من اصلا مشکلی با سرعت نداشتم من فقط به مدیر اون شرکت گفتم چرا اینطوریه مشکل از منه یا همین طوریه ایشون به جایی جواب یوزر های من را پرسیدن و گفتن شما زیاد دانلود میکنید دیگه بهتون سرویس نمی دیم
الان هم از بخش تمدید تماس گرفتن میگن موضوع لج لج بازی نیست (چون من گفتم دلیل فسخ را مکتوب میخوام ) که به نظر من هست گفتن ما امار شما را در اوردیم 24 ساعت دارین دانلود میکنید حالا به نظرتون یه Isp میتونه بگه چرا همش داری دانلود میکنی من سرویس بدون پهنای باند و تمام روز گرفتم دوست دارم هر چقدر میخوام استفاده کنم و دانلود کنم
بعد من گفتم شما نه تو قرار داد و نه تو سایتتون هیچی نگفتین و من باید چی را رعایت میکردم گفتن همچین موردی نداشتیم
من نمی دونم بقیه را اما خودم امکان نداره برای یه سرویسی پول بدم چه استفاده کنم چه نکنم همون پول را بدم اون وقت استفاده نکنم !!
شما دوستان که Adsl دارین مثلا 256 یا هر سرعتی شب ها بیکار میزارین یا میزارین دانلود کنه ؟؟؟؟
به هر حال اینا با این بهونه قرارداد را فسخ کردن (البته زنگ زدن میگن اگه مصرف کم میکنید مشکلی نداره میدیم که من هم گفتم نمی خوام )
زنگ زدم اسیاتک اولش درخواست دادم و اولش هم گفتم شما مشکلی ندارین که من چقدر دانلود کنم یه اقایی بود گفت شما هرچقدر میخوای دانلود کن نوش جونت !!!