دوستانی که مرکز مخابراتیشون شهید فرد اسدی هست آیا مثل من دو روزه که اینترنتتون قطعه
لطفن جواب بدهید تا من بدونم دقیقن مشکل چیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که مرکز مخابراتیشون شهید فرد اسدی هست آیا مثل من دو روزه که اینترنتتون قطعه
لطفن جواب بدهید تا من بدونم دقیقن مشکل چیه؟
بچه ها من الان سرویسم از آسیاتک هست.راضی نیستم ازش زیاد. دانلود رایگان شبانش رو هم برداشته.
شنیدم شاتل خوبه. نظر شما ها چیه؟
مرکز شیخ فضل الله نوری
ممنون میشم مزایا و معایب شاتل رو بهم بگین.![]()
دانلود شبانه شاتل هم در 70 درصد مواقع و مناطق در حد متوسط به پایینه.
ببین هدف چیه ؟ وبگردی یا دانلود ( منظور کدوم بیشتره؟)
اگه بیشتر میخوای دان کنی برو آرت که البته زیاد جالب نیست.
ولی اگر دانلودت معمولیه برو اکو.
بازم همه ی اینا به منطقه ی مخابراتیت بر می گرده که شاتل اونجا چطوریه.(حتما از افرادی که دارن تو منطقت بپرس)
مزایا : 1-هزینه گیگ اضافیش از بقیه گرون تر نیست و از صبا کمتره.
2- بسته به شانست و منطقت ممکنه اگه اکو باشی چندین برابر سرعت رو برات ببندن.( مثلا من با 128 ، روزها بالای 150 دان میکنم)
3- از نظر قطعی و اینا هم نسبتا خوبه.
معایب : 1- ترافیک کم سرویس های اکو
2- پایین بودن سرعت شبانه.
3- کیفیت کم سرویس های آرت.( البته به گفته دوستان قدیمی فروم)
Last edited by LANDASEFR; 02-05-2011 at 13:04.
سرویس آرتشون محدود هم هست.مخابرات همین سرویس رو بدون محدودیت و با قیمت یک سوم شاتل داره میده!!!!!!3- کیفیت کم سرویس های آرت.( البته به گفته دوستان قدیمی فروم)
پایین بودن یک مشکله ولی این محدود کردنهاش یک مشکل دیگه.10 گیگ دانلود کنی فورا سرعت شبانه ات رو میکنن 5 کیلو!!باز دو هفته شبانه نداری تا 10 گیگ بعدی.2- پایین بودن سرعت شبانه.
قطعی شاتل نسبتا خوبه؟ ساعتی یه بار دی سیت کنن نسبتا خوبه؟
باید می گفتی اگه مطلقا قصد دانلود شبانه نداری بیا شاتل
ممنون از همتون. واقعیتش اینه که من بیشتر وب گردی دارم. دانلود هم اگر بخوام بکنم در حد همین شبانه که شماها فرمودین کارم راه میفته. بیشترین چیزی که برام مهمه و دارم الان اذیت می شم در وهله اول پشتیبانی بسیار بد آسیاتک هست و مورد دوم هم همین داستان شبانه که آسیاتک عملا برداشته این موضوع رو. من روی آسیاتک قطعی هم دارم در مواقعی. البته قطعیش مستقیم نیست. مثلا لیمیت میشه وباید ده بار مودم رو خاموش روشن کنی تا درست بشه.
من چون از یکی از دوستان شنیدم که شاتل خوبه از این لحاظا که گفتم، دارم از شماها می پرسم.
اما این دوستمون قدری نگرانم کرد.
یعنی می خواین بگین همش قطعی داره؟؟؟!!!![]()
من 1ساله از شاتل سرویس دارم تا حالا 2بار دی سی شدم کلا
با درود
دوستان ارزونترین نامجدود شاتل اگر بخوایم سه ماهه بگیریم (برای ارزونتر شدنش می گم!) چقدر هست؟ سرعتش هم کم باشه مهم نیست
پشتیبانی شاتل خوبه و قطعی هم خیلی کم داره !1کلآ همه چیزش متوسط به بالاس !
هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)