مشکل اصلی این هست که سیم کارت معمولی روی 4 جی نمی ره!
مشکل اصلی این هست که سیم کارت معمولی روی 4 جی نمی ره!
شما مشکلتون خاص هست، سیم کارت رو عوض کنید اگر مطمئن نیستید USIM هست، شاید اشتباهی شده در توزیع.
و اگر نشد مودم رو ریست کنید و اگر باز هم نشد، در مکانی دیگر امتحان کنید؛ و اگر باز هم نشد مشکل از خود مودم هست که باید سریع مرجوع کنید و یا تعویض.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
من الان چک کردم مشکل نداشت قبلا هم تهران تست کرده بودم فکر کنم
سیم تی دی رو 3372
محتوای مخفی: تصویر
Last edited by ak313; 03-10-2017 at 14:35.
نمیدونم قضیش چیه ولی من اینو میگیرم همین الان که تست کردم
حالا شما اگر چیزی به ذهنتون میرسه بفرمایید که منم بتونم استفاده کنم چون هر کاری کردم نشد حتی پروفایل هم همون mtnirancell هست ولی همچنان وصل نمیشه
![]()
سیم کارت دیگه که ندارم ولی الان از پشتیبانی انلاین پرسیدم گفتن 4 جی فعاله.روش هم نوشته 4 جی و 4 جی پلاس.مودم هم ریست کردم همون جور بود باید فردا ببرم نمایندگی ببینم چی به چی هست.
دوستان من مودم e3372 دارم و مشکل dns دارم و بیشتر وقت ها نمیتونم به سایتی متصل بشم مگر با v*p*n ولی با گوشی به راحتی میتونم وصل بشم ورزن هم 22.28 هست
Software version: 22.286.03.02.234
دوستان من الان داشتم با پشتیبانی ایرانسل صحبت میکردم گفت در صورتیکه بسته اینترنت فعال داشته باشید و سیمکارت را به دائمی تبدیل کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد و بسته ایترنت و اعتبار سیمکارت منتقل میشه در صورتیکه من یادمه قبلا میگفتن باید صبر کنی تا بسته تموم بشه وگرنه منتقل نمیشه و میسوزه.الان خیالم راحت باشه که در صورت تبدیل بسته اینترنتم از بین نمیره یا این کارمنده همینطوری یه چیزی گفت؟
رفتم ایرانسل انجا تست کرد سیم کارت معمولی 4 جی کار می کرد اومدم خونه تست کردم بازم کار کرد فقط نمی دونم مشکل چی بود حل شد!
سلام.
من از VPS خودم حدود 3 ماه بدون مشکل دانلود می کردم ولی هفته پیش همین مشکل شما برام پیش اومد و تقریباً تمام فایل هایی که دانلود می کردم این ارور رو میداد. وقتی دانلود فایل به 100 درصد میرسید این پیام می اومد و دوباره با تک کانکشن میخواست فایل رو از اول دانلود کنه.
من یه سیدباکس هم دارم. فعلاً از سیدباکس دارم دانلود می کنم و اصلاً این مشکل پیش نیومد.
Last edited by MVGroup; 04-10-2017 at 15:47.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)