مثلا پک gears of war این شکلیه:
پک call of duty این شکلیه
اینم slim 4gig
اینم slim 250 gig
تمام دستگاها قدرت یکسانی دارن اما تفاوت توو هاردشون که slim 4 gig هاردش از بقیه کمتره... بقیه 250 گیگ هستن...
مثلا پک gears of war این شکلیه:
پک call of duty این شکلیه
اینم slim 4gig
اینم slim 250 gig
تمام دستگاها قدرت یکسانی دارن اما تفاوت توو هاردشون که slim 4 gig هاردش از بقیه کمتره... بقیه 250 گیگ هستن...
من یه سوال میپرسم فقط نخندین هرچند خودمم خندم گرفته
xbox می تونه دیسک های blue ray اجرا کنه؟![]()
نه............![]()
یه هارد اکسترنال 1 تراباتی یگیرم چقدرش رو میشناسه؟
16G؟
در حال عادی بله فقط 16 گیگ شو میشناسه...
اما به یه سرچ ساده میتونی روش هایی رو پیدا کنی که میشه همه ی هارد رو به کنسول بشناسونی...
که خیلی دردسر داره که اصلا توصیه نمیشه و بری هارد اصلی 360 رو بخری خیلی بهتره...
دوستان ایشالله امروز دیگه بایس برم بازار برا خرید... قبلا یه چندتا سوال پرسیدم الآن یه چندتا دیگه سوال دارم...
اولا توی جعبه ی 250 گیگ چه چیز هایی هست?
دوما آخرین آپدیتش چیه? از کجا بفهمم کنسولی که می خرم آپدیته?
سوما شماره سریاله دستگاه رو باید چک کنم?با کجا?
چهارم از کجا بفهمم دستگاه نو هست?
پنجما اگه سوال خاصی در باره ی مشخصات دستگاه باید بپرسم بهم بگید...
راستی معمولا فروشنده ها به افرادی که زیاد تجربه ندارن مثل من یه چیز های اضافه رو میفروشن یا مثلا کلک های متنوعی دارن اگه موردی به نظرتون میرسه بهم بگید
Last edited by M A M M U T; 25-07-2012 at 01:49.
سلام به داداشای گلم من قبلنا عضو بودم اما یه سالی میشه نبودم الانم با یه نام کاربری جدید وارد شدم ممنون میشم جوابمو بدید من الان LT9 دارم اینطور که معلومه بازی هایه جدید مثله مکس پین 3اینارو نمیخونه میخوام اپدید کنم به LT3 چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
1. LT3 اخرین اپدیت هستش؟
2.با LT3 میتونم بازی هایه جدیدو اجرا کنم؟
3.اگه gta v بیاد به نظرتون اونم LT3 هستش؟
4.با LT3 اخرین داشبردم نصب میکنند؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان. یه سوالی خیلی ذهنمو مشغول کرده.
اگه من X-Box ام رو از طریق X-Box Live آپدیت کنم مشکلی براش پیش میاد؟ نمیخوام ریسک کنم.
ممنون.
هیچی نیست... خود کنسول هست و یه دسته و سیم های مورد نیاز.. دستگاهای نو همشون آپدیت هست.. نیازی نیست چک بشه... ایناها همشون کپی خور و آپدیت شدن... والا جلو دستگاه یه در کوچیک هست که USB میخوره... بازش کنی یه سریال داره که یه سریال نامبر روو جعبه هست که میگن یکی باید باشه... مال من که نیست.. موقع کپی خور شدن با هم عوض میشه جعبه ها.... خب اول کار میاد دسته ها رو نصب میکنه... AV اینا رو تنظیم میکنه.. اگه این کار رو نکرد دستگاه این چیزاش قبلا چک شده و نو نیست.. مثلا نگاه دسته باتری میخواد... ببین باتری هاش پلمپ هست یا نه... نه سوال خواصی نیست... فقط وایرلسشو یه چک کن که مثل من سرت کلاه نره... من دستگام وایرلس نداره...
این بازی ها هم واسه شروع خوبه:
fifa12 mortal kombat driver sanfransisco که از هر نوع بازی یه خوبشو داشته باشی...
موفق باشی
من که میخواستم پروفایل بسازم ازم خواست آپدیت کنم... اولش ترسیدم اما آپدیت کردم اما مشکلی پیش نیومد... سی دی هارو اجرا میکنه...
شما آپدیت دستگاهت 2 هستش؟؟؟ اگه 2 هست چون الان آپدیت 3 اومده بازی های اپدیت 2 رو اجرا نمیکنه...
Last edited by arashsard; 25-07-2012 at 16:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)