تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 435 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arashmicrob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین اطراف

1

بدترین غولش همون یارو بود که از درو دیوار میرفت .توی راهروی بزرگی هم بود و هی غیب می شد و باید کپسولهای رو میزدی تا یخ بزنه بود.
    نه!!!
    اون که آسون بود...
    به نظر منم کراوزر سخت ترین جاش بود.....
    اسون ترین غولش هم خود سدلر بود ....
    Last edited by Arashmicrob; 01-03-2008 at 09:57.

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدترین غولش همون یارو بود که از درو دیوار میرفت .توی راهروی بزرگی هم بود و هی غیب می شد و باید کپسولهای رو میزدی تا یخ بزنه بود.
    نه بابا !
    اون سالازار كوتوله كه سخت تر از اين بود ولي به نظر من همون كرازر از همه ي غولاش سخت تر بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه redblood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران،شمرون،همین نزدیکا

پيش فرض

نه بابا !
    اون سالازار كوتوله كه سخت تر از اين بود ولي به نظر من همون كرازر از همه ي غولاش سخت تر بود

دقیقا،اون کوتوله بابای همو رو در اورد.چه خودش چه غولش.ولی من یه کار جالبی کردم.اون اسلحه که تیرش بعد از چند ثانیه منفجر میشده که یادتونه(الان اسمش یادم نیست)من همه تیرهایی که از اون پیدا کردم جمع کردم و مصرف نکردم.توی نبر با غول سالازار وقتی که درش باز شد یه 10 تایی تیر زدم بهش.همون جا که یه مقدار آسیب دید.ولی باز در کپسولش بسته شد و همین که شروع کرد به خندیدن صدای 10 تا انفجار پشت سر هم اومد.....
    تصورشو بکن دیگه اون تو چی شد!!!

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

دقیقا،اون کوتوله بابای همو رو در اورد.چه خودش چه غولش.ولی من یه کار جالبی کردم.اون اسلحه که تیرش بعد از چند ثانیه منفجر میشده که یادتونه(الان اسمش یادم نیست)من همه تیرهایی که از اون پیدا کردم جمع کردم و مصرف نکردم.توی نبر با غول سالازار وقتی که درش باز شد یه 10 تایی تیر زدم بهش.همون جا که یه مقدار آسیب دید.ولی باز در کپسولش بسته شد و همین که شروع کرد به خندیدن صدای 10 تا انفجار پشت سر هم اومد.....
    خرجش يه R.P.G بود!

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

راستی توی دهکده بايد 15 تا سکه آبی که آويزون بودن رو ميزديم. کسی ميدونه اينها دقيقاً چی بودن و اگه نمی‌‌زديمشون چی‌ميشد؟

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی توی دهکده بايد 15 تا سکه آبی که آويزون بودن رو ميزديم. کسی ميدونه اينها دقيقاً چی بودن و اگه نمی‌‌زديمشون چی‌ميشد؟
    به بازي آنجنان ربطي نداشت فقط امتيازي توي مسابقات تير اندازي داشت و آخرش بهت جايزه ميداد

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به بازي آنجنان ربطي نداشت فقط امتيازي توي مسابقات تير اندازي داشت و آخرش بهت جايزه ميداد
    شاید هم یه جور طلسم بود!
    که بازدن اونا از بین میرفت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام. قضیه ی اون سکه ها اینه که (البته ممکنه اعداد رو اشتباه کنم، دقیقا خاطرم نیست) با زدن 12 یا 13 تا از 15 تا، یک Punisher مجانی میداد و اگر هر 15 تا رو میزدی، اون Punisher مجانی، قدرتش یک مرحله تقویت شده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arashmicrob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین اطراف

10

سلام. قضیه ی اون سکه ها اینه که (البته ممکنه اعداد رو اشتباه کنم، دقیقا خاطرم نیست) با زدن 12 یا 13 تا از 15 تا، یک Punisher مجانی میداد و اگر هر 15 تا رو میزدی، اون Punisher مجانی، قدرتش یک مرحله تقویت شده بود.

درسته البته باید 10 تا میزدی تا پانیشر بده.....
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــ
    اون سالازار با یه خمپاره از بین میرفت.....
    فقط کراوزر بود که باید 2 تا خمپاره میزدی تا بمیره(البته اگه خمپاره هات بهش می خورد)

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

بابا یه چیز میگی ها.
    من کلی اسلحه و مهمات جمع کردم. وقتی نزدیکش شدم یادم اومد اسلحه ای به نام RPG هم هست.رفتم خریدشم.یه دونه RPG نصیبش کردم و در کمال تعجب نابود شد. چه حالی کردم من.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •