تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 376 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اخه دیر دانلود میشه!!
    مثلا من بخوان نسخه ی اچ دی 720 پی از فیلم ها رو دانلود کنم،اکثرا یه گیگ به بالا هستن و برای اینه تو سریعترین زمان دانلود بشه،مجبورم که همه ی سرعتم رو داشته باشم!

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

سلام
    اقا ratio به چه معناست؟! اگه بالا بره خیلی بده؟ من دیشب بعد از خیلی مدت طولانی دانلود کردم فیلم تروی رو....:
    راتیو برای من شده 232. این خیلی بده؟ تا کی میتونم دانلود کنم؟ اصلا دانلود بکنم با این شرایط یا نه؟!
    اصلا اگه دانولد بکنم چی میشه؟!
    فوقش از Thepiratebay اخراج میشم یا از تورنت؟!!!

دانلود من باید 60 کیلوبایت باشه ولی از 40 تا بالاتر نمیره....
    ریشیو حاصل تقسیم میزان آپلود شما به مقدار دانلودتون هست.چیزی که مهمه تعداد سید و پر سرعت بودن سیدها هست.

3. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در حال حاضر روی سرویس مخابرات فیلتر شده

چه جالبه میشه چک کنید ببینید هنوز بسته هست؟ چون از وقتی من از شاتل اومدم بیرون دیگه باز میشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    زمانی که من شاتل داشتم اصلا صفح باز نمیشد. انگار این صفخ وجود نداره.
    امروز بدون مشکل بازه ولی ان موقع من فقط با روش های دور زدن تونستم باز کنم....( و البته معلوم نیست تا کی باز خواهد بود....)

2 تا سوال دارم
    چرا U turent سرعتش از ووزه و لایو وایر کمتره؟ من با ووزه 21 رسیو دارم ولی با یو تورنت 17 18. چطور میشه انتخاب کرد که از کدوما رسیو بگیره؟
    و یه سوال دیگه در مورد تورونت. چطور میشه آپلود رو قطع کرد. میره روی 1 کیلو بایت ولی نمیشه 0 بشه؟

سلام
    اقا ratio به چه معناست؟! اگه بالا بره خیلی بده؟ من دیشب بعد از خیلی مدت طولانی دانلود کردم فیلم تروی رو....:
    راتیو برای من شده 232. این خیلی بده؟ تا کی میتونم دانلود کنم؟ اصلا دانلود بکنم با این شرایط یا نه؟!
    اصلا اگه دانولد بکنم چی میشه؟!
    فوقش از Thepiratebay اخراج میشم یا از تورنت؟!!!

دانلود من باید 60 کیلوبایت باشه ولی از 40 تا بالاتر نمیره....
    دوست عزیز من در مورد Ratio چیزی نمی دونم.ولی من با سرعت 10 از تورنت دانلود می کنم مشکلی پیش نیومده برام.
    موفق باشی.
    اخه دیر دانلود میشه!!
    مثلا من بخوان نسخه ی اچ دی 720 پی از فیلم ها رو دانلود کنم،اکثرا یه گیگ به بالا هستن و برای اینه تو سریعترین زمان دانلود بشه،مجبورم که همه ی سرعتم رو داشته باشم!
    ریشیو حاصل تقسیم میزان آپلود شما به مقدار دانلودتون هست.چیزی که مهمه تعداد سید و پر سرعت بودن سیدها هست.

دوستان عزیز باسه ratio اگر می تونید به سمت 1 افزایش بدین که تو سوابق ترکر ها ip هامون در اولویت های دانلود قرار بگیره .....
    تو ترکر های عمومی سوابقی که از دانلود ها ثبت می کنن بر اساس ratio است و هر چی بیشتر باشه اولویت بیشتری می تونه بده.
    تو خصوصی ها هم حتما قوانینشون رو بخونین چون بیشتر ترکر های خصوصی گفتن که اگر مقدار ratio از یک مقدار کمتر بشه و یک مدت زمان به همین مدت بمونه اکانت هاتون بن میشن.

در مورد سرعت هم قبلا گفتن برای اینکه ببینین تنظیمات سرعتتون درسته یا نه یک نسخه از یکی از سیستم های عامل های لینوکس رو باسه 4 ساعت بزارین دانلود شه و بعد ببینین سرعتتون چطوریه ...هر چی بود سرعتی است که شما می تونید تورنت داشته باشید ( و البته با تغییرات در تنظیمات نرم افزار میشه کاهش یا افزایش داد )
    اگر سرعتتون تو یک تورنت کم و تو تورنتی دیگر زیاد بود تعجب نکنید چون تو تورنت سرور وجود نداره و کاربرا با انواع اتصال ها و سرعت های ارسال و دریافت هست و میانگین این ها و سوابق ترکر ها و کسایی که به شما وصل میشن سرعت شما رو مشخص می کنه.
    Last edited by zed2; 18-08-2010 at 09:07.

5. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

سلام به برو بچه های p30world .من الان حدود 9.5 گیگ با یک فایل تورنت دارم دانلود میکنم.الان که رسیده به 88 درصد انگار اصلا دانلود نمیکنه همش داره آپلود میکنه.میشه برای یه مدت تا دانلودم %100 بشه آپلود رو قطع کرد؟چجوری؟
    با تشکر.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو yusef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبادان-اصفهان

پيش فرض

سلام
    کسی دعوتنامه ای چیزی برای سایت Retroflix.Info داره؟
    آخه ترکر اختصاصیه و مخصوص فیلم ها کلاسیکه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

کسی میدونه این آبیه به اسم O چیه که بعد از آپدیت utorrent اضافه شده؟

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------

سلام به برو بچه های p30world .من الان حدود 9.5 گیگ با یک فایل تورنت دارم دانلود میکنم.الان که رسیده به 88 درصد انگار اصلا دانلود نمیکنه همش داره آپلود میکنه.میشه برای یه مدت تا دانلودم %100 بشه آپلود رو قطع کرد؟چجوری؟
    با تشکر.
    چند تا seed داره؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان من دیشب داشتم اینسپشن رو دان میکردم که 4000تا سید داشت،ولی فقط 13 تاش به من اختصاص پیدا کردو درضمن،سرعت اپلودم طبق اسپید تست دات نت شده بود 35(در بهترین حالت!) ولی ادیشب داشتم 150 کیلو بیت اپلود میکردم
    ولی سرعت دانلودم 9 کیلوبیت بودش!!!!
    حالا دو تا سوال دارم:
    1-ایا ممکنه با داشتن سید های زیاد،سرعت دانلودی بیشتر از حد معمول داشته باشیم؟!(مثلا برای من که دانلودم از سرور 60 کیلو هستش بیشتر از این بشه مثلا 100 یا بیشتر؟!)

2-چرا از 4000سید،فقط 10 تاش با من بودن؟!

3- گذاشتن پهنای باند روی high کمکی میکنه؟!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تشکر.
    از بخش ترکر ها و همچنین مشخصات اصلی فایل ( مخصوصا نوار ratio ) تصویر بزار تا شاید بشه فهمید مشکل چیه.....( البته امکان داره چون نسبت دریافت به ارسال باسه ان تورنتی که داری میگیره تغییر کرده باشه سرعت کم امده باشه

کسی میدونه این آبیه به اسم O چیه که بعد از آپدیت utorrent اضافه شده؟

---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------

چند تا seed داره؟
    نگفته بودی عمرا دقت می کردم
    فعلا حدس هام اینه
    یا میانگین سرعت کلی است( که فکر نمی کنم باشه چون تو خود بخش مشخصات تورنت یک چنین چیزی رو داره)
    و احتمال دیگر میزان پهنای باندی که باسه ارتباط با یوزر های دیگر مصرف میشه رو نشون میده ....
    حالا وقت کنم می رم سرچ می کنم ببینم دقیقا چیه فهمیدم باست می زارم ( اگر خودت پیدا کردی بزار باسه من )

دوستان من دیشب داشتم اینسپشن رو دان میکردم که 4000تا سید داشت،ولی فقط 13 تاش به من اختصاص پیدا کردو درضمن،سرعت اپلودم طبق اسپید تست دات نت شده بود 35(در بهترین حالت!) ولی ادیشب داشتم 150 کیلو بیت اپلود میکردم
    ولی سرعت دانلودم 9 کیلوبیت بودش!!!!
    حالا دو تا سوال دارم:
    1-ایا ممکنه با داشتن سید های زیاد،سرعت دانلودی بیشتر از حد معمول داشته باشیم؟!(مثلا برای من که دانلودم از سرور 60 کیلو هستش بیشتر از این بشه مثلا 100 یا بیشتر؟!)

2-چرا از 4000سید،فقط 10 تاش با من بودن؟!

3- گذاشتن پهنای باند روی high کمکی میکنه؟!
    1-هروقت سرعت بالای 100 مگابیت داشتی فکر تعداد بیشتر اتصال رو می تونی بکنی
    در حالت عادی تعداد اتصالات باید بر اساس سرعتی که داری طوری تنظیم شه که بیشتری بازدهی رو داشته باشی......اگر به همه وصل باشی همه پهنای باندت صرف درخواست و ارسال بین ان 4000 تا میشه و چیزی نمی گیری.

2- نه .....حداکثر سرعتی که می تونی بگیری در بهترین حالت همان سرعتی است که با دانلود مستقیم از بهترین سرور ها داری .
    3- منظورت رو نفهمیدم

11. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من سوالی دارم میشه کاری کرد که فایل تو تورنت فقط دانلود کنه و آپلود نکنه ؟یا کم آپلود کنه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بعضی موارد رو که میخوام سرچ بکنم وقتی وارد بخش سرچ تورنت میشه به پیغام شیلتر روبه رو میشه! این طبیعیه؟
    واسه اولین باره که به پیج شیلتر برای یو تورنت بر میخورم!!!
    راه حلی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •