تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3105 از 3195 اولاول ... 2105260530053055309531013102310331043105310631073108310931153155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,041 به 31,050 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    بچه ها این بازی ها برای اجرا به LT3 احتیاج دارن؟
    mortal kombat
    Mortal Kombat Komplete Edition
    witcher 3

در کل از کجا می تونم بفهمم هر بازی که جدیدا عرضه میشه احتیاج داره یا نه؟ مرجعی چیزی نداره که بشه فهمید؟ قبلا سایت نکست جن بود ولی الان نه
    سلام
    اولی و دومی به ال تی 3 نیاز ندارن.سومیو نمیدونم ولی فکر نکنم .بپرس بازم
    بازیهای جدید دیگه تقریبا نیاز به ال تی 3 دارن
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    دلیل گرونی xbox360 هم وجود کنسولهایی با درایو 1175 در انبار هست که فعلا این نوع درایوها هـک نمیشن.
    بخاطر همین مغازه دارها دارن کنسولایی که ازشون خریداری میشه رو jtag میکنن.دلیل گرونی هم همینه

2. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

بچه ها من آبدیتم lt3 هست وقی بازی نصب میکنم و میرم تو منو بازی و می خوام اجرا کنم کنسول ریست میشه برای چی؟
    بازی MASS 3 دو تا دی وی دی هست اول رو که اصلا نمیشناشه دو می رو هم که میزارم میگه اینسرت تو دیسک1؟
    چیکار کنم؟؟؟؟

4. این کاربر از ariaei_tabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramsam2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    >>مهاباد<<

پيش فرض

سلام به داداشای گلم من قبلنا عضو بودم اما یه سالی میشه نبودم الانم با یه نام کاربری جدید وارد شدم ممنون میشم جوابمو بدید من الان LT9 دارم اینطور که معلومه بازی هایه جدید مثله مکس پین 3اینارو نمیخونه میخوام اپدید کنم به LT3 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید: 1. LT3 اخرین اپدیت هستش؟ 2.با LT3 میتونم بازی هایه جدیدو اجرا کنم؟ 3.اگه gta v بیاد به نظرتون اونم LT3 هستش؟ 4.با LT3 اخرین داشبردم نصب میکنند؟ ممنون میشم جواب بدید

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

سلام به همگی !
    اگه کسی بازی prototype 2 رو بازی کرده به سوال من جواب بده:
    1-وسط بازی یه جاییش همون اولاش کیگه باید یه ادمی رو پیدا کنی وباید از بالای ساختمونا هی دکمه ( ls ) رو فشار بدی و تو کل شهر بگردی!اولین نفرو شانسی پیدا کردم ولی یه نفر دیگرو خواست که هرچی میگردم نمیشه!
    لطفا کمک کنید چیکار کنم؟؟؟

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

اقا من یک دسته xbox360 دارم می خواستم میشه به لپ تاپ هم وصل کرد راهی داره یا نه؟؟؟

داره خودمونی میشه ramsam2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    >>مهاباد<<

پيش فرض

منون از داداشای گلم که جواب دادن راجب اپدیت داشبردم ببخشید اشتباه نوشتم فقط یه چندتا سوال:
    1.این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 اخرین اپدیت داشبرد هستش؟
    2.این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 از همه ی اپدیت داشبردها که هستش بهتر هستش؟
    3.لطف کنید لینک دانلود کامل این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو واسم بزارید ممنون میشم
    4.من فردا میدم واسم LT3 بزنن خودشون اپدیت داشبرد واسم میزارن اما نمیدونم چه نسخه ای میشه اگه دستگاه رو اوردم خونه اینو دان کنم بعد خودم با فلاش بریزم این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو؟هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
    ممنون میشم زود جواب بدید

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام به همگی !
    اگه کسی بازی prototype 2 رو بازی کرده به سوال من جواب بده:
    1-وسط بازی یه جاییش همون اولاش کیگه باید یه ادمی رو پیدا کنی وباید از بالای ساختمونا هی دکمه ( ls ) رو فشار بدی و تو کل شهر بگردی!اولین نفرو شانسی پیدا کردم ولی یه نفر دیگرو خواست که هرچی میگردم نمیشه!
    لطفا کمک کنید چیکار کنم؟؟؟
    salam
    بله بازی کردم.ولی تو تاپیک مربوطش میپرسیدی بهتر بود ولی عیبی نداره
    ببین ls رو که فشار میدی محیط قرمز رنگ میشه و از تو شروع میشه و پخش میشه و و قتی به هدف بخوره از اون هدف بر میگرده.
    تو ببین نور قرمز رنگه از کجا بر میگرده بهت.ردشو بگیر میرسی بهش
    اقا من یک دسته xbox360 دارم می خواستم میشه به لپ تاپ هم وصل کرد راهی داره یا نه؟؟؟
    بله میشه.باید وایرلس مربوطشو بخری که تکی گیرت نمیاد یا باید خودت درستش کنی که آموزشش تو همین تاپیک هست
    منون از داداشای گلم که جواب دادن راجب اپدیت داشبردم ببخشید اشتباه نوشتم فقط یه چندتا سوال:
    3.لطف کنید لینک دانلود کامل این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو واسم بزارید ممنون میشم
    4.من فردا میدم واسم LT3 بزنن خودشون اپدیت داشبرد واسم میزارن اما نمیدونم چه نسخه ای میشه اگه دستگاه رو اوردم خونه اینو دان کنم بعد خودم با فلاش بریزم این اپدیت داشبرد 2.0.15574.0 رو؟هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
    ممنون میشم زود جواب بدید
    سلام
    1-بله
    2-بهتر که چه عرض کنم.همیشه آپدیتها نواقصیو رفع میکنن
    3-تو سایت مایکرو هست.لینکشو ندارم پیدا کردی به منم بده
    4-آره میتونی بهشو بگی برات بریزن.اگه هم نریختن میای خونه وصل میشی به لایو خودش دان میکنه.یا میتونی دان کنی بریزی رو فلش و وصل کنی به کنسولو .....خلاص

10. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان گلم فن های mortal kombat رو میخواستم.... بعضی هاش واقعا سخته... اگه کسی فن های تمام شخصیت ها یا تاپیکی سراغ داره که کامل و خوب توضیح داده باشه ممنون میشم بهم بده... مسئله روو کم کنیه... دمتون گرم...

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ممنون میشم زود جواب بدید
    آره... این آپدیت تمام بازی های روز رو اجرا میکنه...

اگه بتونی کنسولت رو به اینترنت وصل کنی راحت خودش همین آپدیت رو میکنه... البته 3 بار آپدیت میکنه و ری استارت میکنه بعد اوکی میشه....

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه
    میخوام LT3 بریزم با جانگل مشکل دارم درایوم تو وندور نمیره میخواستم بدونم
    1-میشه با dosflash2 فرمویرو بریزم اگه میشه آموزش dosflasho میخوام فارسی انگلیسی .. قبلا LT2 با این سیستم زدم ولی الان به هیج وجه راه نمیده
    2- یه سئوال داس فلشو حتما باید رو فلش بوت کنم و بعد تو محیط داس باهاش کار کنم یا تو محیط ویندوز میشه چون دیدم فایل اجراییش نسخه 32و 64 بیتی داره ، اگه میشه تو محیط ویندوز ازش استفاده کرد آیا این برنامه هم تو وندور رایت میکنه؟؟

اسلیم 0225 چیپ Mxic آنلاک دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •