چه خوب !!!
پیش به سوی مخابرات ، تا شاتل باشه به پاسدارن اکو بده .
اگر از شاتل برم دیگه نمیتونم آرت 3 و 4 هم بگیرم ؟ هنوزم بهانه پورت رو میگیره ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه خوب !!!
پیش به سوی مخابرات ، تا شاتل باشه به پاسدارن اکو بده .
اگر از شاتل برم دیگه نمیتونم آرت 3 و 4 هم بگیرم ؟ هنوزم بهانه پورت رو میگیره ؟
از این طرف 2 ساعتی که همه داریم استفاده می کنیم رو قطع کردن بجای اینکه همینو درست کنن یه ساعت در جایی اضافه کردن که به درد هیچکی نمی خوره
تمام برنامه هاشون فقط در جهت اذیت و آزاره و بس
هرچی می خوام بیام یه بار از شاتل تعریف کنم اعصاب نمی ذاره که
جریان چیه سرعت شبانه خوب شده؟! چند شب بود دانلود نداشتم، هاردم پر شده بود. دیشب گذاشتم برای دانلود دیدم با اینکه ساعت 1 هست ولی همش بین 70-100 میچرخه. صبح دیدم حدود 1700 مگ دانلود شده. تازه یادم رفته بود بذارم تا 8، همون هفت بوده. هنوز به 8 عادت نکردیم!: (اکو 512 اصفهان)31:
![]()
من 3 شبه ساعت كه يك ميشه چراغ هاي مودم روشن ميمونه ولي ديتا نميفرسته. ولي وقتي v p n رو كانكت ميكنم درست ميشه. دليلش چيه؟ در ضمن دانلود شبانه از 7 صبح شده 8؟
الان زنگ زدم گفتن تعداد مشتركين زياد شده واسه همين اين شكليه ، درخواستت رو مي فرستيم تهران ببينيم مشكل چيه
Last edited by sabzake; 30-04-2011 at 14:00.
درسته منم همین مشکلو دارم . الان چند شبه تا صبح 20 مگ هم دانلود نمیکنه . البته این 20 مگ رو هم با vp دان میکنه . در غیر این صورت که اصلا دانلود نمیکنه.
سلام دوستان
سرعت دانلود art 1 با دانلود منیجر رو چند هست ؟
art 1 شاتل محدودیت دانلود داره یا آزاده ؟
مثله اینکه جدی جدی هدیه روز تولد تعطیل شده نه؟! همیشه صبح ساعت 9 زنگ میزنن 3 گیگ هدیه میدادند! دیروز تولدم بود گفتیم جمعه بوده تعطیل بوده، ولی امروز هم نه زنگ زدند و نه ترافیکی اضافه شده!![]()
من 27 فروردین تولدم بود بهم 3گیگ دادن
راستی خبری از 3گیگ+3گیگ نیست؟
به هوش باشید شاتل داره یه کارایی می کنه. چند شبه که زمانی که می زارم برای دانلود شبانه به خوبی کار آغاز می شه ولی صبح که بیدار می شم می بینم 100 یا 70 مگ بیش تر دریافت نداشتم
حداکثر 196 کیلوبیت تو روز و 128 کیلوبت 1 تا 8 صبح .
18 گیگ در ماه .
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)