابایی هم که رفته آلمان !

مدیرا هم که اصلا به فکر این تاپیک نیستند !

اقا پس ما ول معطل هستیم که اینجا داریم پست میدیم ! ما هم بریم دیگه ..
    بابا اگه دیگه شما برید دیگه کسی نیست دیگه تاپیک بی ارزش میشه

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی صحنهای رو که دیدم میگم 3 تا پسر با یک پیکان مدل75 از دست مرسدس پلیس در رفت کف کردم جوری که 15 دقیقه مرسدس پشت پیکان بود و نتونست کاری کنه تا جای که پیکان از یک محل تعیین شده پرید ولی مرسدس ترسید و پیکان جان سالم به درد برد
    ایران رو نگاه نکن اونجا(کشور های پیشرفته در زمینه ی اتومبیل) و مخصوصا المان و ایتالیا از خود ماشین پلیس مهمتر رانندشه که نزاره کسی در بره!!!
    Last edited by solo_88; 09-11-2007 at 19:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از آقای نومبر 1 بابت مقاله و تمامی کسانی که زحمت میکشن تشکر میکنم.

یا حق...
    امیدوارم جواب مورد نیازت رو گرفته بوده باشی

بابا اگه دیگه شما برید دیگه کسی نیست دیگه تاپیک بی ارزش میشه
    ای ااقا . هر اومدنی یه رفتنی هم داره ... اینجا تنها چیزی که مدیراش بهش اهمیت نمیدن درخواست کاربران سایته و تنها چیزی که اهمیت میدن منافع شخصی ه ... من تو فروم خودمون که سهیل solo عزیز اونجا عضویت داره 2 بار اومد گفت اقا انجمن ورزشی بزنید و فقط هم خودش درخواست داد نه یه عالم کاربر اونوقت من و سایر مدیران سایت در حال راه اندازی انجمن ورزشی هستیم ! حالا اینجا 1 ساله !!! از قبل از بودن من حتی دارن میگن اقا این دنیای اتومبیل رو انجمن کنید ! بعد هنوز کاری نمیکنند . البته جای تشکر داره از بعضی مدیر ها مثل جناب بابک babak که انصافا وظیفه خودش رو به درستی انجام میدن .

ایران رو نگاه نکن اونجا(کشور های پیشرفته در زمینه ی اتومبیل) و مخصوصا المان و ایتالیا از خود ماشین پلیس مهمتر رانندشه که نزاره کسی در بره!!!
    در این زمینه باید بگم مهم اون مقام بالتر از راننده هست که اجازه تخریب خودرو رو هم در شرایط خاص به راننده هاشون دادن ... نه مثل اینجا که گفتن اگه زدین باید خودتون درستش کنین !!!!

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام یه سوال : من ماشین muscle تر و تمیز از کجا میتونم گیر بیارم (کلاسیک تقریبا) مثل کامارو های دهه 90
    یه چیزی تو این مایه ها:(البته سالم تر!!)

با سلام به همه بچه های گل تاپیک.

از همتون طلب بخشش میکنم که دیگه خیلی کم میام.

دوست عزیز در مورد سوالت اگه عکسشو نمیذاشتی نمیدونستم کدوم رو میگی .از این ماشینا تا 2 ماهه پیش تو شهر ما 2 تا بود.یه زرد یه قرمز. البته الان دیگه یکیشون رو نمیبینم ولی میدونم که فروخته 3 میلیونو 600 تومن. لامسب منو که دیوونه کرده بودن. آخه ماشینی که با اون قدمت 160 مایل بر ساعت روش خود نمایی میکنه...

یکیشون رو بعضی موقع ها میبینم اگه بازم دیدم میپرسم این یکی میفروشه یا نه. اگه آره چند میفروشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون اولى رو ديوار اتاقمه!

هوندا سیویک 4 در!پر شتاب.جموجور.نسبتا کم مصرف.فقط سالمش سخت گیر میاد.
    آخرين مدل هوندا سيويك، توليد چه ساليه؟

سر ماشين‌هاشون خيلى مى‌ترسن، مخصوصا راننده!
    اينجا هم يه بار يكى از بچه‌ها از دستشون در رفته بود. اونم با پرايد! البته چون هول شده بوده، در حين فرار ماشين رو مى‌مالونه به جدول!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اون اولى رو ديوار اتاقمه!

آخرين مدل هوندا سيويك، توليد چه ساليه؟

مدل 2007 !!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پژو در چين سيتروئن می سازد

گروه بین الملل: کمپانی پژو قصد دارد مدل جدید شریکش یعنی سیتروئن را در چین بسازد .

به گزارش خبر خودرو ، مدل جدید C5که قرار است سال آینده در اروپا به بازار عرضه شود در تشکیلات پژو در چین ساخته می شود .به گفته گیلس میشل مدیر تشکیلات سیتروئن برای اولین بار قراراست پس از معرفی یک محصول از این گروه در اروپا ،نمونه آن درچین نیز عرضه شود.این جمله در کنفرانس خبری مربوط به معرفی مدل جدید سیتروئن C5بیان شد و میشل همچنین اعلام کرد تلاش گروه فرانسوی بر این است که بیشتر قطعات را توسط قطعه سازان چینی بسازد .

خط تولید پژو درچین در شهر ووهان قرار دارد و تولید C5 در این جا انجام خواهد شد اما پژو – سیتروئن تا سال 2010 قصد دارد با دونگ فنگ موتور قرارداد تولید مشارکتی امضاءکند.در عین حال گروه خودروساز فرانسوی به فکرامضاءقرارداد با "هافی "نیز هستند.هدف پژو– سیتروئن در بازار چین رسیدن به مرز فروش یک میلیون دستگاه در سال است .

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعتصاب كارگران شركت كرايسلر آمريكا

خبرگزاري بلومبرگ گزارش داد ، در صورتي كه نمايندگان اتحاديه هاي كارگري و مقامهاي شركت خودروسازي كرايسلر براي امضاي قرارداد جديد به توافق نرسند ، كارگران اين شركت از امروز سه شنبه دست به اعتصاب سراسري مي زنند .
    كارگران شركت كرايسلر روز 6 اكتبر مهلت 72 ساعته اي به مقامهاي شركت دادند تا به درخواستهاي آنها رسيدگي كنند .
    به گزارش«جهان» و به نقل از فارس، اين دومين تهديد به اعتصاب سراسري در صنايع خودروسازي آمريكا طي يك ماه اخير است . كارگران شركت جنرال موتورز نيز چندي پيش در اعتراض به وضعيت حقوق و دستمزد و ساعات كار ، قصد اعتصاب سراسري داشتند كه در آخرين لحظات با مقامهاي شركت به توافق رسيدند .
    اعتصاب در صنايع خودروسازي آمريكا طي 37 سال اخير بي سابقه است . شركتهاي خودروساز آمريكا طي سال 2006 ميلادي با ضرر و زيان روبرو شدند . كرايسلر با زيان 680 ميليون دلاري مواجه شد و شركت فورد نيز ضرر و زيان بي سابقه 6/12 ميليارد دلاري را بر جاي گذاشت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •