اخه دیر دانلود میشه!!
مثلا من بخوان نسخه ی اچ دی 720 پی از فیلم ها رو دانلود کنم،اکثرا یه گیگ به بالا هستن و برای اینه تو سریعترین زمان دانلود بشه،مجبورم که همه ی سرعتم رو داشته باشم!
اخه دیر دانلود میشه!!
مثلا من بخوان نسخه ی اچ دی 720 پی از فیلم ها رو دانلود کنم،اکثرا یه گیگ به بالا هستن و برای اینه تو سریعترین زمان دانلود بشه،مجبورم که همه ی سرعتم رو داشته باشم!
ریشیو حاصل تقسیم میزان آپلود شما به مقدار دانلودتون هست.چیزی که مهمه تعداد سید و پر سرعت بودن سیدها هست.
امروز بدون مشکل بازه ولی ان موقع من فقط با روش های دور زدن تونستم باز کنم....( و البته معلوم نیست تا کی باز خواهد بود....)
دوستان عزیز باسه ratio اگر می تونید به سمت 1 افزایش بدین که تو سوابق ترکر ها ip هامون در اولویت های دانلود قرار بگیره .....
تو ترکر های عمومی سوابقی که از دانلود ها ثبت می کنن بر اساس ratio است و هر چی بیشتر باشه اولویت بیشتری می تونه بده.
تو خصوصی ها هم حتما قوانینشون رو بخونین چون بیشتر ترکر های خصوصی گفتن که اگر مقدار ratio از یک مقدار کمتر بشه و یک مدت زمان به همین مدت بمونه اکانت هاتون بن میشن.
در مورد سرعت هم قبلا گفتن برای اینکه ببینین تنظیمات سرعتتون درسته یا نه یک نسخه از یکی از سیستم های عامل های لینوکس رو باسه 4 ساعت بزارین دانلود شه و بعد ببینین سرعتتون چطوریه ...هر چی بود سرعتی است که شما می تونید تورنت داشته باشید ( و البته با تغییرات در تنظیمات نرم افزار میشه کاهش یا افزایش داد )
اگر سرعتتون تو یک تورنت کم و تو تورنتی دیگر زیاد بود تعجب نکنید چون تو تورنت سرور وجود نداره و کاربرا با انواع اتصال ها و سرعت های ارسال و دریافت هست و میانگین این ها و سوابق ترکر ها و کسایی که به شما وصل میشن سرعت شما رو مشخص می کنه.
Last edited by zed2; 18-08-2010 at 09:07.
سلام به برو بچه های p30world .من الان حدود 9.5 گیگ با یک فایل تورنت دارم دانلود میکنم.الان که رسیده به 88 درصد انگار اصلا دانلود نمیکنه همش داره آپلود میکنه.میشه برای یه مدت تا دانلودم %100 بشه آپلود رو قطع کرد؟چجوری؟
با تشکر.![]()
سلام
کسی دعوتنامه ای چیزی برای سایت Retroflix.Info داره؟
آخه ترکر اختصاصیه و مخصوص فیلم ها کلاسیکه.
کسی میدونه این آبیه به اسم O چیه که بعد از آپدیت utorrent اضافه شده؟
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
چند تا seed داره؟
دوستان من دیشب داشتم اینسپشن رو دان میکردم که 4000تا سید داشت،ولی فقط 13 تاش به من اختصاص پیدا کردو درضمن،سرعت اپلودم طبق اسپید تست دات نت شده بود 35(در بهترین حالت!) ولی ادیشب داشتم 150 کیلو بیت اپلود میکردم
ولی سرعت دانلودم 9 کیلوبیت بودش!!!!
حالا دو تا سوال دارم:
1-ایا ممکنه با داشتن سید های زیاد،سرعت دانلودی بیشتر از حد معمول داشته باشیم؟!(مثلا برای من که دانلودم از سرور 60 کیلو هستش بیشتر از این بشه مثلا 100 یا بیشتر؟!)
2-چرا از 4000سید،فقط 10 تاش با من بودن؟!
3- گذاشتن پهنای باند روی high کمکی میکنه؟!
از بخش ترکر ها و همچنین مشخصات اصلی فایل ( مخصوصا نوار ratio ) تصویر بزار تا شاید بشه فهمید مشکل چیه.....( البته امکان داره چون نسبت دریافت به ارسال باسه ان تورنتی که داری میگیره تغییر کرده باشه سرعت کم امده باشه
نگفته بودی عمرا دقت می کردم
فعلا حدس هام اینه
یا میانگین سرعت کلی است( که فکر نمی کنم باشه چون تو خود بخش مشخصات تورنت یک چنین چیزی رو داره)
و احتمال دیگر میزان پهنای باندی که باسه ارتباط با یوزر های دیگر مصرف میشه رو نشون میده ....
حالا وقت کنم می رم سرچ می کنم ببینم دقیقا چیه فهمیدم باست می زارم ( اگر خودت پیدا کردی بزار باسه من )
1-هروقت سرعت بالای 100 مگابیت داشتی فکر تعداد بیشتر اتصال رو می تونی بکنی
در حالت عادی تعداد اتصالات باید بر اساس سرعتی که داری طوری تنظیم شه که بیشتری بازدهی رو داشته باشی......اگر به همه وصل باشی همه پهنای باندت صرف درخواست و ارسال بین ان 4000 تا میشه و چیزی نمی گیری.
2- نه .....حداکثر سرعتی که می تونی بگیری در بهترین حالت همان سرعتی است که با دانلود مستقیم از بهترین سرور ها داری .
3- منظورت رو نفهمیدم
سلام من سوالی دارم میشه کاری کرد که فایل تو تورنت فقط دانلود کنه و آپلود نکنه ؟یا کم آپلود کنه
بعضی موارد رو که میخوام سرچ بکنم وقتی وارد بخش سرچ تورنت میشه به پیغام شیلتر روبه رو میشه! این طبیعیه؟
واسه اولین باره که به پیج شیلتر برای یو تورنت بر میخورم!!!
راه حلی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)