تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3109 از 3745 اولاول ... 210926093009305930993105310631073108310931103111311231133119315932093609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,081 به 31,090 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

..حذف شود..
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 04:34.

2. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ParsiKade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من از ده مگ بالاتر که توی اسیاتک ندیدم اگرم 10 مگ رو خطتون ساپورت کنه با سرویس 10 مگ هم بگیرید که البته سرویس های ده مگ اسیاتک از گرونترین سروس ها هست بهتون میده ده مگ رو اما 16 مگ نداریم در اسیاتک.

من نمیدونم توی پارس انلاین الان چه جشنواره هایی میذارن و چجوری هست قیمت ها اما اینو میدونم که فعلا سرویسی که قیمتش مناسب باشه توی اسیاتک نیست یه سرویس هست 90 گیگ توی 3 ماه باید مصرف کنی 72600 تومن در میاد این حالا یعنی به صرفه ترین سرویسی هست که داره!!
    ممنون. پس با این حساب اگر من سرویس ۲ مگ بگیرم، و خطم سرعت بالاتر رو بکشه، سرعتم رو افزایش نمی‌دن.

بله قیمت‌ها نسبت به اکثر رقبا بیشتر هست، البته یه سرویس ماهیانه ۳۰ گیگ با سرعت ۲ مگابیت داره که بدک نیست که اگر سرعتش بیشتر از ۲ مگابیت نباشه به‌درد نمی‌خوره.

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

دوستان من در حال حاضر از پارس‌ آنلاین سرویس می‌گیرم، ولی تعریف آسیاتک رو شنیدم و دوست دارم امتحان کنم سرویسش رو ولی یک سوال دارم:

پارس آنلاین سرعت سرویس‌هاش تا ۱۶ مگابیت باز هست، یعنی اگر خط شما امکانش را داشته باشه، جدای از اینکه چه سرویس حجمی را خریداری کنید، سرعت شما را تا ۱۶ مگابیت افزایش می‌دن. ولی من توی تعرفه‌های آسیاتک دیدم خیلی روی سرعت‌ها تأکید شده و به‌نظر می‌رسه که اگر شما سرویس ۴ مگابیت را بگیرید، سرعتتون نهایتاً روی همون ۴ مگابیت خواهد بود. درست میگم؟
    آقا سمت آسیاتک کلاش! نیا که سخت پشیمون میشی... یه مثال ساده!

قصد جمع آوری داشتم بعد از تماس که جمع کنید... آویزون شدن که شما جزو مشترکین قدیمی ما هستید جمع نکنید که داریم تو منطقه مخابراتی شما تجهیزات اضافه میکنیم و...

همین سرویسی که دوستمون گفت رو پیشنهاد دادن یعنی 90 گیگ 3 ماهه با سرعت 6 مگ... من هم بعد از تماس با شاتل و... دیدم هیچ سرویس دهنده به درد بخوری تو منطقه ما پورت خالی نداره... مجبور! شدم همین سرویس 3ماهه رو شارژ کنم ولی قبلش خدا گواهه بالای 3-4 بار تماس گرفتم با کارشناس! های بخش فروش و پشتیبانی صحبت کردم که سرعت رو چند میبندید؟ همه بلا استثنا گفتن خط شما عالیه !! ( تا قبلش همیشه میگفتن خطتت مشکل داره لوول ) گفتن الان 10 مگی رو همین 10 میبندیم...

منم گفتم حجمیه دیگه حتما رو 10 میبندن! سرتون رو درد نیارم... از وقتی این سرویس کذایی 3 ماهه فعال شده اولا یه دفعه میره تو کما و هیچ سایتی رو باز نمیکنه تا مودم خاموش روشن نشه داستان ادامه داره! بعد هم سرعت رو فیکس رو 6 مگ بستن! البته تو بهترین حالتش 6 مگه...! دروغگوتر کلاش تر از این شرکت پیدا نخواهی کرد...

حالا شما تعریف چیشو شنیدی خدا داند...
    Last edited by MehrZaad; 05-09-2016 at 11:01.

5. 4 کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان علت اینگه سرعت وبگردی به شدت کاهش پیدا میکنه در حالیکه سرعت دانلود مثل قبل استیبل هست چیه ؟
    خطم روی 6 مگ بسته شده و نویز هم نداره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

دوستان من در حال حاضر از پارس‌ آنلاین سرویس می‌گیرم، ولی تعریف آسیاتک رو شنیدم و دوست دارم امتحان کنم سرویسش رو ولی یک سوال دارم:

پارس آنلاین سرعت سرویس‌هاش تا ۱۶ مگابیت باز هست، یعنی اگر خط شما امکانش را داشته باشه، جدای از اینکه چه سرویس حجمی را خریداری کنید، سرعت شما را تا ۱۶ مگابیت افزایش می‌دن. ولی من توی تعرفه‌های آسیاتک دیدم خیلی روی سرعت‌ها تأکید شده و به‌نظر می‌رسه که اگر شما سرویس ۴ مگابیت را بگیرید، سرعتتون نهایتاً روی همون ۴ مگابیت خواهد بود. درست میگم؟
    برادرانه بهت توصیه میکنم که همونجا بمونی. توضیح نخواه فقط از طرف کسی که 3ساله آسیاتک داره و سرویس های گرونشو میگیره ( الانم 170تومنی نامحدودشو دارم )، گوش کن و نیا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خدا به دادمون برسه اینبار قانون 1/8 رو برمیدارن فردا 1/800000000 میزارن
    بله متاسفانه این خبر دیروز پخش شد و نوشته ISP میتونه بر اساس رفتار!!!! مصرف کننده تنظیم کنه!!!! یعنی نه تنها بهتر نمیشه بلکه بهونه خوبی دستشون اومد که کاملا گند بزنن توش و از زمان اجرایی شدنش به بعد، هر موقع بزنگی میگن ما طبق قانون بر اساس رفتار!!! استفاده شما هرجور دوست داریم تنظیم میکنیم سرعت رو.

8. 3 کاربر از OnlyRealMadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

برادرانه بهت توصیه میکنم که همونجا بمونی. توضیح نخواه فقط از طرف کسی که 3ساله آسیاتک داره و سرویس های گرونشو میگیره ( الانم 170تومنی نامحدودشو دارم )، گوش کن و نیا

بله متاسفانه این خبر دیروز پخش شد و نوشته ISP میتونه بر اساس رفتار!!!! مصرف کننده تنظیم کنه!!!! یعنی نه تنها بهتر نمیشه بلکه بهونه خوبی دستشون اومد که کاملا گند بزنن توش و از زمان اجرایی شدنش به بعد، هر موقع بزنگی میگن ما طبق قانون بر اساس رفتار!!! استفاده شما هرجور دوست داریم تنظیم میکنیم سرعت رو.
    به نظرم بستگی به خود شخص هم داره.اومدیمو شرکت گفت مصرف شما زیاد،شما هم نباید کنار بیای،اگه قرار سلیقه ای باشه،ما هم یر اینترنت دعوا میگیریم.اگه بهتون یه همچین چیزی گفتن شما هم پدرشون رو در بیارید.شرکت به حقوق مشتری محل نمیزاره ولی لااقل شما نزارید.فعلا هم که اجرا نشده ببینیم چطوریه ولی اگه بخوان برن رو اعصاب،ما هم میریم رو اعصاب.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من از ده مگ بالاتر که توی اسیاتک ندیدم اگرم 10 مگ رو خطتون ساپورت کنه با سرویس 10 مگ هم بگیرید که البته سرویس های ده مگ اسیاتک از گرونترین سروس ها هست بهتون میده ده مگ رو اما 16 مگ نداریم در اسیاتک.

من نمیدونم توی پارس انلاین الان چه جشنواره هایی میذارن و چجوری هست قیمت ها اما اینو میدونم که فعلا سرویسی که قیمتش مناسب باشه توی اسیاتک نیست یه سرویس هست 90 گیگ توی 3 ماه باید مصرف کنی 72600 تومن در میاد این حالا یعنی به صرفه ترین سرویسی هست که داره!!
    احتمال میدهم آسیاتک و سایر شرکت ها به مناسبت اعیاد این ماه، یک جشنواره ای چیزی بگذارد. پارسال که گذاشته بود و من در همان جشنواره خرید کردم. اگر اشتباه نکنم یک ساله اش 45 هزارتومان شد.

پارس آنلاین هم الان جشنواره فروش تابستانی دارد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به نظرم بستگی به خود شخص هم داره.اومدیمو شرکت گفت مصرف شما زیاد،شما هم نباید کنار بیای،اگه قرار سلیقه ای باشه،ما هم یر اینترنت دعوا میگیریم.اگه بهتون یه همچین چیزی گفتن شما هم پدرشون رو در بیارید.شرکت به حقوق مشتری محل نمیزاره ولی لااقل شما نزارید.فعلا هم که اجرا نشده ببینیم چطوریه ولی اگه بخوان برن رو اعصاب،ما هم میریم رو اعصاب.
    البته بد برداشت کردین بر اساس رفتار طبق چیزی که تو متن نوشته شده اینی نیست که شما میگین
    اینه که شما اگه استفادت زیاده و ... پهنای باند و تعرفه متناسب به شما بدن نه اینکه بیان شمارو محدود کنن! اینجور که درامد خودشون کم میشه

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    مدتی پیش در مورد ازاد بودن سرعت ها در تمامی پکیج های اسیاتک پرسیدم که گفتن ازاد هست
    با توجه به خبر منتشر شده
    ایا سرعت ها همچنان باز هست تا ۱۲۸ بگیریم نریم الکی ۱۰ مگ بگیریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

البته بد برداشت کردین بر اساس رفتار طبق چیزی که تو متن نوشته شده اینی نیست که شما میگین
    اینه که شما اگه استفادت زیاده و ... پهنای باند و تعرفه متناسب به شما بدن نه اینکه بیان شمارو محدود کنن! اینجور که درامد خودشون کم میشه
    میشه بیشتر توضیح بدید؟الان مثلا تو ماه 100 گیگ میگیرم،مصرفه متوسطم هم بالاست.خب الان چی کار میکنن؟سرعت رو کم میکنن؟حجم رو محدود میکنن؟
    -----
    الان میزنگم 1544 ببینم چه خبرفعلا هیچ خبری مثل اینکه نیس.فک کنم چند ماهی طولش بدن.
    Last edited by footballist; 05-09-2016 at 13:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •