احتمالش خیلی خیلی ضعیف هست، چون هم شما اعزامت 90 هست و هم اینکه تقریباً حساب و کتاب 89 بسته شده و تمام نیرو ها تکمیل شدن
ولی خب با بند پ همه چیز درست میشه
ولی از 9/90 بندازنت 12/89 تقریبا محال است.
احتمالش خیلی خیلی ضعیف هست، چون هم شما اعزامت 90 هست و هم اینکه تقریباً حساب و کتاب 89 بسته شده و تمام نیرو ها تکمیل شدن
ولی خب با بند پ همه چیز درست میشه
ولی از 9/90 بندازنت 12/89 تقریبا محال است.
نه عزيز فك كنم بد متوجه شدي...
من نميخوام يه راست از برج 9 ساله 90 بندازنم برج 12 .
اون اشنامون منو ميندازه برج 1 ساله 90. پس برگه سبزه من زده برجه 1. حالا اگر خودم برم نظام وظيفه نميندازنش برج 12؟؟؟
الان برگ سبز شما زده 90/9، اون آشناتون میکنه 90/1
برگ سبز دومی که روش زده تاریخ اعزام 90/1 روش به صورت کج بزرگ نوشته تعجیل، یعنی شما یه بار تعجیل کردی
بنابراین دیگه شما نمیتوانید درخواست بدید ( مگر آشنا و پارتی گنده)
سلام
من مجبورم با چند روز تاخیر(کمتر از 6 روز) نسبت به مهلت اعلام شده(6 ماه بعد از تاریخ فارغ التحصیلی کارشناسی) دفترچه رو بفرستم.غیبت که می خورم ولی چند جا خوندم که اگر ارشد قبول بشم می تونم پیگیری کنم و روی غیبتم خط بکشند و ثبت نام کنم.اگر کسی اطلاع یا تجربه ای در این مورد داره ممنون میشه عنوان کنه چونکه بصورت کتبی توی قوانین نظام وظیفه نوشته نشده و حدودا 1 سالی هست که اجرا میشه.
سلام.ببخشید کسی اطلاعی داره که با معاف از رزم ها چکار میکنن؟کجا میبرند؟؟؟و اینکه 3 ماه آموزشی حذف میشه یا نه؟ و اگه حذف میشه باید 15 ماه خدمت کرد یا همون 18 ماه؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین.
سلام...منم اطلاعات دقیق ندارم اما تاجایی که شدیم میگن افرادی که معاف از رزم میگیرم خیلی بدتره....چون اسمش معاف هست..مثلا توی طول مسیری که سرباز ها میدوند ایناها باید کلمن آب به دست دنبالشون بدوند......یا پذیرایی و خدمات ناهار و صبحانه و شام برای اینهاس....خلاصه اینکه کسی که تعریف میکرد پشیمون بود معاف از رزم گرفتهسلام.ببخشید کسی اطلاعی داره که با معاف از رزم ها چکار میکنن؟کجا میبرند؟؟؟و اینکه 3 ماه آموزشی حذف میشه یا نه؟ و اگه حذف میشه باید 15 ماه خدمت کرد یا همون 18 ماه؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین.
نه بابا؟؟ اینکه خیلی بده. آقا استخون کف پای من درواقع استخوان بالای شصت که به انگشت شصت متصل میشه کج شده و پنجه پام پهن شده.فکر نکنم تو پوتین بره چون با کفش خریدن هم همیشه مشکل دارم.به اون دکتر عوضی تو شورا هم گفتم ولی گفت معاف نیستی،خدمات غیررزمی باید انجام بدی.کسی میدونه من باید چکار کنم؟؟؟ اگه پام تو پوتین نره پیرم درمیاد.کسی راهی سراغ نداره برای اعتراض؟؟ آخه دیگه نمیشه به نتیجه شورا اعتراض کرد.
انشالا مشکلتون برطرف شه دوست عزیز .من تاحالا اینجارو ندیده بودم اما دیر یا زو گذرم به اینجاباید باز بشه![]()
شما به بقیه توی یه گروهان هستی و آموزشیت حذف نمیشه از خدمتت هم کم نمیشه
معاف از رزم ها معمولا از رژه معافند، ولی کار هایی که بقیه نمیکنند اینها باید بکنند، مثلا تمیز کردن سرویس بهداشتی و نگهبانی های پاس 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)