..حذف شود..
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
..حذف شود..
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 04:32.
این کارشون دقیقا مثل این میمونه که بگن: حالا به ما نمره کم میدین؟الان بهتون نشون میدم...![]()
..حذف شود..
از قدیم می گن دندون اسب پیشکشی رو که نمی شمارن حالا گیگ مجانی دادن زیاد سخت نگیرید همین هم می تونستند ندن.
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
..حذف شود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا به دادمون برسه اینبار قانون 1/8 رو برمیدارن فردا 1/800000000 میزارن![]()
البته اکثر تغییراتی که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی انجام داده اکثرش با کلک های ISP ها اخرش به ضرر کاربر ها تموم شده اما تو این یکی مطمئن نیستم. اون قسمتی که گفته بود باید پهنای باندشون رو حتما افزایش بدن میتونه خوب باشه
شرکتهای دیگر هم بی عدالتی میکنند مثلا شاتل برای سرویسهای ارزان قیمت هدیه عید خیلی کمتری میدهد یا به بعضی ها هدیه تولد نمی دهد(احتمالا بر مبنای نوع سرویس یا استان مشترک).
Last edited by 971971; 05-09-2016 at 07:46.
دوستان من در حال حاضر از پارس آنلاین سرویس میگیرم، ولی تعریف آسیاتک رو شنیدم و دوست دارم امتحان کنم سرویسش رو ولی یک سوال دارم:
پارس آنلاین سرعت سرویسهاش تا ۱۶ مگابیت باز هست، یعنی اگر خط شما امکانش را داشته باشه، جدای از اینکه چه سرویس حجمی را خریداری کنید، سرعت شما را تا ۱۶ مگابیت افزایش میدن. ولی من توی تعرفههای آسیاتک دیدم خیلی روی سرعتها تأکید شده و بهنظر میرسه که اگر شما سرویس ۴ مگابیت را بگیرید، سرعتتون نهایتاً روی همون ۴ مگابیت خواهد بود. درست میگم؟
..حذف شود..
Last edited by amin885; 16-05-2018 at 04:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)