دوستان این سرویس شهاب 10 گیگ سرعت با حجم 10 گیگ در ماه ظاهرا ترافیک رایگان 4 تا 10 صبح رو کامل حذف کرده درسته؟؟؟؟؟؟ همین طوری کل حجمم به فنا رفت
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان این سرویس شهاب 10 گیگ سرعت با حجم 10 گیگ در ماه ظاهرا ترافیک رایگان 4 تا 10 صبح رو کامل حذف کرده درسته؟؟؟؟؟؟ همین طوری کل حجمم به فنا رفت
بروبچه این سرویس جدید نوشته غیر حجمی بین المللی این چی کسی میدونه توضیح بده شاید بدرد ما خورد![]()
به من یک گیگ داد
دقیقاً همین اتفاق برای من تو همین سرویس افتاد.زنگ زدم میگه باید بیشتر دقت میکردین.میگم احیاناً شما نباید اطلاع رسانی میکردین؟
آسیا تک افتضاح شده
من هم سه گیگ گرفتم.
برای من دو خط اسیاتک دارم هر دو تا خط فقط یک گیگ داد.
احتمالا شاید برای استان های خاص 1 گیگ باشه شما کدوم استان هستید چون برای منم یک گیگ داده.
دوستانی که سه گیگ گرفتند تهران هستید یا شهرستان؟
سرویس غیر حجمی مشابه سرویس حجمی است با این تفاوت که حجمش بیشتر است و بعد ار تمام شدن حجم، هر گیگ حجم اضافی با 1500 تومان بعلاوه مالیات قابل خرید است، تا بهمن بصورت ترافیک بین المللی ارائه می شود و بعد از آن با حجم بیشتری بصورت تفکیک شده داخلی و بین المللی ارائه خواهد شد. تعرفه این سرویسها در همه شرکتها یکسان است.
![]()
Last edited by 971971; 01-09-2016 at 09:58.
من هرمزگان-بندرعباس هستم
من کرج هستم. سه گیگ گرفتم.
کسی از دوستان این هدیه سه روزه رو دریافت کرده ؟ من میزنم روش اتفاقی تو روزهای باقی ماندم نمی افته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)