برانكو ازآمادگي كامل كريمي و زنديگفت
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اعلام كرد : مصدوميت علي كريمي و فريدون زندي به طور كامل رفع شده است و اين دو بازيكن امروز " دوشنبه " همپاي ديگر بازيكنان تمرين كردند .
برانكو ايوانكوويچ افزود : تنها مصدوم اردوي ايران مهدي مهدوي كيا است كه از ناحيه كمر احساس ناراحتي مي كند , امااميدواريم به بازي با مكزيك برسد .
وي تصريح كرد : تا پيش از بازي با مكزيك روزانه يك نوبت تمرين خواهيم كرد و تمرين روز پيش از مسابقه ما در شهر " نورنبرگ " برگزار خواهد شد.
ايوانكوويچ با قدرداني از ايرانيان و مسئولان آلماني به علت استقبال گرمشان از تيم ملي گفت : اين استقبال , انگيزه بازيكنان را افزايش داد و ما لازم مي دانيم از طرفهاي آلماني براي ايجاد شرايط مناسب تشكر كنيم.
دومين تمرين ملي پوشان ايران امروز به مدت يك ساعت در شهر " فريدريش هافن " برگزار شد .
iribnews.ir
فريدون زندي: تيم ملي ميتواند در حد بزرگان فوتبال جهان باشد
"فريدون زندي" هافبك نفوذي تيم ملي فوتبال جمهوري اسلامي ايران گفت:
تيم ايران ميتواند در حد بزرگان فوتبال جهان باشد.
زندي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در "فردريش هافن" آلمان با اعلام اين مطلب افزود: ما در دو بازي اخير برابر كرواسي و بوسني، هر چند كه جنبه دوستانه و تداركاتي داشت، نشان داديم كه تيم در وضع خوبي قرار دارد و بخصوص مسابقه با كرواسي بيانگر آن بود كه ما ميتوانيم با تيمهاي درجه يك دنيا رقابت كنيم.
عضو تيم ملي فوتبال ايران درباره تمرينات فردريش هافن نيز گفت: در طول يك هفته تمرين تيم در فردريش هافن ما به دنبال هماهنگيهاي تاكتيكي و نيز رسيدن به اوج آمادگي جسماني هستيم.
وي در ارزيابي خود از وضع فعلي تيم گفت: روحيه بازيكنان تيم بسيار بالاست و از نظر جسماني بازيكنان حدود هشتاد درصد آمادگي لازم را بدست آوردهاند كه بديهي است تا زمان آغاز مسابقه اول قطعا آمادگي آنان افزايش خواهد يافت.
زندي درباره وضعيت فيزيكي خود نيز گفت: من بار ديگر در بازي تيم ملي مقابل كرواسي دچار مصدوميت شدم و به همين علت در تمرينات اوليه تيم شركت نداشتم اما از روز يكشنبه تمرينات خودم را دوباره با ديگر بازيكنان، البته بدون شوت زدن، آغاز كردهام.
وي درباره ارزيابي خود از ديدارهاي تيم ملي در مرحله نخست مسابقات جام جهاني هم گفت: بطور حتم اولين مسابقه ما در مقابل تيم ملي مكزيك رقابتي كليدي است اما ارزيابي من اين است كه پرتغال قويترين تيم گروه ما است و سطح فوتبال ايران و مكزيك تقريبا در يك اندازه قرار دارد.
زندي افزود: به همين علت من معتقدم كه وضع روزانه هر تيمي تعيين خواهد كرد كه كداميك از آنها به دور بعدي مسابقات صعود ميكنند.
زندي ابراز اميدواري كرد، تيم دوم صعودكننده از گروه "دي" ايران باشد و گفت: اگر ما بازي اول خود را ببريم، قدم بزرگي به سوي صعود به دور دوم اين رقابتها برداشتهايم.
فريدون زندي درباره آينده حرفهاي خود در فوتبال گفت: اگر در آلمان بمانم در بوندسليگا بازي خواهم كرد ولي من در هفتههاي آينده درباره اين سووال كه آيا به خارج از اين كشور ميروم هم فكر خواهم كرد اما به احتمال زياد در بوندسليگا ميمانم.
تيم ملي فوتبال جمهوري اسلامي ايران كه از روز يكشنبه براي حضور در هيجدهمين دوره رقابتهاي جام جهاني ۲۰۰۶آلمان وارد شهر فردريش هافن شده، قرار است بعدازظهر امروز با تيم منتخب "بودنزه" در ورزشگاه اختصاصي "فا.
اف.ب." فردريش هافن مسابقه تداركاتي دوستانهاي را برگزار كند.
به گفته "ايوانكوويچ" مربي ايران قرار است ۱۸بازيكن تيم در اين مسابقه تداركاتي حضور يابند.
![]()
irna.ir
آخرين خبرهاي ورزشي را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ملاحظه كنيد.