چی می گی برا خودت مودم هر دو نوع رو می خوره.در ضمن الان من سیم کارت tdd می تونم fdd رو استفاده کنم(4 جی معمولی).الان دنبال اینم بسته اش هم میشه.یه سیم معمولی fdd داره همراهش اونوخت فقط 3 جی کار می کنه به 4 جی وصل نمیشه!
چی می گی برا خودت مودم هر دو نوع رو می خوره.در ضمن الان من سیم کارت tdd می تونم fdd رو استفاده کنم(4 جی معمولی).الان دنبال اینم بسته اش هم میشه.یه سیم معمولی fdd داره همراهش اونوخت فقط 3 جی کار می کنه به 4 جی وصل نمیشه!
دوستان ببینند مهندس چی میگهماهواره را رو سیگنالش ست کنید.
توضیح بالا رو برات کامل کردم گفتم بندارش دور و اینکارش رو بخر
Last edited by italodance; 02-10-2017 at 21:37.
منم یکی دو هفته پیش این مشکل رو داشتم. صد مگ نمیتونستم سالم دانلود کنم. چند تا از کارایی که شما انجام دادی رو امتحان کردم و نتیجه نگرفتم. ولی وقتی که فایلامو رو سرور آلمان داسان لیچ میکردم مشکلم رفع شد. هر فایلی با هر حجمی رو راحت و بدون مشکل میگرفتم. یه چند هفته ای دانلود نداشتم چند روز پیش امتحان کردم دیدم مشکل حل شده و از هر سایتی بدون مشکل دانلود داشتم.
نه عزیز نمیشه
سیم کارت fdd به شبکه tdd رجیستر میشه ولی برعکسش نمیشه احتمالا هم به خاطر اینه که بسته های tdd ارزون تر درمیاد کسی سیم tdd رو نندازه تو مودم fdd از شبکه fdd با سرعت بهتر استفاده کنه
بش گفتیم متوجه نمیشه
بگذریم الان وضعیت تک کانکشن طرف شما چطوره؟ مشکل پهنای باند هنوز می بینی و فاصله نزدیکنرین دکل بت چقدره؟
سیم معمولی به 4 جی وصل نمیشه فقط 3 جی دلیلش چی هست؟
دکل کوچه بالای خونمون هست از پنجره دکل رو میشه دید ولی سرعت 4G تو روز افتضاح شده قبلا بود 5 6 مگابایت الان به زور 2 3 میده بعضی وقت ها , TDD هم دکلش دوره ولی بد نیست سرعت تک کانکشن
![]()
سیم تی دی به باند 7 و 3 وصل میشه
اما به نسل سه و دو وصل نمیشه پس روی مودم اگر 4 جی اونلی باشه جواب میده و روی موبایل جواب نمیده
من روی مودم E3372 تست کردم و فرکانس هم 1800 و هم 2600 تست کردم LTE Mode هم بود ولی هر دو فرکانس هیچ سیگنالی دریافت نکرد و Connection Failed داد شاید این ویژگی فقط تو قم هست تو مشهد که خبری از وصل شدن سیم TDD به FDD نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)