احتمالا مشکل از ک ر ی و نیست خودشون یه کاری کردن وقتی وصل میشه این جوری بشه سرعت !
احتمالا مشکل از ک ر ی و نیست خودشون یه کاری کردن وقتی وصل میشه این جوری بشه سرعت !
درسته . مشکلی از کریو نیست و از طریق پارس هم فکر نکنم باشه
از مرکزتون هست . معمولا بعد یکی دو روز خودبخود OK میشه
والا الان 2-3 روزه این جوریه ! من که به نظرم اینا خودشون یه کاری کردن که اینجوری بشه !
برا من سرعت شبانه افتضاح شده
سرعت با کریو هم دیگه بد تر .
3-4 روزی میشه
دقیقا 4 روزه افتضاح شده شبانه...سرعت 30 kb
آخه این چه جورشه؟؟ خجالت نمیکشن؟؟
این طور که من متوجه شدم قبلا پارس آنلاین در سرویس شبانه محدودیت اعمال می کرد الان در سرویس روزانه هم محدودیت بر اساس سرویس فروخته شده اعمال می کنه.
سرویس من 256 محدود حداکثر سرعت در روز 170 هست. البته در بعضی مناطق مخابراتی که پهنای باند بالاتری دارند مثل اینکه هنوز این محدودیت اعمال نشده.
دوستان هنوز تا ساعت 7:25 دقیقه رایگانه؟ خیلی واسم مهمه اگه کسی تست کرده بگه اخه یادمه تا چند وقت پیش که چند بار تا این ساعت گذاشتم چیزی از حجمم کم نشد ولی دیشب تا 7:12 گذاشتم امروز دیدم 180 مگ کم شده البته اصلا مطمئن نیستم مربوط به دانلود یا نه چون تو خونواده از وایرلس من زیاد استفاده میکنن علی رقم اینکه میگم دانلود نکنید ولی فرصتی پیش بیاد دریغ نمیکنن الان نمیدونم تقصیر کیه و مشکل از کجاست
1:45 تا 7 رایگانه
دوستان کسی سمت خیابان کمیل پشت پارک بابایان مرکز مخابراتی سیدالسهدا هستش؟؟؟ اگه هست چه شرکتی بهتر جواب میده؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)