تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 311 از 616 اولاول ... 211261301307308309310311312313314315321361411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,101 به 3,110 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام. بچه ها من متولد 29/4/71 هستم و دفترچه پست كردم و تاريخ اعزامم 18/9/90 شده. حالا يه اشنا دارم كه ميتونه بندازتم برجه 1 ساله 90. و نميتونه بندازتم قبل از 90. حالا اگر بندازتم برج 1 اگر خودم برم نظام وظيفه امكان داره يك ماه بندازنم جلو؟؟؟ يعني قبل از 90 برم؟؟؟ با توجه به اينكه مشمولم نيستم به عنوان نيروي داوطلب نميندازنم قبل از 90؟؟؟

خواهشا خوب راهنماييم كنين.
    احتمالش خیلی خیلی ضعیف هست، چون هم شما اعزامت 90 هست و هم اینکه تقریباً حساب و کتاب 89 بسته شده و تمام نیرو ها تکمیل شدن
    ولی خب با بند پ همه چیز درست میشه
    ولی از 9/90 بندازنت 12/89 تقریبا محال است.

2. 2 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

احتمالش خیلی خیلی ضعیف هست، چون هم شما اعزامت 90 هست و هم اینکه تقریباً حساب و کتاب 89 بسته شده و تمام نیرو ها تکمیل شدن
    ولی خب با بند پ همه چیز درست میشه
    ولی از 9/90 بندازنت 12/89 تقریبا محال است.
    نه عزيز فك كنم بد متوجه شدي...

من نميخوام يه راست از برج 9 ساله 90 بندازنم برج 12 .

اون اشنامون منو ميندازه برج 1 ساله 90. پس برگه سبزه من زده برجه 1. حالا اگر خودم برم نظام وظيفه نميندازنش برج 12؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اون اشنامون منو ميندازه برج 1 ساله 90. پس برگه سبزه من زده برجه 1. حالا اگر خودم برم نظام وظيفه نميندازنش برج 12؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

الان برگ سبز شما زده 90/9، اون آشناتون میکنه 90/1
    برگ سبز دومی که روش زده تاریخ اعزام 90/1 روش به صورت کج بزرگ نوشته تعجیل، یعنی شما یه بار تعجیل کردی
    بنابراین دیگه شما نمیتوانید درخواست بدید ( مگر آشنا و پارتی گنده)

6. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    من مجبورم با چند روز تاخیر(کمتر از 6 روز) نسبت به مهلت اعلام شده(6 ماه بعد از تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی) دفترچه رو بفرستم.غیبت که می خورم ولی چند جا خوندم که اگر ارشد قبول بشم می تونم پیگیری کنم و روی غیبتم خط بکشند و ثبت نام کنم.اگر کسی اطلاع یا تجربه ای در این مورد داره ممنون میشه عنوان کنه چونکه بصورت کتبی توی قوانین نظام وظیفه نوشته نشده و حدودا 1 سالی هست که اجرا میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام.ببخشید کسی اطلاعی داره که با معاف از رزم ها چکار میکنن؟کجا میبرند؟؟؟و اینکه 3 ماه آموزشی حذف میشه یا نه؟ و اگه حذف میشه باید 15 ماه خدمت کرد یا همون 18 ماه؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

سلام.ببخشید کسی اطلاعی داره که با معاف از رزم ها چکار میکنن؟کجا میبرند؟؟؟و اینکه 3 ماه آموزشی حذف میشه یا نه؟ و اگه حذف میشه باید 15 ماه خدمت کرد یا همون 18 ماه؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین.
    سلام...منم اطلاعات دقیق ندارم اما تاجایی که شدیم میگن افرادی که معاف از رزم میگیرم خیلی بدتره....چون اسمش معاف هست..مثلا توی طول مسیری که سرباز ها میدوند ایناها باید کلمن آب به دست دنبالشون بدوند......یا پذیرایی و خدمات ناهار و صبحانه و شام برای اینهاس....خلاصه اینکه کسی که تعریف میکرد پشیمون بود معاف از رزم گرفته

10. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام...منم اطلاعات دقیق ندارم اما تاجایی که شدیم میگن افرادی که معاف از رزم میگیرم خیلی بدتره....چون اسمش معاف هست..مثلا توی طول مسیری که سرباز ها میدوند ایناها باید کلمن آب به دست دنبالشون بدوند......یا پذیرایی و خدمات ناهار و صبحانه و شام برای اینهاس....خلاصه اینکه کسی که تعریف میکرد پشیمون بود معاف از رزم گرفته
    نه بابا؟؟ اینکه خیلی بده. آقا استخون کف پای من درواقع استخوان بالای شصت که به انگشت شصت متصل میشه کج شده و پنجه پام پهن شده.فکر نکنم تو پوتین بره چون با کفش خریدن هم همیشه مشکل دارم.به اون دکتر عوضی تو شورا هم گفتم ولی گفت معاف نیستی،خدمات غیررزمی باید انجام بدی.کسی میدونه من باید چکار کنم؟؟؟ اگه پام تو پوتین نره پیرم درمیاد.کسی راهی سراغ نداره برای اعتراض؟؟ آخه دیگه نمیشه به نتیجه شورا اعتراض کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه بابا؟؟ اینکه خیلی بده. آقا استخون کف پای من درواقع استخوان بالای شصت که به انگشت شصت متصل میشه کج شده و پنجه پام پهن شده.فکر نکنم تو پوتین بره چون با کفش خریدن هم همیشه مشکل دارم.به اون دکتر عوضی تو شورا هم گفتم ولی گفت معاف نیستی،خدمات غیررزمی باید انجام بدی.کسی میدونه من باید چکار کنم؟؟؟ اگه پام تو پوتین نره پیرم درمیاد.کسی راهی سراغ نداره برای اعتراض؟؟ آخه دیگه نمیشه به نتیجه شورا اعتراض کرد.

انشالا مشکلتون برطرف شه دوست عزیز .من تاحالا اینجارو ندیده بودم اما دیر یا زو گذرم به اینجاباید باز بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

شما به بقیه توی یه گروهان هستی و آموزشیت حذف نمیشه از خدمتت هم کم نمیشه
    معاف از رزم ها معمولا از رژه معافند، ولی کار هایی که بقیه نمیکنند اینها باید بکنند، مثلا تمیز کردن سرویس بهداشتی و نگهبانی های پاس 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •