آقا n95 مال بابام نيس كه بخوام ازش دفاع كنم ولي خب همون دوربين و GPS كه ميگي كلا كم چيزايي نيستن ضمن اينكه سيمبينه و خداد تا برنامه براش هست
بهر حال من حوصله بحث ندارم ادامه هم نميدم
آقا n95 مال بابام نيس كه بخوام ازش دفاع كنم ولي خب همون دوربين و GPS كه ميگي كلا كم چيزايي نيستن ضمن اينكه سيمبينه و خداد تا برنامه براش هست
بهر حال من حوصله بحث ندارم ادامه هم نميدم
عزیز جان وقتی گوشیتو آپدیت میکنی فریمور دانلود شده تو کش برنامه میمونه و واسه آپدیت دوباره ی همون ورژن نیازی به دانلود مجدد نداره ( تو برنامه گزینه ی last pruduct used داره ) در واقع تو مرحلی 2 تنها کاری که میکنه دانلود برنامه برروی سیستم نه روی گوشی و بعد از اینکه 100% شد دیگه نیازی نیست کانکت بمونی و اطلاعات به گوشی منتقل میشه
من خودم تا حالا 4 5 تا گوشی رو اینجوری آپ کردم بدون اتلاف وقت ( یعنی تو 10 ثانیه اول 100% پر میشه بعد واسه ریختنش تو گوشی حدود 15 20 دقیقه طول میکشه
Last edited by Mahyar25; 01-11-2007 at 22:33.
در مورد پخش wmv امروز رو یه گوشیه دیگه هم امتحان کردم مثبت بود ( یعنی پخش کرد )
یه امتحانی بکنین ضرر نداره که
سلام.
کسی از دوستان می تونه راهنمایی کنه که من از کجا می تونم P910 آکبند پیدا کنم؟
ممنونم.
حالا چرا p910 ؟!
فکر نکنم دیگه آکش گیر بیاد و تازه قیمتش هم گرونتره
من امتحان کردم ولی نشد.البته من گوشیمو 20 روزه گرفتم و چون سری G بود دیگه آپدیت نکردم.شاید دلیل اینکه wmv نمیخونه آپدیت نکردنشه.درسته؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم ربطی به آپدیت داشته باشه . تا اونجایی که من یادمه 3ورژن قبلی فریمویر هم wmv اجرا می کرد
تعداد پست دلیل بر اطلاعات نیست ولی آقا رامین دیگه شناخته شدست تو این تاپیک![]()
مگه p990 جاوا هست؟؟؟!!!!!
واسه p990 هم کلی برنامه هست که اگه حوصله داشته باشه کسی کلی تو این سایت های فارسی زبان واسه دانلود گذاشتن
برنامه هم زیاده واسش حالا هکر ها نمیتونن بعضی ها رو هک کنن تقصیر p990 چیه؟
موفق باشی عزیز![]()
سيمبين uiq از نظر تنوع برنامه با مال n95 قابل مقايسه نيس. همون منشي تلفنيش خودش كم چيزي نيس. گفتم از n95 دفاع نميكنم اما بي انصافي و اينكه پول چيزي رو نداريم بخريم ازش بد بگيم رو هم تحمل نميشه كرد. خودمم در نظر دارم يه p990 بخرم چون به نظرم گوشي خوبي اومد و بدرد كاراي من ميخوره . پول داشته باشم يه n95 8GIG هم ميگيرم.
شما هم موفق باشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)