دوستان من فکر کنم سرعت دانلود خارجم رو محدود کردن و سرویس نامحدود art1 دارم چکنم درست بشه بدون تغییر سرویس
با تشکر
دوستان من فکر کنم سرعت دانلود خارجم رو محدود کردن و سرویس نامحدود art1 دارم چکنم درست بشه بدون تغییر سرویس
با تشکر
ای بابا یعنی کسی جواب مارو نمیده؟![]()
صبر و بردباری و دانلود نکردن... : ))
من زمانی که خواستم سرویسمو به ART تغییر بدم چندبار با شاتل تماس گرفتم که آیا قانونی مبنی بر این هست که اگه زیادی دانلود داشته باشی سرعتت محدود میشه؟که به کل همشون انکار کردن و گفتن چنین چیزی نیست.دیشب وسط دانلود یهو سرعتم نصف شد الآن تماس گرفتم میگن چون مصرفت بالا بوده محدود شدی!!!!البته جوگیر شدم مصرف زیادی هم داشتم در عرض 10 روز بین 15 تا 18 گیگ دانلود داشتم
چند روز باید محتاطانه مصرف کنم تا شرایط به حال نرمال قبل برگرده؟
Last edited by وین رونی; 03-01-2016 at 14:00.
چه سرویسی داشتی؟؟؟
کلا چه قدر دانلود کردی؟؟؟
دانلود من در عرض 10 روز نهایتاً 18 گیگ بود
خداییش خود اینا هم نمی دونن چه اتفاقی می افته
من الآن زنگ زدم مجدد مرکز یکی دیگه گفت اصلاً شما مشکل دانلود و محدودیت ندارید که!!!!پارامترهای خطتون تغییر کرده.SNR بالا اومده بود و خط افت کرده که برگردوند همون حالت قبل و درست شد
ضمناً گفت در صورتی محدود می شید که مثلاً از 24 ساعت 20 ساعت مدام دانلود داشته باشید
من آرت 2 بودم و محدود شدم اصلا اون حدی نیست که بتونی تحمل کنی
گوگل هم باز نمی شد.
رسما باید می رفتی سرویس بالاتر ارتقا میدادی
بهترین سرویس شاتل واسه دانلود شبانه چی پیشنهاد میدید؟
سلام
من آسیا تک 10 مگ دارم و مخابرات که مخابرات رو جمع کردم آسیاتک هم کم کم داره وضعش خراب میشه. از جشنواره زمستانی شاتل گرفتم با مالیات و عوارض و این چیزا تقریبا 76 هزار تومنی تموم شد. خط هم روی 16 مگ بستند و دانلودم همون 1700 کیلو میشه پبنگ هم خوبه بارگذاری صفحات هم سریع انجام میشه
از فردیس کرج منطقه مخابراتی صدوقی
سلام.دوستان من میخوام شاتل بگیرم قضیه این دانلود شبانه 25درصد تخفیف چیه؟!یعنی الان شاتل دانلود شبانه نداره؟!25درصد تخفیف که دیگه دانلود شبانه حساب نمیشه؟از هر 1گیگ 250مگ رایگان حساب میشه.چجوریه جریانش؟
من درست فهمیدم یا اشتباه میکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)