تا بهمن میشه اینو بگیرم مشکلی نداره؟ پس داخلی مجانی نیست؟ درست نگفته که وقتی راه نیفتاده برای چی گذاشتن :/
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
تا بهمن میشه اینو بگیرم مشکلی نداره؟ پس داخلی مجانی نیست؟ درست نگفته که وقتی راه نیفتاده برای چی گذاشتن :/
حداکثر تا بهمن ترافیک را تفکیک خواهند کرد ولی شاید هم زودتر تفکیک کردند. داخلی مجانی نیست ولی بعد از تفکیک، 2 برابر حجم خارجی حجم داخلی میدهند، تصمیمش را گرفته اند ولی تا بهمن به اپراتورها فرصت داده اند که امکان تفکیک ترافیک داخلی و خارجی را به سیستمشان اضافه کنند.
Last edited by 971971; 01-09-2016 at 20:38.
سلام دوستان. این سؤال منم هست
سرویس صبحانه آسیاتک 6 تا 10 صبح رایگان رو دارم، توی این تایم رایگان اگه دانلودی داشته باشم از گیگ باکس کم میشه یا رایگان میشه؟
Last edited by razi4888; 02-09-2016 at 10:16.
تو گیگ باکسهای قبلی که میشد و تایم راگان سر جاش بود مگه اینکه برا جدیدا بگن که اینطور نیست و فلان..
من ۴ تا ۱۰ نامحدود دارم کلا از حجمم کم میشه. دو بار زنگ زدم میگن پیگیری میشه :|
Sent from my D6633 using Tapatalk
چند دقیقه بعد از شروع تایم رایگان و چند دقیقه قبل از پایان تایم رایگان حتما مودم را خاموش و روشن کنید.
دوستان من چند روزی مسافرت بودم
تا قبل مسافرت تک کانکشنم خوب بود
الان خراب شده
واسه همه اینجوره؟
احتمالا مقطعی هست. برا من دو روزی مشکل داشت از دیروز بهتر شده
یعنی کلا مال چند روز گذشته رو نگاه کنی شبانه ازت کم شده؟ چون مال من همون روز جاری بنظر میاد شبانه هم حساب شده باشه یعنی رو منحنی مصرف کل روز و شب رو باهم آورده اما یکروز که میگذره درست میشه یعنی روزهای قبلم دیگه فقط روزانه رو حساب کرده.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان بصورت حضوری با یکی از کارشناسان فروش آسیاتک صحبت کردم بنده خدا رو راست حرف زد گفتم چرا شبانه ها نوسان داره چند روز رو 250 قفله باز خوب میشه و بعد باز محدود میکنن گفت متاسفانه تو بعضی از مراکز بیشتر از حد ظرفیت مشترک گرفتن و برای اینکه پاسخگوی نیاز همه تو تایم شبانه باشن و پهنای باند کم نیارن با اکانتینگ محدود میکنن باز وقتی پهنای باند بیشتر شد برمیدارن و یکی دیگه اینکه چون تجهیزاتش قدیمیه داره نوسازی میکنه بعضی از مراکز مخابراتی رو برای همین بعضی جاها ممکنه قطعی طولانی و گاه و بیگاه داشته باشن و در آخر متاسفانه یک خبر بد داد و اونم این بود که بزودی تمام سرویس های شبانه دار جمع آوری میشه چون ساززمان تنظیم مقررات فشار آورده به شرکتها برای قطع شبانه ها.![]()
Last edited by sorooshfm; 03-09-2016 at 09:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)