..حذف شود..
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
..حذف شود..
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 04:34.
ممنون. پس با این حساب اگر من سرویس ۲ مگ بگیرم، و خطم سرعت بالاتر رو بکشه، سرعتم رو افزایش نمیدن.
بله قیمتها نسبت به اکثر رقبا بیشتر هست، البته یه سرویس ماهیانه ۳۰ گیگ با سرعت ۲ مگابیت داره که بدک نیست که اگر سرعتش بیشتر از ۲ مگابیت نباشه بهدرد نمیخوره.![]()
آقا سمت آسیاتک کلاش! نیا که سخت پشیمون میشی... یه مثال ساده!
قصد جمع آوری داشتم بعد از تماس که جمع کنید... آویزون شدن که شما جزو مشترکین قدیمی ما هستید جمع نکنید که داریم تو منطقه مخابراتی شما تجهیزات اضافه میکنیم و...
همین سرویسی که دوستمون گفت رو پیشنهاد دادن یعنی 90 گیگ 3 ماهه با سرعت 6 مگ... من هم بعد از تماس با شاتل و... دیدم هیچ سرویس دهنده به درد بخوری تو منطقه ما پورت خالی نداره... مجبور! شدم همین سرویس 3ماهه رو شارژ کنم ولی قبلش خدا گواهه بالای 3-4 بار تماس گرفتم با کارشناس! های بخش فروش و پشتیبانی صحبت کردم که سرعت رو چند میبندید؟ همه بلا استثنا گفتن خط شما عالیه !! ( تا قبلش همیشه میگفتن خطتت مشکل داره لوول ) گفتن الان 10 مگی رو همین 10 میبندیم...
منم گفتم حجمیه دیگه حتما رو 10 میبندن! سرتون رو درد نیارم... از وقتی این سرویس کذایی 3 ماهه فعال شده اولا یه دفعه میره تو کما و هیچ سایتی رو باز نمیکنه تا مودم خاموش روشن نشه داستان ادامه داره! بعد هم سرعت رو فیکس رو 6 مگ بستن! البته تو بهترین حالتش 6 مگه...! دروغگوتر کلاش تر از این شرکت پیدا نخواهی کرد...
حالا شما تعریف چیشو شنیدی خدا داند...
Last edited by MehrZaad; 05-09-2016 at 11:01.
دوستان علت اینگه سرعت وبگردی به شدت کاهش پیدا میکنه در حالیکه سرعت دانلود مثل قبل استیبل هست چیه ؟
خطم روی 6 مگ بسته شده و نویز هم نداره .
برادرانه بهت توصیه میکنم که همونجا بمونی. توضیح نخواه فقط از طرف کسی که 3ساله آسیاتک داره و سرویس های گرونشو میگیره ( الانم 170تومنی نامحدودشو دارم )، گوش کن و نیا
بله متاسفانه این خبر دیروز پخش شد و نوشته ISP میتونه بر اساس رفتار!!!! مصرف کننده تنظیم کنه!!!! یعنی نه تنها بهتر نمیشه بلکه بهونه خوبی دستشون اومد که کاملا گند بزنن توش و از زمان اجرایی شدنش به بعد، هر موقع بزنگی میگن ما طبق قانون بر اساس رفتار!!! استفاده شما هرجور دوست داریم تنظیم میکنیم سرعت رو.
به نظرم بستگی به خود شخص هم داره.اومدیمو شرکت گفت مصرف شما زیاد،شما هم نباید کنار بیای،اگه قرار سلیقه ای باشه،ما هم یر اینترنت دعوا میگیریم.اگه بهتون یه همچین چیزی گفتن شما هم پدرشون رو در بیارید.شرکت به حقوق مشتری محل نمیزاره ولی لااقل شما نزارید.فعلا هم که اجرا نشده ببینیم چطوریه ولی اگه بخوان برن رو اعصاب،ما هم میریم رو اعصاب.
احتمال میدهم آسیاتک و سایر شرکت ها به مناسبت اعیاد این ماه، یک جشنواره ای چیزی بگذارد. پارسال که گذاشته بود و من در همان جشنواره خرید کردم. اگر اشتباه نکنم یک ساله اش 45 هزارتومان شد.
پارس آنلاین هم الان جشنواره فروش تابستانی دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته بد برداشت کردین بر اساس رفتار طبق چیزی که تو متن نوشته شده اینی نیست که شما میگین
اینه که شما اگه استفادت زیاده و ... پهنای باند و تعرفه متناسب به شما بدن نه اینکه بیان شمارو محدود کنن! اینجور که درامد خودشون کم میشه
سلام
مدتی پیش در مورد ازاد بودن سرعت ها در تمامی پکیج های اسیاتک پرسیدم که گفتن ازاد هست
با توجه به خبر منتشر شده
ایا سرعت ها همچنان باز هست تا ۱۲۸ بگیریم نریم الکی ۱۰ مگ بگیریم
میشه بیشتر توضیح بدید؟الان مثلا تو ماه 100 گیگ میگیرم،مصرفه متوسطم هم بالاست.خب الان چی کار میکنن؟سرعت رو کم میکنن؟حجم رو محدود میکنن؟
-----
الان میزنگم 1544 ببینم چه خبرفعلا هیچ خبری مثل اینکه نیس.فک کنم چند ماهی طولش بدن.
Last edited by footballist; 05-09-2016 at 13:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)