من دارم به این نتیجه میرسم ارت به مفت خدا نمی ارزه ! ارت 3 زوری 24 ساعت دانلود کنم 2.5 گیگ گرفتم ! اونوقت بچه های اسیاتک یا پارس راحت شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود دارن ! روزم به کارشون میرسن !فکرکنم ECO ام وضعش بهتر از ارت باشه !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من دارم به این نتیجه میرسم ارت به مفت خدا نمی ارزه ! ارت 3 زوری 24 ساعت دانلود کنم 2.5 گیگ گرفتم ! اونوقت بچه های اسیاتک یا پارس راحت شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود دارن ! روزم به کارشون میرسن !فکرکنم ECO ام وضعش بهتر از ارت باشه !
والا من که دل خوشی از آسیاتک ندارم ....
من؟
با سروس 256
ساعت رایگان هم از 1 تا 6ه ولی تا 6:55 رو رایگان حساب میکنه!
من هم آسیاتک داشتم اصلا راضی نبودم اما الان دارم از پارس سرویس میگیرم عالی هستش![]()
مشکل اینه پارس تو منطقه ما خیلی سرش شلوغه من قبل شاتل به اونجا زنگ زدم یارو حتی تو لیست انتظار هم نذاشت من رو !
دمت گرم کار خوبی کردی سرعت 128 شاتل اکو واقعی شده..دیگه وب گردی دانلود حال نمی ده...دوستانی که شاتل می خوان بگیرن نگیرن ما که دهنمون صاف شده![]()
با سلام
من 3 شبه که سرعتم دیال آپ شده
اکو 512 از شاتل دارم
دوستان شما هم همچین مشکلی دارین ؟
البته خیلی وقته که 1-3 سرعتش دیال آپ شده ولی اینکه کل شب کم باشه نبوده
اینکه گفته شود شاتل براساس میزان مصرف شبانه محدود می کند بنظر من 100% اشتباه است.
نمونه اش هم خودم این هم سند مصرفهای من که با این وجود کل ساعات شبانه را محدود شده ام.
در کل گویا خدواند شاتل را مأمور کرده که عذاب همه گناهان من در این دنیا باشد.
خدایا من را ببخش و از شر شاتل نجاتم بده.
ما که منطقمون رو پارس ساپورت نمیکنه متاسفانه.وگرنه حتما میرفتم پارس .
حداقل بین 1-6 , 1 گیگ می گرفتم نه این که از 1 تا 8 فقط 300 مگ دان شده باشه.
Last edited by moderntalk; 04-05-2011 at 17:13.
من آرت 256 شاتل دارم چون داون لودی ندارم و کل مصرفم 6 گیگ نمیشه می خوام اکو 512 بگیرم.. چند تا سوال دارم
1- آرت 256 برای من همیشه پنجشنبه و جمعه ها رو رایگان حساب می کنه... می خوام بدونم برای اکو هم همینطوره؟
2- کسانی که اکو دارن راضی هستند ؟
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)