یعنی الان تازه تحویل پست تهران دادن ؟ بنظرت چند روز دیگه میرسه اهواز که خودت بری از پست مرکزی بگیریش ؟
یعنی الان تازه تحویل پست تهران دادن ؟ بنظرت چند روز دیگه میرسه اهواز که خودت بری از پست مرکزی بگیریش ؟
شما به هر سازمانى و هر يگان اموزشى كه رفتيد بايستى اين برگه را به همراه داشته باشيد همچنين در روز اعزام نيز به همراه ببريد تا در ان نام يگان شما ثبت شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
برگ سفید که از پلس 10 بگیریم سوابق خدمتی و کسر از خدمت هم توش قید شده؟ کسی میدونه![]()
من فک میکنم دوشنبه هفته دیگه صد در صد
چيزى كه در برگه سفيد نوشته مى شود
نام يگان اموزشى تاريخ اعزام اضافه خدمت و اگر سابقه خدمت داشته باشيد
راستی بارکدی که توسایت واسه من زدن با چیزی که رو برگه سفیدمه فرق داره.
Last edited by miladgoll; 07-06-2015 at 11:22.
والا سال نود که اعزام شدم سوابق خدمتی، کسر از خدمت و غیبت زده بودن هم برگ سبز و هم برگ سفید البته اون موقع برگ سبز پست می کردن علاوه بر پرینت گرفتن از پلیس 10
حالا میخواسم بدونم سوابق و کسر از خدمت تو برگ سفید میاد یا نه
اره دیروز تا 11 و خورده ای که پست بودم هنوز نفرستاده بودن .ظاهرا بعدش فرستادن .نمیدونم با چی میفرستن .اگه هوایی باشه 24 تا 48 ساعت طول میکشه برسه اهواز وقتی هم برسه تا تفکیک کنن و تو سیستم ثبت کنن ممکنه یه روز طول بکشه .اگر هم زمینی باشه که بالای سه چهار روز طول میکشه تا برسه .البته من دیگه حوصله ندارم برم اینور اونور دنبالش بگردم میزارم تا بیارن در خونه .دیروز این همه تو گرما شهر رو گشتم اخرشم به مرادم نرسیدم .پس دیگه خودمو خسته نمیکنم چه بسا کد مازاد هم خورده باشم .![]()
سوابق خدمتى كه همواره در هر دو برگه است اگر در برگه سبز يا پرينت ان كسر خدمت درج شده باشه پس در برگه سفيد هم خواهد بود ، جند بار ديدم كه كسر خدمت اعزام مجددها درج نشده يعنى خطاى سيستم بوده
برگه سفيد كه جاى خود دارد ، كارت پايان خدمت رو با پست عادى مى فرستند
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)