ای بابا مهدی مگه مجبوری طلاقش بده![]()
ای بابا مهدی مگه مجبوری طلاقش بده![]()
تو کی رفتی پارس که ما خبر دار نشدیم![]()
کسی اینجا سرور شخصی داره که ازش با پارس آنلاین دانلود زیاد داشته باشه؟
آیا اخیراً مشکلی با IP سرورتون پیدا نکردید؟ ping timeout بده و غیره در حالی که بقیه جاها مشکلی ندارن و سرور هم مشکلی نداشته باشه...
ابوالفضل اینبار امید دارم که درست میشه...ولی باید روشون فشار بیارم تا پیگیر باشن.
کل حسین از دنیا عقبی!
قدیما اینجا مگس پر میزد خبردار میشدی ولی الان.....![]()
Last edited by and-roid2; 05-05-2014 at 00:09.
خوب دیگه !! زن و بچه نمیزارن که به اینترنت دسترسی داشته باشیم(بعد امتحونا در خدمتم شبانه روزی
)
فعلا مواظب باش شست پات نره تو چشمت(شبانه)(اگر خطم 20 مگ رو میکشید الان با 20 مگ در خدمت بودم نه 4.5 مگ
)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من منطقه نوزده دی هستم من چندین ماهه 256 نامحدود دارم امروز اینجوری هر چی دانلود نکرده بودم رو امروز دانلود کردم
عقده های این چند ماهمم خالی کردم
فقط یه مشکلی دارم هر 50 مگ که دانلود میکنه سرعت میرسه به صفر کاملا متوقف که شد دوباره راه می افته میره رو 600 یا 700 خیلی رو اعصابه
ا
Last edited by ho3in2012; 05-05-2014 at 01:00.
این قطع و وصل شدن ارتباط و صفر شدن سرعت (در ارتباط با برخی سرورها روی اینترنت) مثل اینکه سیستم جدید پارس آنلاینه!
اینطور که به نظر میاد، سیستمی ایجاد کردن که آدرس ها و IP ـهایی روی اینترنت که یوزرها ازشون زیاد دانلود میکنن (حتی یک یوزر) رو شناسایی کرده و میزاره توی لیست "کاهش سرعت".
این کاهش سرعت نه فقط شب ها، بلکه در کل روز اعمال میشه و ارتباط شما با اون سرور، حدوداً هر 20 ثانیه یک بار، توسط سیستم پارس آنلاین reset میشه که به صورت صفر شدن سرعت میبینید... در حالی که با "هیچ جای دیگر" روی اینترنت هیچ مشکلی ندارید.
البته اینطور که مشاهده کردم، در طول روز پس از نیم ساعت اتصال به اون سرور، این مسخره بازی رو آغاز میکنه و اگر اتصال اینترنتتون رو قطع و وصل کنید، برای نیم تا 1 ساعت درست میشه...!
آیا برای بقیه هم اینچنین اتفاقی افتاده؟
Last edited by Zeitgeist; 05-05-2014 at 01:21.
دانلود همزمان چند تا لینک سرعت رو بیشتر میکنه... بخاطر چی؟
Last edited by mojtaba2321; 05-05-2014 at 01:18.
بچه ها شما هم هنوز مشکل کندی سرعت کریو رو دارین ؟
خوش به سعادتت
فک کنم ترافیکت رو به اتمامه که اینطور میشه یه چند گیگ ترافیک بگیر بهتر میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)