اینترنت سکوریتی کومودو منظورتونه؟مگه میشه؟ فکر نکنم تغییر محسوسی داشته باشه مگر اینکه سیستم داغونی داشته باشید یا داره آپديت میکنه دیتابیسش رو از این جور چیزا:confused:
Sent from my C6903 using Tapatalk
اینترنت سکوریتی کومودو منظورتونه؟مگه میشه؟ فکر نکنم تغییر محسوسی داشته باشه مگر اینکه سیستم داغونی داشته باشید یا داره آپديت میکنه دیتابیسش رو از این جور چیزا:confused:
Sent from my C6903 using Tapatalk
اگر تا الان نسخه 7 را نصب نکردید، میتونید صبر کنید.... من فکر میکنم بزودی یک آپدیت (نسخه جدید) ارائه میشه. که میتونید اونو نصب کنید. (دوستانی هم که 7 دارند از طریق برنامه قابل دریافته).
بنابراین میتونید یک هفته صبر کنید.
بله ابنترنت سکوریتی ورزن7 که تازه نصب کردم
سیستم متوسط رو به بالا هست خیلی ضعیف نیست ( لپتاپ کورتودوا 3گبگ رم)
من کامل کومودو رو حذف کردم تست گرفتم سرعت اینترنتم حدود 5.5مگ بود ولی با نصب کومودو سرعت به 4مگ هم بسختی میرسه
دیروز یکی از دوستان گفتن مشکلی نداره و نصب کنید من هم ورژن قبل رو حذف کردم و ورژن7 رو نصب کردم
یعنی این ورژن مشکلی میتونه داشته باشه؟
البته یه مقدار هم سیستم رو کند کرده و روی سیستم لگ زیادی ایجاد شده که فکر میکنم چون تازه نصب شده و اپدیت هم هنوز نیست فعلا داره فایلارها رو ریسرچ میکنه این مشکل هست
متاسفانه از دیبایس هم فراموش کردم بکاپ بگیرم دوباره باید دانلود کنم
لطف میکنید لینک فایل دیتابیس رو برای دانلود قرار بدید و روش اپدیت با فایل هم بگید.
DNS سیستم را تغییر بدهید.... شاید به خاطر DNS کومودو باشه.
مشکل خاصی نداره که اذیت کنه یا توصیه به نصب نشه..... ازش استفاده کنید.... فقط آپدیت را انجام بدهید و یک اسکن سریع و بعدش اسکن اعتبار سنجی هم انجام بدهید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع نصب گزینه DNS غیرفعال کردم و توی کنترل پنل هم که نگاه کردم DNS همون حالت اتوماتیک هست و تغییری نکرده
احیانا امکان نداره یه باگ از این ورژنش باشه؟ 6 رو ریختین ببینید همینطوریه یا نه؟![]()
سلام دوستان
یک سوال فنی
الان به تونل وصل بودم .
یهو فایروال پیغام داد که یک کانکشن از بیرون میخواد به پرو*کس*فای*ر وصل شه که بنده بلاک کردم .رفتم لاگ رو چک کردم دیدم از سه تا آیپی مختلف این کار انجام شده !
حالا این یعنی چی؟ حمله ( اتک) چیزی بوده؟
![]()
نه دیگه ورژن6 رو نصب نکردم
البته با اپدیت وضعیت بهتر شده
شاید مشکل از جایی دیگه باشه البته
ولی کندی و لگ وجود داره البته نه شدید ولی کندی سیستم احساس میشه
درود
به نظرم چندتا از گزینه ها نیستش!!!!!!! شما نمیدونید کجان ؟؟؟ چیکار کنم ؟؟؟
محتوای مخفی: عکس
ویرایش : مشکلم حل شد دوستان .... تیک گزینه advanced view رو زدم حل شد.
Last edited by dvb595959; 19-03-2014 at 21:15.
سلام
ممنون میشم اگر سریع جواب بدید
من کمودو رو 2 سالی هست نصب کردم ورژن 5.12 ویندوزم 7 هست
مشکل اینه که حتی وقتی من آنتی ویروسو خاموش میکنم و همه ی قسمتاشو دیسیبل میکنم باز نمیذاره من فتوشاپ رو کرک کنم و سریع کرکشو پاک میکنه
من باید فوتوشاپ نصب کنم .میشه دقیق بگید باید چیکار کنم که ایشون این فایل بیچاره رو پاک نکنه به عنوان ویروس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)