تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 311 از 358 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تمام مثال هایی که زدید بی ربطه. پرواز الاغ و ... ربطی به این بحث نداره.
    ببین دوست گرامی، بنده می گم علم بر اساس یک سری قوانینی شکل می گیره. این قوانین اگر در 100% موارد برقرار نباشه، اون علم ناقصه. شما می فرمایید نه کامله! اینجارو دقت کن شاید متوجه بشی چی میگم:
    بنده می گم کسر 1/2=1/2 در نتیجه چون دو کسر برابرند، قوانین علم ریاضی به ما میگه صورت دو کسر و مخرج دوکسر برابرند.
    اما به اینجا که می رسه: 0/1=0/2 دچار تناقض میشه. چرا؟ چون این قانون 100% درست نیست. چون همیشه و همه جا صدق نمی کنه.
    بنابراین علم ناقص ریاضی شما رو مجبور می کنه در مواردی که به تناقض در قوانین می رسید از یک سری «فرامین» پیروی کنید. مثل این:
    یک دانش آموز راهنمایی می دونه که هرگاه صورت دو کسر صفر شد هیچ الزامی نداره که مخرج اون ها هم برابر باشه

چون
    شما صفر رو بر هر عددی دوست دارید می تونید تقسیم کنید و جواب صفر خواهد شد.

ببین جناب، این که شما می فرمایید یک دستور است، نه یک اثبات. شما می توانید با مدل به بنده نشان بدهید که چگونه عدد صفر بر هر عددی یا مثلا عدد یک تقسیم میشه و جوابش صفر میشه؟؟؟
    خوب مشخصه که نمی تونید، حال اینکه در مابقی موارد ارائه ی مدل ممکن است. اینجا که ارائه ی مدل ممکن نیست، اثبات هم ممکن نیست.
    پس چه اتفاقی میفته؟ «دستور» صادر میشه. یعنی یک عده دانشمند ریاضیدان دور هم می شینن و تصمیم می گیرن هرجا صورت کسری صفر بود، جواب کسر برابر با صفر در نظر گرفته بشه، و هیچکدام هم توانایی اثباتش رو ندارند، همانطور که هیچ ریاضیدانی توان اثبات اینکه بی نهایت یک عدد نیست رو ندارد.
    متوجه شدید؟ پس شما که در علم ریاضی بعضی دستورات را بصورت هویجوری می پذیرید! چطور می شود که وقتی به امور متافیزیکی برخورد می کنید یک دفعه گارد می گیرید که حتما باید اثبات در کار باشد، حتی برای ایده!
    بعد مرا مسخره می کنید! از لبوفروش جلوی دانشگاه بپرسید حتما به شما خواهد گفت که «ایده» نیاز به اثبات ندارد. این فرضیات مبتنی بر ایده هستند که به اثبات نیاز دارند.
    در کل چیزی که از شما و از ارسالهایتان دریافت بنده بوده، چیزی بیشتر از یک خودنمایی ساده نبود.
    بنده به اندازه ی کافی در این موارد با شما بحث کردم و ادامه ی آن را لازم نمی بینم.چ
    به خدا می سپارمت
    دوست عزیز مشکل اصلی اینجاست که شما ریاضیات رو جور دیگه ای فرض کردین و طبق نظر خودتون هم دارین اون رو تغییر میدین.
    توی ریاضیاتهیچ وقت گفته نشده وقتی دو تا کسر برابر هستن ، یعنی صورت ها و مخرج هاشون برابر هست.
    مثلاً 20/5 برابر هست با 40/10 ، ولی تا حالا یک نفر هم نیومده بگه پس نتیجه می گیریم 20 و 40 با هم برابر هستن و 5 و 10 هم با هم مساوی هستن.
    یا شما میگی چرا 0/1 و 0/2 برابر هستن. خب این دیگه جزو واضحات هست. حسن هیچ سیبی نداره ، پس فرقی نمیکنه که اون سیب نداشته رو به 1 نفر بده یا به 2 نفر یا به 5120 نفر. در هر دو صورت جواب 0 هست چون اصلاً سیبی موجود نیست.
    Last edited by Mr.Crow; 11-12-2012 at 17:33.

2. 5 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IQ-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز مشکل اصلی اینجاست که شما ریاضیات رو جور دیگه ای فرض کردین و طبق نظر خودتون هم دارین اون رو تغییر میدین.
    توی ریاضیات هیچ وقت گفته نشده وقتی دو تا کسر برابر هستن ، یعنی صورت ها و مخرج هاشون برابر هست.
    مثلاً 20/5 برابر هست با 40/10 ، ولی تا حالا یک نفر هم نیومده بگه پس نتیجه می گیریم 20 و 40 با هم برابر هستن و 5 و 10 هم با هم مساوی هستن.

یا شما میگی چرا 0/1 و 0/2 برابر هستن. خب این دیگه جزو واضحات هست. حسن هیچ سیبی نداره ، پس فرقی نمیکنه که اون سیب نداشته رو به 1 نفر بده یا به 2 نفر یا به 5120 نفر. در هر دو صورت جواب 0 هست چون اصلاً سیبی موجود نیست.
    دیدی مچت را گرفتم!
    بنده گفتم در دو کسر مساوی، وقتی صورت ها برابر باشد=> مخرج ها برابر است. نه اینکه در هر کسر مساوی صورت ها و مخرج ها برابرند!!! بنده همچین چیزی نگفتم. اگر گفتم نشانم بدهید. شما کلام مرا تغییر دادید. اینجور بحث کردن جواب نمی دهد. مغالطه کار انسانهای ضعیف است، نه دانشمند ریاضی دانی مثل جنابعالی!!!

اما مثالتان :

حسن هیچ سیبی نداره...

این را با مدل ریاضی به بنده اثبات کن اگر می توانی! این که گفتی، فرمایش و دستور بود، نه اثبات. من مدل «هیچ سیب» را ندیدم، کسی دیده اینجا؟!

اما جالب اینجاست، دو نفر دانشمندتر از خودتان !!! هم پای ارسالتان تشکر گذاشته اند! این کارشان این معنی را می رساند که آنها هم متوجه مغالطه ی جنابعالی نشده اند! حالا ضریب هوشی این دوستانتان را حدس بزنید!
    Last edited by IQ-x; 12-12-2012 at 08:38.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دیدی مچت را گرفتم!
    بنده گفتم در دو کسر مساوی، وقتی صورت ها برابر باشد=> مخرج ها برابر است. نه اینکه در هر کسر مساوی صورت ها و مخرج ها برابرند!!! بنده همچین چیزی نگفتم. اگر گفتم نشانم بدهید. شما کلام مرا تغییر دادید. اینجور بحث کردن جواب نمی دهد. مغالطه کار انسانهای ضعیف است، نه دانشمند ریاضی دانی مثل جنابعالی!!!

اما مثالتان :

حسن هیچ سیبی نداره...

این را با مدل ریاضی به بنده اثبات کن اگر می توانی! این که گفتی، فرمایش و دستور بود، نه اثبات. من مدل «هیچ سیب» را ندیدم، کسی دیده اینجا؟!

اما جالب اینجاست، دو نفر دانشمندتر از خودتان !!! هم پای ارسالتان تشکر گذاشته اند! این کارشان این معنی را می رساند که آنها هم متوجه مغالطه ی جنابعالی نشده اند! حالا ضریب هوشی این دوستانتان را حدس بزنید!
    دوست عزیز به نظر میرسه شما از اون عزیزانی هستی که فقط یه سری کلمه قلنبه سلنبه مثل مغالطه و این ها رو پشت سر هم به کار می برین که مثلاً مچ گیری کنین. دیگه فکر نمیکردم واضحاتی مثل این ها رو بهش مغالطه میگن !!!
    این عین جمله شما :

بنده می گم کسر 1/2=1/2 در نتیجه چون دو کسر برابرند، قوانین علم ریاضی به ما میگه صورت دو کسر و مخرج دوکسر برابرند.

خیلی واضح و قشنگ گفتین چون دو کسر برابرند ، صورت ها و مخرج ها هم برابر هستند. هیچ جا نگفتین چون صورت های کسرها برابر هستن ، پس مخرج هاشون باید برابر باشن. فقط در مورد برابری کل کسرها (نه صورت ها) صحبت کردین. بعد الآن میگین من فقط گفتم صورت ها برابر هستن !!!!
    مثال هم زدم که شاید قضیه بهتر جا بیفته ، ولی خب مثل اینکه از اون بحث هایی هست که اگه خود گاوس هم از قبر دربیاد و مباحثه کنه ، از شدت وحشت سکته بزنه و دوباره بره توی قبر !
    کلاً این بحث خیلی بیهوده هست. ما داریم در مورد ریاضیاتی که صدها یا هزاران سال پیش این موارد رو ثابت کرده صحبت می کنیم. یعنی چیزی که واضح هست و نیازی به توضیح اضافه نداره. شما هم میتونی با اهانت کردن و القابی مثل انسان های ضعیف و تمسخر ضریب هوشی و استفاده از کلمات فوق العاده کلیشه ای مثل مغالطه و ... ، تصور کنی یه بحث کاملاً واضح و مشخص رو برنده شدی و الآن به خوشبختی رسیدی. شما رو در همین جا برنده این بحث اعلام می کنم و از همین لحظه تولد دوران تازه ای از ریاضیات رو جشن می گیریم که ابداع کننده اون هم شما هستی.

5. 7 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

در مورد این چه نظری دارید:
    یا کسر 0/1= 0
    کسر 0/2 =0
    چون صورت کسرها برابر است، پس مخرج کسرها برابر است.
    در نتیجه:
    1=2
    !
    هیچ جا نگفتین چون صورت های کسرها برابر هستن ، پس مخرج هاشون باید برابر باشن. فقط در مورد برابری کل کسرها (نه صورت ها) صحبت کردین. بعد الآن میگین من فقط گفتم صورت ها برابر هستن !!!!
    .

بدون شرح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ماشالله هردفعه به افراد تأیید کننده ی پست های جنابعالی اضافه میشه! بدبخت معلمی که به شما آموزش داد!
    این هفته درس می داد، هفته ی بعد که می پرسید می گفتید آقا اینارو به ما درس ندادید بخدا! به جون گاوس راس میگم!
    Last edited by IQ-x; 12-12-2012 at 17:07.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بدون شرح!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ماشالله هردفعه به افراد تأیید کننده ی پست های جنابعالی اضافه میشه! بدبخت معلمی که به شما آموزش داد!
    این هفته درس می داد، هفته ی بعد که می پرسید می گفتید آقا اینارو به ما درس ندادید بخدا! به جون گاوس راس میگم!
    به پستی که من از شما نقل قول کردم توجه کنین. این پست بوده :

تمام مثال هایی که زدید بی ربطه. پرواز الاغ و ... ربطی به این بحث نداره.
    ببین دوست گرامی، بنده می گم علم بر اساس یک سری قوانینی شکل می گیره. این قوانین اگر در 100% موارد برقرار نباشه، اون علم ناقصه. شما می فرمایید نه کامله! اینجارو دقت کن شاید متوجه بشی چی میگم:
    اما به اینجا که می رسه: 0/1=0/2 دچار تناقض میشه. چرا؟ چون این قانون 100% درست نیست. چون همیشه و همه جا صدق نمی کنه.
    بنابراین علم ناقص ریاضی شما رو مجبور می کنه در مواردی که به تناقض در قوانین می رسید از یک سری «فرامین» پیروی کنید. مثل این:
    یک دانش آموز راهنمایی می دونه که هرگاه صورت دو کسر صفر شد هیچ الزامی نداره که مخرج اون ها هم برابر باشه

چون
    شما صفر رو بر هر عددی دوست دارید می تونید تقسیم کنید و جواب صفر خواهد شد.

ببین جناب، این که شما می فرمایید یک دستور است، نه یک اثبات. شما می توانید با مدل به بنده نشان بدهید که چگونه عدد صفر بر هر عددی یا مثلا عدد یک تقسیم میشه و جوابش صفر میشه؟؟؟
    خوب مشخصه که نمی تونید، حال اینکه در مابقی موارد ارائه ی مدل ممکن است. اینجا که ارائه ی مدل ممکن نیست، اثبات هم ممکن نیست.
    پس چه اتفاقی میفته؟ «دستور» صادر میشه. یعنی یک عده دانشمند ریاضیدان دور هم می شینن و تصمیم می گیرن هرجا صورت کسری صفر بود، جواب کسر برابر با صفر در نظر گرفته بشه، و هیچکدام هم توانایی اثباتش رو ندارند، همانطور که هیچ ریاضیدانی توان اثبات اینکه بی نهایت یک عدد نیست رو ندارد.
    متوجه شدید؟ پس شما که در علم ریاضی بعضی دستورات را بصورت هویجوری می پذیرید! چطور می شود که وقتی به امور متافیزیکی برخورد می کنید یک دفعه گارد می گیرید که حتما باید اثبات در کار باشد، حتی برای ایده!
    بعد مرا مسخره می کنید! از لبوفروش جلوی دانشگاه بپرسید حتما به شما خواهد گفت که «ایده» نیاز به اثبات ندارد. این فرضیات مبتنی بر ایده هستند که به اثبات نیاز دارند.
    در کل چیزی که از شما و از ارسالهایتان دریافت بنده بوده، چیزی بیشتر از یک خودنمایی ساده نبود.
    بنده به اندازه ی کافی در این موارد با شما بحث کردم و ادامه ی آن را لازم نمی بینم.چ
    به خدا می سپارمت
    هیچ حرفی از صورت کسر زده نشده و فقط عبارت کسر (نه صورت کسر) نوشته شده. در مورد پست قبلی که اصلاً من نقل قولش نکرده بودم هم که دوستمون Kesel جان توضیح دادن :

کی و کجا همچین چیزی بیان شده ؟ می تونید گزاره ی بالا رو به عنوان قضیه مطرح و اثبات کنید ؟ در کجای نظریه ی اعداد ، بعد از طرفین وسطین کردن حق دارید صفر مطلق رو حذف کنید ؟ هیچ کس تا به حال چنین ادعایی نکرده و اگر شما چنین ادعایی می کنید موظفید براش اثبات ارائه بدید.
    در مجموع بحثی هست که به جایی نمیرسه. همون طور که دوستمون گفتن و من هم گفتم ، شما به اختیار خودتون دارین توی ریاضیات دست میبرین. مثلاً می تونین از همین لحظه به اختیار خودتون بگین توی ریاضیات گفته شده ضرب هر عدد در 5 مساوی هست با 127 . حالا ما هرچی بگیم همچین چیزی توی ریاضیات نیست ، شما حرف خودتون رو میزنین. خب وقتی بحث این طوری پیش میره دیگه چه نیازی به ادامه اون هست.
    من از دوستان بابت ادامه دادن این بحث توی تاپیکی که ارتباطی بهش نداره معذرت خواهی میکنم. شما هم تا فردا از عباراتی مثل مغالطه گر و ضعیف و کم هوش و ... استفاده کنین ، نه به من برمیخوره نه ناراحت میشم و نه دیگه پستی در این مورد میزنم. میتونین فکر کنین برنده بحث شدین و من هم کم آوردم. به همین سادگی ، به همین خوشمزگی

8. این کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

دوستان عزیز در صورتیکه تصمیم بر ادامه این مبحث دارید لطفآ در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه بدید تا موضوع یوفوها دچار انحراف نشود...
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جواب این 2 سؤال را بده تا این بحث در حضور همه تمام شود و به انجمن ریاضی نکشد:

(1) اگر در دو کسر مساوی، چنانچه صورت دو کسر مساوی باشد، آیا مخرج آنها مساوی هست یا نه؟
    (2) آیا دو چیز مساوی با یک چیز، مساوی هستند یا نه؟
    a=b و b=c در نتیجه: a=c

حالا اگر:

0/1=0
    و
    0/2=0

هر دو عبارت 0/1 و 0/2 مساوی با 0 هستند، در نتیجه با استفاده از (2) 0/1=0/2
    یعنی: 0/1=a و 0=b و 0/2=c در نتیجه: 0/1=0=0/2 در نتیجه: 0/1=0/2

در دو کسر مساوی 0/1 و 0/2، صورت هر دو کسر مساوی و 0 است. در نتیجه بر اساس (1)، مخرج شان هم مساوی است.
    در نتیجه: 1=2

این استدلال را رد کن برویم دنبال کارمان!
    Last edited by IQ-x; 13-12-2012 at 16:58.

11. 2 کاربر از IQ-x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

در اصل , همیشه کسانی در مبحث روش علمی از پارادوکسهای مشابه در بالا براحتی رد میشند که همواره مفاهیم و نشانه های متافیزیک[همان فیزیک اما در رده ای بالاتر] رو رد میکنند.

شما به اختیار خودتون دارین توی ریاضیات دست میبرین
    این جمله , بنده رو بیاد عبارت آشنایی انداخت که در دوران قرون وسطی از سوی کلیسا بارها به عنوان دست بردن در کار خداوند(!؟!) مطرح می شد.

هر دانشپژوهی حق داره موضوعات مطروحه در علوم رو مورد سوال قرار بده.
    Last edited by seamack; 14-12-2012 at 14:39.

13. 2 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این جمله , بنده رو بیاد عبارت آشنایی انداخت که در دوران قرون وسطی از سوی کلیسا بارها به عنوان دست بردن در کار خداوند(!؟!) مطرح می شد.

هر دانشپژوهی حق داره موضوعات مطروحه در علوم رو مورد سوال قرار بده.
    قوانین طبیعت تغییر ناپذیر هستند و قوانین و استدلالات ما باید منطبق بر قوانین طبیعت باشه چون اونها حقیقت هستند و وجود دارند.

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

چه کسی با این گفته شما مخالفت کرده؟!
    اصلا چه ربطی به موضوع مورد بحث داشت؟!!!

16. 3 کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •