شما راحت ترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری به فروشنش پس بدی و بگی مشکل نصب داره تا برات عوضش کنه!![]()
شما راحت ترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری به فروشنش پس بدی و بگی مشکل نصب داره تا برات عوضش کنه!![]()
یا بهتره بری خرشو بچسبی!!!!!!!!شما راحت ترین کاری که میتونی بکنی اینه که بری به فروشنش پس بدی و بگی مشکل نصب داره تا برات عوضش کنه!
تا وقتی که میشه مصالحت آمیز حلش کرد چرا دست به خشونت بزنیمنوشته شده توسط hojjat_game_carbon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
اگر با زبون خوش پس نگرفت اونوقته که استفاده از اسلحه سرد و در موارد پیشرفته تر گرم و خیلی پیشرفته تر داغ توصیه میشه!![]()
الدرادو خوب وقتی وسط نصب ارور میده فک میکنی اشکال از چی میتونه باشه؟(اونم 10%)مشکل میتونه از سیدی بازی باشه
اگه میتونی برو روی یه سیستم دیگه امتحان کن ببین همین طوری میشه
بعد بیا جوابو بده
نه بابا .
شما اروري كه ميده اينجا بنويس
از سیدی نیست؟
اولا که اسم من Oracle هست و الدورادو نیست .الدرادو خوب وقتی وسط نصب ارور میده فک میکنی اشکال از چی میتونه باشه؟(اونم 10%)
از سیدی نیست؟
دوما معلوم نیست . ممکنه درایوش حجم کافی نداشته باشه .
ممکنه بازی درایو با فرمت NTFS بخواد و مال ایشون Fat 32 باشه .
ممکنه Cd Rom خراب باشه !
تا ارور رو نزاره که نمیشه .
راستی دوستان مشکلم حل شد !
با یک راه حل ساده !
بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ! درست شد !!!!!!!
نمیدونم چرا دفعه ی اول بد نصب شده بود .
خلاصه ممنون از دوستان .
خدارو شکر مشکلت حل شداولا که اسم من Oracle هست و الدورادو نیست .
دوما معلوم نیست . ممکنه درایوش حجم کافی نداشته باشه .
ممکنه بازی درایو با فرمت NTFS بخواد و مال ایشون Fat 32 باشه .
ممکنه Cd Rom خراب باشه !
تا ارور رو نزاره که نمیشه .
راستی دوستان مشکلم حل شد !
با یک راه حل ساده !
بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ! درست شد !!!!!!!
نمیدونم چرا دفعه ی اول بد نصب شده بود .
خلاصه ممنون از دوستان .
اها ممنون از راهنماییت
سلام
دوستان من میخوام گیم نت بزنم البته بدونه اینترنت یعنی شبکه محلی
یه مشکلی دارم نمی تونم بازی رو در دو سیستم بازی کنم شبکم هم درسته؟
چرا؟
کاملا![]()
خوب خدا رو شکر
سلام.
اقایون من همین دو روز پیش سیستمم رو ارتقا دادم سیستم برای نصب بازی هیچ مشکلی نداره من توی سیستم قبلی خودم با این مشکل رو به رو بودم که تا 10% پر میشد و ناگهان ارور میداد وباید 10 بار اقدام به نصب میکردی تا بالاخره کامل نصب میشد الان هم تو سیستمم همچین مشکلی دارم که باید 10 بار نصبش کنم تا کامل نصب بشه.
مشكل در نصب deamon tools 3.47.0
با سلام NBA LIVE 6 رو نصب كردم بعد وقتي ميخواهم deamon tools نصب كنم در اخر با اين پيام مواجه مي شوم:
device setup error : code 25057 {0x61e1 } , {0x2 . contact your support personnel
لطفا كمكم كنيد
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)