تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3104 از 3745 اولاول ... 210426043004305430943100310131023103310431053106310731083114315432043604 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,031 به 31,040 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

الان تمام شرکتها رو آوردن به فروش جشنواره ای و شبانه رو حذف کردن و این خبر بدی برای دانلودرها هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

بزودی تمام سرویس های شبانه دار جمع آوری میشه چون ساززمان تنظیم مقررات فشار آورده به شرکتها برای قطع شبانه ها.
    بله متاسفانه منم شنیدم این حرفو. عیب نداره فدای سرمون اصلن چه کاریه پهنای باند کشورو افزایش بدن. مهم اینه که 110 میلیارد بدن سیستم فیلترینگ هوشمندو راه اندازی کنن . والا . ممکنه یه وقت من یه تصویر ببینم منحرف شم من که شعور ندارم با شعورا اونان.

اصلن چه ایرادی داره که کشوری مثل قطر که 2.5 میلیون جمعیت داره پهنای باند 100 برابری نسبت به ایران داشته باشه. یا ترکیه که 50 برابر ایران پهنای باند داره.

3. 6 کاربر از omidcruise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در آخر متاسفانه یک خبر بد داد و اونم این بود که بزودی تمام سرویس های شبانه دار جمع آوری میشه چون ساززمان تنظیم مقررات فشار آورده به شرکتها برای قطع شبانه ها.
    بعید میدونم تمام شرکت ها بردارن
    2 سال پیش که پارس انلاین شبانه رایگان رو برداشت من رفتم برا تخلیه پرسیدم چرا برداشتین گفت بهمون فشار اوردن و تا یه مدت دیگه همه شرکت ها مجبورن بردارن! ولی دیدیم که برنداشتن
    همین جشنواره ها هم الان همه شبانه رایگان دارن - مثل صبانت و شاتل - حتی خود پارس انلاینی که تا حالا اصلا شبانه رایگان نداشت الان جشنواره گذاشته که شبانه رایگان داره
    خیلی رو حرف این کارشناس ها حساب نکنید

5. 5 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بالفرض که شبانه ها رو بردارن آیا شما کاری از دستتون برمیاد که هی مسئله رو تکرار میکنین؟! این استراتژی جدیدیه که تو این ممکلت راه افتاده و حکایت ملت ایران هست.
    توی خیلی چیزا مثل نون و لبنیات و خواربار و... مطمئنم همه درگیرش بودن. اول یه مدت حرف از گرونی میشه ولی قیمتا همچنان مثل قبل تا اینکه یه دفعه میکشن رو قیمتا. مثل اینکه ملت غیور کاری از دستشون برمیاد که اون شایعه سازی قبل افزایش قیمتا رو هی میگن و میگن. خب عزیز گرون بشه یا امتیازی حذف بشه شما هم درگیرش میشین تافته جدا بافته که نیستین

7. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شانس که نداریم طرح ها رو عوض کردن ناچاری نامحدود برداشتم (بخونید محدود) حالا هی گیگ مجانی میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

این 96 گیگ 15 ماهه سرعت تا ده مگ چیه داستانش؟10 هست یا کمتره؟من صبحانه آسیاتک دارم تا عید نوروز 96 ولی حجمم تموم شده صبر کنم حجم ارزون به مناسبت قربان و غدیر بزارن یا سرویسمو تغییر بدم این 96 گیگی رو بخرم؟ دانلود رایگان لازمم نمیشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

بالفرض که شبانه ها رو بردارن آیا شما کاری از دستتون برمیاد که هی مسئله رو تکرار میکنین؟! این استراتژی جدیدیه که تو این ممکلت راه افتاده و حکایت ملت ایران هست.
    توی خیلی چیزا مثل نون و لبنیات و خواربار و... مطمئنم همه درگیرش بودن. اول یه مدت حرف از گرونی میشه ولی قیمتا همچنان مثل قبل تا اینکه یه دفعه میکشن رو قیمتا. مثل اینکه ملت غیور کاری از دستشون برمیاد که اون شایعه سازی قبل افزایش قیمتا رو هی میگن و میگن. خب عزیز گرون بشه یا امتیازی حذف بشه شما هم درگیرش میشین تافته جدا بافته که نیستین
    دوست من تئوری شما که خیلی بدتر از تئوری ماست.

شما میگید حتی اون حرف زدن دربارشم انجام ندیم. اگه حرف نزنیم وضعیت خیلی بدتر از الانم میشه. چون هر کسی به خودش اجازه میده هر کاری دلش خواست انجام بده. آخه صدایی هیشکی درنمیاد.

این حرف زدنا به نظرم زیاد رو چیزی تاثیر نداره. اونا خودشون هر وقت خواستن گرون کردن و یا هر وقت خواستن خدماتی رو قطع کردن و به حرف منو شما هم زیاد توجه نمیکنن. چون میدونن ما ملت متحدی نیستیم.

گرون شدن یهویی مواد غذایی و غیره هم به نظرم بیشتر مربوط میشه به احتکار کنندگانی که هر روز تعدادشون زیادو زیادتر میشه.(مملکت قانون نداره که)

11. این کاربر از omidcruise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

این 96 گیگ 15 ماهه سرعت تا ده مگ چیه داستانش؟10 هست یا کمتره؟من صبحانه آسیاتک دارم تا عید نوروز 96 ولی حجمم تموم شده صبر کنم حجم ارزون به مناسبت قربان و غدیر بزارن یا سرویسمو تغییر بدم این 96 گیگی رو بخرم؟ دانلود رایگان لازمم نمیشه
    این سرویس فکر میکنم به دردتان نخورد چون 90 گیگش را باید تا 90 روز مصرف کنید. مصرفتان را نمیدانم چقدر است ولی صبانت و شاتل سرویسهای یکساله با حجم 60 گیگ سالانه با و بدون دانلود رایگان با قیمت 60 و 65 هزار تومان دارند که ارزانتر از گرفتن حجم از آسیاتک تمام می شود.
    حجم 90 گیگ 3 ماهه بصورت گیگ باکس با قیمت حدود 60 هزار تومان از پنل کاربران قابل خرید است. در پنل کاربران 1 تا 3 گیگ هدیه هم هست که اگر نگرفته اید میتوانید بگیرید، در باشگاه مشتریان هم با 210 امتیاز پین کد 3 گیگابایتی قابل دریافت است. یک سرویس تابستانه یکساله 6 مگ 24 گیگ با شبانه نیم بها و قیمت 45 هزار تومان بعلاوه مالیات هم هست که اگر نمیخواهید از آسیاتک بروید و قبل از ساعت 10 صبح استفاده ای از اینترنت ندارید میتوانید به این سرویس تمدید کنید.

13. 2 کاربر از 971971 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

..حذف شود..
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 04:41.

15. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من که جشنواره 60 گیگ دارم الان یه ماه مونده
    موندم چی تمدید کنم
    این 96 گیگ هم چنگی به دل نمیزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •