تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3103 از 4751 اولاول ... 2103260330033053309330993100310131023103310431053106310731133153320336034103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,021 به 31,030 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من 27 فروردین تولدم بود بهم 3گیگ دادن
    راستی خبری از 3گیگ+3گیگ نیست؟
    پس هنوز برنامه ش هست. عصری خواب بودم یه شماره 5 رقمی از تهران تماس ناموفق داشتم. اولش 230 هست. نکنه شاتل بوده من خواب بودم 3 گیگ از دستم پرید! حتما اون خانومه باید نظرخواهی کنه بعد 3 گیگ رو میدن یا همینطوری هم اضافه میکنن؟!

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پس هنوز برنامه ش هست. عصری خواب بودم یه شماره 5 رقمی از تهران تماس ناموفق داشتم. اولش 230 هست. نکنه شاتل بوده من خواب بودم 3 گیگ از دستم پرید! حتما اون خانومه باید نظرخواهی کنه بعد 3 گیگ رو میدن یا همینطوری هم اضافه میکنن؟!
    فکر کنم باید نطر خواهی کنن
    اون شماره 5 رقمی واسه شاتله

3. این کاربر از mr-dion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام .
    لازم دونستم یک بار برای همیشه به این بحث پایان بدم. مشترکانی که بیش از حد از سرویس رایگان استفاده کنند .در مرحله اول بین ساعات 1 تا 3 و در مرحله دوم برای بقیه ساعات باقی مانده از داونلود رایگان از سرعت بالا محروم می شوند. در صورت دانلود نکردن به مدت 20 روز سرعت به حالت عادی باز می گردد. در صورت تمایل به حفظ سرعت میزان داونلود به طور میانگین در هر شب 275 مگا بایت در هر دوره یک ماهه از سرویس استفاده فرمایید . استفاده از وی پی ان در تمام ساعات کاملا ازاد بوده و هرگز محدود نمی گردد در صورت اشکال با شرکتی که وی.پی.ان را تهیه فرمودید تماس حاصل فرمایید.
    با دروود به همه ایرانیان

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام .
    لازم دونستم یک بار برای همیشه به این بحث پایان بدم. مشترکانی که بیش از حد از سرویس رایگان استفاده کنند .در مرحله اول بین ساعات 1 تا 3 و در مرحله دوم برای بقیه ساعات باقی مانده از داونلود رایگان از سرعت بالا محروم می شوند. در صورت دانلود نکردن به مدت 20 روز سرعت به حالت عادی باز می گردد. در صورت تمایل به حفظ سرعت میزان داونلود به طور میانگین در هر شب 275 مگا بایت در هر دوره یک ماهه از سرویس استفاده فرمایید . استفاده از وی پی ان در تمام ساعات کاملا ازاد بوده و هرگز محدود نمی گردد در صورت اشکال با شرکتی که وی.پی.ان را تهیه فرمودید تماس حاصل فرمایید.
    با دروود به همه ایرانیان
    اين محدوديتي كه گفتيد با تموم شدن دوره و رفتن به دوره اي جديد تموم ميشه يا حتما بايد 20 روز بشه؟ در ضمن من حدود 20 روزه كه با سرويس echo-1 شبي 1 گيگ دان مي كنم اتفاق خاصي هم نيفتاد.

داره خودمونی میشه sabzake's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اين افت سرعت با تموم شدن دوره وشروع دوره ي جديد تموم ميشه يا حتما بايد 20 روز بشه؟ در ضمن من با اكو1 حدود 20 روزه كه شبانه حدود 1 گيگ دان مي كنم ولي تغييري تو سرعتم وجود نيومده.

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با سلام .
    با دروود به همه ایرانیان
    خواهشن حرف مفت نزن
    کی گفته شبی 275 مگ من با مدیر عامل شاتل صحبت کردم گفت تا شبی 800مگ هم مورد نداره

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان من یه سوال در مورد کانفینگ کردن مودم داشتم:
    اگه بخوایم مودم رو رو حالت bridge تنظیم کنیم یاید تو مودم هم یوزر و پسورد وارد کنیم؟یا فقط تو کانکشن باید وارد شه و دیگه تو مودم نیازی نیست؟

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام .
    با دروود به همه ایرانیان
    دوره سه ماهه من اینطوری داره تموم میشه
    در16روزاول حدود22گیگ دانلودكردم بعدحدود17روزتااول عید محدود به دایل اپ شدم
    ازاول عید تا31فروردین هر شب بطورمتوسط 550مگابایت دانلودكردم
    ازاول ردیبهشتم تا دیشب هرشب حدود900مگا بایت دانلودكردم
    توی این 40شب 12شب اول از3شب سرعتم65 بود
    بعدش تاتقریبااول اردیبهشت از1تا7 سرعتم 65شد
    بعدازاون تاالان ازساعت فكركنم3به بعد سرعتم بالای200شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه LANDASEFR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Core i7 Intel Cpu

پيش فرض

من الان با 200 k در حال دانلود هستم و شبانه بسیار عالیه!!!

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من یه سوال در مورد کانفینگ کردن مودم داشتم:
    اگه بخوایم مودم رو رو حالت bridge تنظیم کنیم یاید تو مودم هم یوزر و پسورد وارد کنیم؟یا فقط تو کانکشن باید وارد شه و دیگه تو مودم نیازی نیست؟
    در حالت بریج فقط در کانکشن، در حالت pppoe فقط در مودم.

فکر کنم باید نطر خواهی کنن
    اون شماره 5 رقمی واسه شاتله
    ای بابا! یعنی دیگه پرید؟! دیگه زنگ نمیزنن؟ نمیشه خودم زنگ بزنم بگم تولدم مبارک،3 گیگ بدین بیاد!؟

12. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •