این پستها رو نگاه کنید و اگه میتونید کمکم کنید
ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن چه جوری فریم ور رو عوض کنم ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این پستها رو نگاه کنید و اگه میتونید کمکم کنید
ممنون میشم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن چه جوری فریم ور رو عوض کنم ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من قبلا p990 داشتم
وقتی فیلمی رو به mp4تبدیل میکردم راحت باز میکرد
ولی k800نیمتونه فایلهای بیش از 10-20 دقیقهای رو باز کنه
صدا با تصویر هم هماهنگی نداره
حالا شما بگین ابا راهی هست که این مشکل حل بشه؟
سلام دمت گرم بابا کلی حال دادی امشب فونتمو عوض می کنم راستی اگه آکوستیک دیگه ای داری بذار چون با اون دوتا زیاد حال نکردم.
بریم سراغ مرحله ی بعد، خودت هرچی حال کردی بذار.![]()
سلام
من می خواستم رم 1 گیگ برای k810 بخرم
چه مارکی و مال چه کشوری از همه بهتره ؟ یا اصلا فرق چندانی ندارند
در تکمیل سوال بالا:
k810 تا چقدر مموری ساپورت میکنه؟
اگه 2 گیگ بذاریم روش هنگ نمیکنه؟
من فکر کنم مموری های micro m2 فقط مارک سونی ساخت زاپن باشن
درست میگم یا نه؟
يعني چي حال نكردي يعني صداش كم بود؟
ازين بيشتر ديگه نميشه ولي اگه منظورت كيفيت صداي اسپيكر هست كه ديگه چاره اي نيست چون وقتي صدا زياد ميشه ديگه اسپيكر هم جواب نميده و خش خش ميكنه.
ولي يه تاپيك هست واسه آكوستيك بر اونجا خودت هركدوم رو خواستي دانلود كن من به نظر خودم بهترين هارو گذاشتم.اينم آدرسش.
خوب حالا مرحله بعد تعويض start up هست.يه استارت آپ خيلي قشنگ دارم كه مخصوص خود كا800 هست و عكس يك كا800 نقره اي هست .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا ديگه هم دارم ولي خوب طراحي نشدن و بدرد نميخورن.
خوب حالا اين فايل ها رو از حالت فشرده در بيار در مسير زير قرار بده و دوباره فشرده كن و استفاده كن.
tpa/preset/system/settings
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم دمت واقعا گرم.الان میرم سراغ start upو فونت هر دو تاش. عوض می کنم.واسه دوربین درایور بزار.دمت قیژ.
راستی یه چیزززززززززززززی زده به سرم میخوام اگه بشه گوشیم رو به k810تبدیل کنم نظرت چیه آخه میگن پچ زیاد داره و.....
بهتر ميشه
برو تو امضاء من هست
سلام
تازه یه کا 810 خریدم اما خیلی زود باتری تموم میکنه (چند ساعته ) علت چیست دوستان
؟
من گوشیمو به k810 تبدیل کردم.کلی پچ و .... نصب کدرم.خیلی باحال شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)