تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3100 از 3195 اولاول ... 2100260030003050309030963097309830993100310131023103310431103150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,991 به 31,000 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دوستان موقع خرید باید سریال دستگاه رو با کدوم سریال تطبیق بدم?با سریال رو جعبه?
    همون طور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو پست بالایی گفت سریال دستگاه ممکنه که با کارتونش یکی نباشه... مثلا مال من یکی نبود
    به دلیل اینکه اینا میرن واسه ه*ک کردن ، چون تعداد زیاده بیشتر کارتوناشون با هم دیگه قاتی پاتی میشه ...
    مال خودمم یکی نیست..و مال من سریالی که داخل یو اس بی قسمت جلوی کنسول هست با "اینفو "کنسول یکی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه ariaei_tabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

میشه بازی روی هار ریخت و بدون دی وی ... اجرا کرد
    هارد فلش 16 گیگ رو چقدرش رو میشناسه؟
    چه رمی بگیرم که بخوام همیشه روی دستگا ه باشه؟
    الته قیمتش رو هم بگین(حدودا)

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام
    بله میشه روی هارد ریخت ولی حتما باید از روی دیسک اجرا بشه.اونی که شما میگید هم میشه ولی کنسول باید jtag بشه که حدود 120 تومنه و ئنگو فنگ داره و برای کنسول هم زیاد خوب نیست
    16 گیگشو میشناسه
    رم چیه؟منظورت هارده؟اگه اسلیمه 250 گیگ براش خوبه.قیمت هم حدود 130 تومن

4. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mefmef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دوستان سلام
    من می خوام یه ایکس باکس بخرم برای یکی از دوستام که هیچکدوم هم اطلاعاتی در این مورد نداریم مطالب قبلی رو خوندم ولی با توجه به اینکه بعضی اطلاعات قدیمی هست چیزی دستگیرم نشد اگه یکی لطف کنه و ساده و ابتدایی راهنمایی کنه ممنون می شم من فقط می خوام براحتی سی دی های کپی شده رو بخونه و تجهیزات اضافی هم نمی خوام داشته باشه چه مدلی بگیرم و الان حدودا چند قیمت هست ؟

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان سلام
    من می خوام یه ایکس باکس بخرم برای یکی از دوستام که هیچکدوم هم اطلاعاتی در این مورد نداریم مطالب قبلی رو خوندم ولی با توجه به اینکه بعضی اطلاعات قدیمی هست چیزی دستگیرم نشد اگه یکی لطف کنه و ساده و ابتدایی راهنمایی کنه ممنون می شم من فقط می خوام براحتی سی دی های کپی شده رو بخونه و تجهیزات اضافی هم نمی خوام داشته باشه چه مدلی بگیرم و الان حدودا چند قیمت هست ؟
    سلام دوست عزیز... من حدود 20 روز پیش یه دستگاه خریدم... در حال حاضر دیگه مدل های قدیمی مثل fat دیگه موجود نیست... در حال حاضر مدل slim در بازار موجوده که توی 2 نوع 250 گیگ و 4 گیگ عرضه میشه.... تنها تفاوتشون هم توی همین هاردشونه و شکل ظاهری 250 گیگ کوچیکتر و براق هستش... از نظر کارایی تفاوتی نداره... دستگاهای موجود در بازار همشون کپی خور شدن ... LT3 هم هستن یعنی آپدیت 3 و بازی های روز دنیا رو میخونن.... والا من شیراز گرفت 4 گیگ قیمتش حدود 730 تمنه... 250 گیگ 100 تمن گرونتره.... دسته اضافی هم 60 تمنه چون یه دسته بیشتر روش نیست... الته اگه حاضر نیستی 100 تمن پول بیشتر بدی همون 4 گیگ بگیر بعد یه فلش 16 گیگی واسش بگیر... 2 تا بازی میتونی روش نصب کنی و بازی کنی .... البته این دستگاها کینکت هم دارن بعضیاشون ( کینکت: وسیله ای که به صورت ویدوویی حرکات شما رو وارد بازی میکنه) که اونم 100 تمن گرونتره مثلا یه دستگاه slim 250 گیگ با کینکت در میاد حدود 1 میلیون... البته دستگاه پکای مختلف داره که شکل ظاهریشو فرق میکنه...
    Last edited by arashsard; 21-07-2012 at 13:48.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ram 512 فول کش( GDDR3 ) داره...

مشخصات کلی :
    مشخصات کلی: کنسول خانگی - نوع درایو بازی : DVD-ROM
    پردازشگر: پردازشگر اصلی: IBM PowerPC 3 cores 3.2 GHz - پردازشگر گرافیکی : 500 MHz "Xenos" - حافظه کش: 1 - حافظه رم : 512 MB ( 512 MB ) GDDR3 SDRAM - Integrated - کارت گرافیک ATI Xbox 360 - 256-bit - 2D/3D graphics acceleration
    خروجی / ورودی: شبکه بی سیم Wi-Fi - پورت USB - شبکه Ethernet
    سایر قابلیت ها: هارد دیسک 250 گیگابایت - دسته بی سیم

Last edited by arashsard; 21-07-2012 at 13:52.

8. این کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت P.A.T.R.I.O.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان یه چند تا بازیه عالی معرفی کیند که احتیاج به ردیم کد نداشته باشه !!!
    واسه ی آنلاین بازی کردن با ایکس بکس میخوام ... هر چی بیشتر بهتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان امروز 90/4/1 رفتم یه xbox قیمت کردم مدل SLIM 4GB بدون کینکت گفت 580 تومن ولی با کینکت گفت 900 اول خواستم بپرسم ببینم این کنسول با و بدون کینکت انقدر اختلاف قیمت داره؟
    و بعد اینکه من اگه بخوام بگیرم بنظرتون 4GB بگیرم یا 250؟
    ببینید من بازی های انلاین انجام نمیدم و کلا اگه بگیرم فقط برای روزی 2 ساعت بازیه و فقط میخوام بازیم سیو بشه راستشم نمیدونم سیو بازی به چقد فضا نیاز داره؟
    ودر کل راهنمایی کنید بگید برای من 4 خوبه یا 250؟؟
    و یه چیز دیگه این هدست و کابل HDMI و چیز های دیگه که تو پست اول نوشته شده فابریک توی جعبه خود کنسول هست یا اونارو جدا باید بگیریم؟
    ببخشید زیاد شد

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام دوستان امروز 90/4/1 رفتم یه xbox قیمت کردم مدل SLIM 4GB بدون کینکت گفت 580 تومن ولی با کینکت گفت 900 اول خواستم بپرسم ببینم این کنسول با و بدون کینکت انقدر اختلاف قیمت داره؟
    و بعد اینکه من اگه بخوام بگیرم بنظرتون 4GB بگیرم یا 250؟
    ببینید من بازی های انلاین انجام نمیدم و کلا اگه بگیرم فقط برای روزی 2 ساعت بازیه و فقط میخوام بازیم سیو بشه راستشم نمیدونم سیو بازی به چقد فضا نیاز داره؟
    ودر کل راهنمایی کنید بگید برای من 4 خوبه یا 250؟؟
    و یه چیز دیگه این هدست و کابل HDMI و چیز های دیگه که تو پست اول نوشته شده فابریک توی جعبه خود کنسول هست یا اونارو جدا باید بگیریم؟
    ببخشید زیاد شد
    سیو بازی زیاد نیاز به جا نداره... هر بازی شاید 1 2 مگ بیشتر جا نگیره... 580 تمن خیلی ارزونه... اینجا که زیر 730 پیدا نمیشه... والا خب هر بازی بخواد نصب بشه حدود 7 گیگ جا میگیره و عملا با 4 گیگ فقط میتونی بازی ها رو سیو کنی و باید بازی ها رو با سی دی اجرا کنی.... اینجوری به لنز و درایور دستگاهت فشار میاد... حالا اگه روزی 2 ساعت بیشتر بازی نمیکنی شاید زیاد فشار نیاد .... هیپی روش نیست... همشو باید جدا بگیری...

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام..دوستان من چنت dvd ناین خام دارم.......الان هم کنسولم lt3 میشه بگید بازی های که مال lt2بودنو وxgrd3 بودن چطور پچ بگیرم و رایت کنم که اجرا شن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •