چه رنگ هایی می خواد بزنه؟ خبر داری مدل های جدیدش چه باتری روشه؟
ok
چه رنگ هایی می خواد بزنه؟ خبر داری مدل های جدیدش چه باتری روشه؟
ok
باید مجتبی جان ببخشید که پشت سر سوالتون سوال پرسیدم دوستان اول سوال دوستمون رو جواب بدید
چند دقیه طول میکشه تا گوشیتون رو با باتری معمولی شارژ کنید و هر چند وقت یکباز شارژ میکنید؟
مال من اگه در حالت خاموش شارج میکردی 1ساعته پر میشد در حالت روشن 1ساعتو ربع طول مکشید.حیف که از دست رفت.
من روز پنجشنبه ساعت 15.30 فول شارژ كردم وتا الان كه شنبه ساعت 20.30 هست فقط يك خط كم شده ورژن گوشيم هم 21 هست من اصلا مشكل باتري ندارم تازه استفاده من در حد معمولي هست
خدا بده شانس خدایا تو این دنیا چه خبره؟ هیچ چیزشون مثل هم نیست حالا فرق گوشی ها رو باید فهمید
موفق باشی دوست من
مال من با روزی دو تا سه ساعت اهنگ گوشدادن و یه ربع مکالمهو 100 تا 150 تا پیامک روزی دو بار شلرجش میکردم. شما چی کار میکنی که اینقد شارجش دووم میاره؟
آقا مطمئنی کسی دیگه نرفته گوشیتو شارژ کنه ...؟
مگه میشه ....؟ اون زمانی هم که من داشتم حداکثر روزی یه بار باید شارژش میکردم ....![]()
مال من بیشتر هم می موند اما می دونی چجوری؟
7 تا خط باتریش بعد 2 روز و نیم یهو می شد یکی و می گفت Battery Low!!!
مطمئنم واسه شما هم همینطوره...
آره خب اگه تو این مدت خاموش روشن هم بکنی 2 یا بیشتر بار.حتما یکی 2 تا بیشتر از خط گوشی کم میشد
در تایید گفته دوستان، گوشی های نوکیا تو نمایش میزان باتری مشکل جدی داره.به صورتی که تا 50 درصد باتری رو پر نشون می ده و بعد در عرض 1 ساعت می رسه به خط دوم و بعد 1 خط.
گوشی من (ان82) با 1خط 6 ساعت خوب کار می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)