میدونم رفیق ولی بقول یکی از دوستامون HP مثل آدم درایور رو واسه دانلود نمیذاره.اگه کسی لینکی یا سایتی که راحت بشه ازش دایور رو دان کرد داره بذاره
ممنون
میدونم رفیق ولی بقول یکی از دوستامون HP مثل آدم درایور رو واسه دانلود نمیذاره.اگه کسی لینکی یا سایتی که راحت بشه ازش دایور رو دان کرد داره بذاره
ممنون
کسی از دوستان میتونه یک لطف فوری به من بکنه
درایور FTV-878/TV fujitech را میخام ولی همه جا بستس فقط از سایت خودش یک فایل زیپ پیدا کردم که اونم زیپش باز نمیشه هرکی داره این لطف بزرگ را در حق من بکنه
ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بینهایت سپاسگزار میشم
سلام دوستان سی درایور کارت صدای creative ct4810 برای ویندوز 7 64بیت داره هر چی گشتم و نصب کردم فایده ای نداره ممنون
سلام دوستان اگر امکانش هست جواب من رو بدید چون الان سیستم من صدا نداره![]()
داداش یکی از کم کار ترین تاپیک ها همین تاپیک هست.من خودم درایور 10 تا قطعه رو خواستم یکی بهم کمک نکرده.
اینو به شما و همه کسایی که مشکل درایور دارن میگم بهترین کار اینه که از یک پک درایور مثل Solution Driver Pack که بهترین هم هست استفاده کنین.هم توی وقتتون صرفه جویی میشه هم هزینه DVD کمه .اگه سرعت نت خوبی دارین میتونین دانلود کنین.
اینجا درخواست بذارین حالا حالاها مشکلتون حل نمیشه
آقا منم همین مشکلو دارم با این قضیم حل نشد. دوستان دیگه راه حلی ندارن ؟ سیستم من الان بی صداست ؟
قبلا اکس پی داشتم که عالی روش کار میکرد ولی الان که سون زدم دو روز روش کار کرد و بعدشم به صورت خود به خود پاک شد دیگه هم هرکاریش میکنم نصب نمیشه موندم چیکار کنم. در ضمن کارت صوتیمم آنبورد نیست .![]()
Last edited by onestxmanonestxman; 08-12-2012 at 01:13.
با سلام و خسته نباشید
من درایور کارت تی وی alfex x3 رو میخوام کسی میتونه بهم کمک کنه ؟
با سلام.
من هم دقیقا همین مشکل رو با پرینترم دارم. لطفا اگه مشکلتون حل شده منو راهنمایی کنید. ممنون
سلام . منم این درایورو برای xp میخوام. kinger board dial up modem
Last edited by berenji2; 26-12-2012 at 11:58.
سلام
درایور 7 و xp کارت alfex مدل AT-US 101 رو می خواستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)