تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 310 از 328 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

باتوجه به تاریخ عضویتت میتونم حدس بزنم که دختری هستی با سن بالا که فقط میخواهی از گندکاری هایی که در گذشته انجام دادی دفاع کنی که قطعا تو این راهی که رفتی موفق به ازدواج هم نشدی چون کسی با امثال تو با این عقاید ازدواج نمیکنه و حالا میخواهی از این شکست های پی در پی به این نتیجه برسی که مثلا انسان آزاده و روشنفکر و این حرفها هستی و ...
    اما برگرد به عقب نگاه کنی میفهمی که واقعا چه انسانی بودی تا امروز مخصوصا در دیدگاه دیگران به خودت نگاه کن تا درک کنی چه اندازه مضر و اضافه هستی تو جمعشون. از لطف پدر و مادرته که تو این دنیا خشن تونستی رشد کنی و حالا به چشم صاحب افسار بهشون نگاه می کنی که حتی حق ندارن این انتظار رو از بچه خودشون داشته باشن که فاحشه نباشه!

اگه بگیم 90% دنیا رو انسان های نخاله پر کردن بیراه نگفتیم و خیلی مطمئن نباشید که جزء این 90% نباشید.
    با احترام با توجه به فشاری که به نظرم روی شماست(طبق نظراتتون درباره شرایطتون و تفکرتون نسبت به خانم ها و نقش حقیرانه ای که برای خانم ها توصیف کردین) و البته اون مشکلی که گفتم مربوط به فاحشه انگاری و هرزه انگاری میشه و فکر میکنم با توضیحاتی که تو این تاپیک و تاپیک های دیگه دادین تا حدود زیادی در شما وجود داره .. بهتون حق میدم اینطور صحبت کنید و سعی میکنم درکتون کنم.

تنها کمکی که بهتون میتونم کنم یک توصیه است تا مثل خیلی از افراد بتونید با روان سالم و اگاه و با عشق و علاقه به جنس مخالف نگاه کنید و از عشق و علاقه و آرامش مثل خیلی از افراد دیگه بهره مند بشین و اون توصیه اینه:

گاردی که زندگی تون رو محصور کرده رو بشکنین و سعی کنید مطالعه تون رو درباره زنان، روابط ج . ن .س. ی و روابط عاطفی و ازدواج بیشتر کنید و قبل از اینکه به دختری بخواین نزدیک بشین و بعد ازدواج کنید سعی کنید افکار زشت ، غیر اخلاقی و منفی و عوام گرایانه درباره انسان ها به خصوص زنان رو از خودتون دور کنید

بهتون توصیه میکنم عشق و دوست داشتن رو امتحان کنید و اجازه بدین روح و روانتون از آرامش عشق به جنس مخالف پر بشه ولی قبل ازون باید وجودتون رو از کینه و نفرت خالی کنید و از سلامت روانی خودتون اطمینان پیدا کنید وگرنه حتی با ازدواج با کسی که مد نظرتون هست هیچ وقت آرامش رو حس نخواهید کرد. قدرت و لذت تو چیزی جز دوست داشتن و علاقه به طرف مقابل نیست .

قبل از اینکه زمان رو بیشتر از این از دست بدین و تو فشارهای روحی و روانی و .. هم خودتون رو آزار بدین و هم دیگران رو ..سعی خودتون رو نجات بدین.

مطالعه کتاب های روانشناسی بهتون کمک میکنه

این لینک کمک میکنه که بدونید افکارتون واقعا بیمار گونه اس و البته سایت های بهتری برای مطالعه وجود داره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    این لینک تعدادی از کتاب ها کمک میکنه بعضی مسائل در ارتباط با جنس مخالف رو درک کنید و مهارتتون رو بالا ببرین بعضیاشون به نظرم مفیده:

کد:

2. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

باتوجه به تاریخ عضویتت میتونم حدس بزنم که دختری هستی با سن بالا که فقط میخواهی از گندکاری هایی که در گذشته انجام دادی دفاع کنی که قطعا تو این راهی که رفتی موفق به ازدواج هم نشدی چون کسی با امثال تو با این عقاید ازدواج نمیکنه و حالا میخواهی از این شکست های پی در پی به این نتیجه برسی که مثلا انسان آزاده و روشنفکر و این حرفها هستی و ...
    اما برگرد به عقب نگاه کنی میفهمی که واقعا چه انسانی بودی تا امروز مخصوصا در دیدگاه دیگران به خودت نگاه کن تا درک کنی چه اندازه مضر و اضافه هستی تو جمعشون. از لطف پدر و مادرته که تو این دنیا خشن تونستی رشد کنی و حالا به چشم صاحب افسار بهشون نگاه می کنی که حتی حق ندارن این انتظار رو از بچه خودشون داشته باشن که فاحشه نباشه!

اگه بگیم 90% دنیا رو انسان های نخاله پر کردن بیراه نگفتیم و خیلی مطمئن نباشید که جزء این 90% نباشید.
    جناب تانکر،

دیگه همه ما میدونیم، شما نژادپرست هستید، زن ستیز هستید، همجنسگرا ستیز هستید و در نهایت، از خود و جامعه و زمین و زمان عصبانی هم هستید که این از فعالیت شما با همه یوزرهاتون مشخصه. معمولا وقتی یک نفر اینچنین سنگین درباره زن و روابط جنسی و ... عقایدی داره و پشت سر هم بالای منبر میره و همه گفته هاش عین تحجر است، مشکل اصلیش برون سازی یک درگیری درونی است و این درگیری درونی به نوعی عدم امنیت فکری شخص درباره این مسائل برمی گرده.

نیازی نیست با ما و سایر کاربران انجمن مهربان تر باشید، با خودتون مهربان تر باشید. اگه بخواید کتاب میتونیم بهتون معرفی کنیم که کمکتون کنه در این مسیر حرکت کنید.

4. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این حس بد و کینه و تنفر به جنس مخالف و که گفتی دقیقا درسته. اما این حس رو امثال خودت به وجود آورن وگرنه یکی مثل من وقتی می بینه طرف به پدر خودش به چشم افسار به دست نگاه میکنه به همسر خودش میخواد وفادار بمونه؟ نتیجه این عقاید میشه یه جامعه فاسد مثل جامعه فعلی ایران.

از همجنسگرا ستیز بودن شرم نمی کنم آخه انسان باید انقدر حقیر و لذت پرست باشه که به درجه همجنسگرایی برسه؟ اینکه من زیاد حرص میخوام و از دنیای کنونی که درست کردید عصبانی هستم حقیقت داره اما خدا نکنه روزی انقدر حقیر و بی غیرت بشم که از این شرایط فعلی عصبانی نباشم.
    به هرحال هرکسی واسه نداشته هاش حرص میخوره یکی شاید مشکل مالی داشته باشه از دست مسئولین و اختلاس و ... عصبانی باشه یکی مثل من شاید دنبال زندگی پاکتر و بدون فساد باشه که از دست امثال شما باید عصبانی باشه که حتی با همجنسگرایی مشکلی ندارید و این پدیده زننده رو عادی میدونید.

6. این کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این حس بد و کینه و تنفر به جنس مخالف و که گفتی دقیقا درسته. اما این حس رو امثال خودت به وجود آورن وگرنه یکی مثل من وقتی می بینه طرف به پدر خودش به چشم افسار به دست نگاه میکنه به همسر خودش میخواد وفادار بمونه؟ نتیجه این عقاید میشه یه جامعه فاسد مثل جامعه فعلی ایران.
    برادر گرامی! من درباره مسائل شخصی و زندگی شخصی هیچ وقت صحبت نمیکنم شما هم آزاد هستین هر نوع تصور و تفکری درباره ی من داشته باشین .

در باره جمله دوم اگر کسی از شما خوشش نیاد و علاقه ای به زندگی با شما نداشته باشد حق داره از شما جدا بشه کسی محکوم به زندگی همیشگی با دیگری نیست. زمانه ی زورگویی و قلدر بازی و تحمیل و اجبار به خانم ها تمام شده شما نمی توانید کسی رو مجبور به ارتباط داشتن با خودتون کنید ..

اگر از طرد شدن و تنها شدن میترسین نفرت و کینه وجودتون رو از بین ببرین و سعی کنید واقع بینانه به روابط بین دو نفر نگاه کنید.
    Last edited by V E S T A; 03-02-2019 at 20:58.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

به هرحال هرکسی واسه نداشته هاش حرص میخوره یکی شاید مشکل مالی داشته باشه از دست مسئولین و اختلاس و ... عصبانی باشه یکی مثل من شاید دنبال زندگی پاکتر و بدون فساد باشه که از دست امثال شما باید عصبانی باشه که حتی با همجنسگرایی مشکلی ندارید و این پدیده زننده رو عادی میدونید.
    حرفهاتون تواناییِ استدلال درست و بکارگیری منطق ابتدایی در شما رو زیر سوال می‌بره.
    به نظر می‌رسه بخش مهمی از تفکرات ستیزه‌جویانه و پدرسالارانه با هرگونه گرایش مخالف، مثل این چیزی که شما نمونه بارزش هستید، برمیگرده به عصبانیتی که این گزایش ها برای این تیپ از آدمها (همون شما) بوجود میاره. بعضی ها اینطور استدلال کردند و شواهد آوردند که این عصبانیت در واقع بازتاب ناراحتی ترکیب شده با نوعی حسودی است که در انسان به واسطه دیدن این افراد متفاوت درشون بوجود میاد. چرا؟ آزادی. آزادی یکی از بالاترین ارزش های انسانی هست و همونطور که ما به پول همدیگر حسودی میکنیم به آزادی همدیگه هم حسودی میکنیم. بخصوص گاهی آزادی نشانه قدرت هست. برخی از مردها تاب دیدن قدرت زن رو ندارند و خودشون رو در مقابل یک زنِ قدرتمند بازنده می‌دونند [که حقیقتا هم همینطور هست، این دسته از مردها هرچند ادعای قدرتمندی می‌کنند اما در واقع ضعف خودشون رو فریاد می‌زنند]. اما فراتر از اینها، در جامعه ما بخصوص، تربیت و جامعه عرفی دائم در مغز شما چپونده که باید با زن اینگونه رفتار کرد. باید مالکش بود. وقتی به سنی رسیدید که تازه باید استدلال کنید مغز شما از این مسائل پر شده و توانایی استدلال شما هم کشته شده. مثل یک ربات برنامه ریزی شده هرگونه علائمی که خلاف این باورها رو نشون بده برنمی تابید و خشمگین میشید و فحش میدید و باقی مسائل...

نیچه هم یک تعبیر جالب از این مسئله داره. میگه این تربیت دینی، تربیت به اصطلاح اخلاقی و عرفی، در واقع مثل رام کردن حیوانات سیرک هست. اونهارو از همه حق های طبیعی و توانایی های غریزیشون عاری میکنند و ابزار دست خود قرار میدند. این عین کشتن هست. در واقع خانواده شما، خانواده این دو نوجوان که تبلیغ ازدواج در کودکی و نوجوانی رو می‌کنند، و امثالهم زاد و ولد کردند برای تمرین مرگ! تمرین کشتن انسان... همونطور که گفتم این دو نفر (و همینطور شما و کسانی که مثل شما فکر میکنند) معلول تباهی هستید، نه علتش.
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 03-02-2019 at 21:23.

9. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال B3NYAMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام

میشه به من توضیح بدید ازدواج با یه دختر بزرگتر از خودمون چه مشکلاتی میتونه داشته باشه!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

برادر گرامی! من درباره مسائل شخصی و زندگی شخصی هیچ وقت صحبت نمیکنم شما هم آزاد هستین هر نوع تصور و تفکری درباره ی من داشته باشین .

در باره جمله دوم اگر کسی از شما خوشش نیاد و علاقه ای به زندگی با شما نداشته باشد حق داره از شما جدا بشه کسی محکوم به زندگی همیشگی با دیگری نیست. زمانه ی زورگویی و قلدر بازی و تحمیل و اجبار به خانم ها تمام شده شما نمی توانید کسی رو مجبور به ارتباط داشتن با خودتون کنید ..

اگر از طرد شدن و تنها شدن میترسین نفرت و کینه وجودتون رو از بین ببرین و سعی کنید واقع بینانه به روابط بین دو نفر نگاه کنید.
    تا جایی یادمه اول خودت اومدی به اون بنده خدا که طرفدار ازدواج تو سن پایین بود گیر دادی اگه طرفدار آزادی بود اونجوری نباید جواب میدادی ..... آزادی که فقط عقاید ویرانگر شما نیست عقاید دیگران رو هم پس تحمل کنید.

حرفهاتون تواناییِ استدلال درست و بکارگیری منطق ابتدایی در شما رو زیر سوال می‌بره.
    به نظر می‌رسه بخش مهمی از تفکرات ستیزه‌جویانه و پدرسالارانه با هرگونه گرایش مخالف، مثل این چیزی که شما نمونه بارزش هستید، برمیگرده به عصبانیتی که این گزایش ها برای این تیپ از آدمها (همون شما) بوجود میاره. بعضی ها اینطور استدلال کردند و شواهد آوردند که این عصبانیت در واقع بازتاب ناراحتی ترکیب شده با نوعی حسودی است که در انسان به واسطه دیدن این افراد متفاوت درشون بوجود میاد. چرا؟ آزادی. آزادی یکی از بالاترین ارزش های انسانی هست و همونطور که ما به پول همدیگر حسودی میکنیم به آزادی همدیگه هم حسودی میکنیم. بخصوص گاهی آزادی نشانه قدرت هست. برخی از مردها تاب دیدن قدرت زن رو ندارند و خودشون رو در مقابل یک زنِ قدرتمند بازنده می‌دونند [که حقیقتا هم همینطور هست، این دسته از مردها هرچند ادعای قدرتمندی می‌کنند اما در واقع ضعف خودشون رو فریاد می‌زنند]. اما فراتر از اینها، در جامعه ما بخصوص، تربیت و جامعه عرفی دائم در مغز شما چپونده که باید با زن اینگونه رفتار کرد. باید مالکش بود. وقتی به سنی رسیدید که تازه باید استدلال کنید مغز شما از این مسائل پر شده و توانایی استدلال شما هم کشته شده. مثل یک ربات برنامه ریزی شده هرگونه علائمی که خلاف این باورها رو نشون بده برنمی تابید و خشمگین میشید و فحش میدید و باقی مسائل...

نیچه هم یک تعبیر جالب از این مسئله داره. میگه این تربیت دینی، تربیت به اصطلاح اخلاقی و عرفی، در واقع مثل رام کردن حیوانات سیرک هست. اونهارو از همه حق های طبیعی و توانایی های غریزیشون عاری میکنند و ابزار دست خود قرار میدند. این عین کشتن هست. در واقع خانواده شما، خانواده این دو نوجوان که تبلیغ ازدواج در کودکی و نوجوانی رو می‌کنند، و امثالهم زاد و ولد کردند برای تمرین مرگ! تمرین کشتن انسان... همونطور که گفتم این دو نفر (و همینطور شما و کسانی که مثل شما فکر میکنند) معلول تباهی هستید، نه علتش.
    حسادت به آدمهایی مثل شما؟ من فقط از دنیای بدی که میدونم امثال شما در به وجود اومدنش نقش داشتید دارم احساس تنفر خودم رو اعلام میکنم این چه ربطی به حسادت داره؟ شما خودت کجا زندگی می کنی که اینجور عقایدی داری؟ شاید تو یه شهرستان دور افتاده هستی که اونجا زیاد از حدی خفقان وجود داره و باعث شده اینجوری تفکراتت مسموم بشه واست تبدیل به عقده بشه من قبلا هم گفتم تو غرب تهرانم و وضعیت مالی خوبی دارم و قطعا از شما دستم بازتر تو انجام هر کاری. این چیزهایی هم گفتی هیچ کدوم به من مربوط نمیشه اینکه شما آزادی یه زن رو در فاحشگی می بینی نشون میده به شدت تحت فشار جنسی هستی وگرنه آزادی واقعی اینه که انسان ها در محیطی سالم و پاک (به دور از آدمهایی مثل شما) زندگی کنن که بتونن خود واقعیشون رو بروز بدن. وگرنه پاکترین انسان ها هم تو محیط فاسد و مسموم زندگی کنن احتمال زیاد آسیب می بینن و فاسد میشن. اگه دنبال آزادی هستی که ایران به معنی واقعی یکی از آزادترین کشورهای جهانه چون تو آمریکا 2 متر اون طرف تر از خط عابر پیاده بخواهی از خیابان رد بشی جریمه میشی (فیلمش هم موجوده) پس قوانین همه جا وجود داره و آزادی کامل فقط تو جنگل معنی پیدا میکنه. شما از آزادی فقط آزادی در فاحشگی و مسموم کردن محیط زندگی دیگران می بینی؟

سلام

میشه به من توضیح بدید ازدواج با یه دختر بزرگتر از خودمون چه مشکلاتی میتونه داشته باشه!؟
    هیچ مشکلی نداره البته در حد 5 سال بزرگتر. بیشتر از اون یه جوری حالت مسخره پیدا میکنه چندان جالب نیست. البته بازم بستگی به شرایط داره.

12. 2 کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2018

پيش فرض

یه دوستی دارم اینم زیاد حرف از آزادی و این حرفها میزد خیلی هم تو به فساد کشیدن اطرافیانش در تلاش بود تا اینکه رئیس اداره ای شد و چنان دیکتاتوری به پا کرده بود اونجا که به آب خوردن کارمنداش هم گیر میداد. معنی آزادی همفکرهای شمارو هم دیدیم. آزادی که فقط تو مسموم کرد محیط زندگی دیگران نیست.

14. این کاربر از ژیان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

4 چه کسانی «جشن طلاق» می‌گیرند؟

چه کسانی «جشن طلاق» می‌گیرند؟

یک کارشناس و مشاور خانواده معتقد است، عموما «جشن‌های طلاق» توسط خانواده‌هایی برگزار می‌شود که مراسم‌های ازدواجشان را با تجملات افسارگسیخته و اسراف شروع کرده‌اند این در حالیست که برخی افراد نیز که برای جدایی از همسر خود از رنج‌ها و مشکلات زیادی عبور می‌کنند برای رسیدن به خواسته‌شان این اتفاق را جشن می‌گیرند.
    طاهره همیز در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: در سراسر دنیا انسان‌ها برای پیروزی و موفقیت‌های خود جشن می‌گیرند تا احساس شادمانی خود را با دیگران سهیم شوند، اما آیا طلاق را می‌توان نوعی پیروزی دانست؟ طلاق در عرف جهانی نوعی شکست در زندگی محسوب می‌شود، چراکه زوجین به دلیل نوع رفتار نامناسب، انتخاب اشتباه و یا سبک زندگی با شریک زندگی خود دچار مشکلاتی شده‌اند و برای رهایی از آن طلاق می‌گیرند، لذا جشن طلاق پیروزی نیست بلکه اعلام ناتوانی از ادامه زندگی است.
    این مشاور خانواده در ادامه با بیان اینکه جامعه عفیف اسلامی ایران مراسم‌های مرتبط با جشن طلاق را تأیید نمی‌کند، می‌افزاید: جشن‌های طلاق به صورت نوعی بدعت در حال ورود به جامعه است و لازم است برای جلوگیری از افزایش مراسم‌های غربی همه مراسم‌های پیرامون ازدواج را برای آگاهی به جامعه عرضه کنیم.
    این استاد دانشگاه در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزود: برخی افراد که برای جدایی از همسر خود از رنج‌ها و مشکلات زیادی عبور می‌کنند برای رسیدن به خواسته‌شان این اتفاق را جشن می‌گیرند؛ از طرفی دیگر برخی زنان با برگزاری جشن طلاق قصد دارند مجرد شدنشان را اعلام کنند.
    وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود افزایش دشمنی، احساس بدبینی نسبت به اطرافیان، مسدود شدن راه بازگشت زوجین به زندگی و ایجاد احساس بغض و کینه را از آثار برگزاری جشن‌های طلاق دانست و گفت: برگزاری جشن‌های طلاق راه بازگشت مجدد زوجین به زندگی را برای همیشه کور می‌کند چراکه میان همه افراد و افکار عمومیاینطور اعلام شده که آنها از یکدیگر جدا شده‌اند و فرد از ترس افکار عمومی به سمت همسر خود باز نمی‌گردد، همچنین از طرفی دیگر این مراسم‌ها موجب ایجاد احساس انتقام و انتقام‌جویی می‌شود.
    همیز در پاسخ به این سوال که عموماً کدام زوجین بعد جدایی جشن طلاق برگزار می‌کنند؟ توضیح می‌دهد: این نوع جشن‌ها معمولاً توسط خانواده‌هایی برگزار می‌شود که مراسم‌های ازدواجشان را با تجملات افسارگسیخته و اسراف شروع کرده‌اند. زمانیکه رفتارهای ابتدایی هر کاری با فعالیت‌های اشتباه آغاز شود طبیعتاً با رفتارهای اشتباه نیز به پایان می‌رسد.
    انتهای پیام

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

حسادت به آدمهایی مثل شما؟ من فقط از دنیای بدی که میدونم امثال شما در به وجود اومدنش نقش داشتید دارم احساس تنفر خودم رو اعلام میکنم این چه ربطی به حسادت داره؟ شما خودت کجا زندگی می کنی که اینجور عقایدی داری؟ شاید تو یه شهرستان دور افتاده هستی که اونجا زیاد از حدی خفقان وجود داره و باعث شده اینجوری تفکراتت مسموم بشه واست تبدیل به عقده بشه من قبلا هم گفتم تو غرب تهرانم و وضعیت مالی خوبی دارم و قطعا از شما دستم بازتر تو انجام هر کاری. این چیزهایی هم گفتی هیچ کدوم به من مربوط نمیشه اینکه شما آزادی یه زن رو در فاحشگی می بینی نشون میده به شدت تحت فشار جنسی هستی وگرنه آزادی واقعی اینه که انسان ها در محیطی سالم و پاک (به دور از آدمهایی مثل شما) زندگی کنن که بتونن خود واقعیشون رو بروز بدن. وگرنه پاکترین انسان ها هم تو محیط فاسد و مسموم زندگی کنن احتمال زیاد آسیب می بینن و فاسد میشن. اگه دنبال آزادی هستی که ایران به معنی واقعی یکی از آزادترین کشورهای جهانه چون تو آمریکا 2 متر اون طرف تر از خط عابر پیاده بخواهی از خیابان رد بشی جریمه میشی (فیلمش هم موجوده) پس قوانین همه جا وجود داره و آزادی کامل فقط تو جنگل معنی پیدا میکنه. شما از آزادی فقط آزادی در فاحشگی و مسموم کردن محیط زندگی دیگران می بینی؟
    متاسفانه کم اطلاعی شما باعث میشه حتی در جملات ساده دچار کج فهمی بشید.
    نکته اول اینکه کسی نگفت تمام اینهای که گفتم خودآگاهانه رخ میده. بلکه برعکس. شما متوجه این نیستید که تحت تاثیر چنین مسائلی قرار دارید که الان شخصیت و تفکراتتون به این شکل در اومده.
    نکته دوم اینکه کسی نگفت شما به من یا کس خاصی حسادت می‌کنید. شما به داشتن یا نداشتن یک چیز (قدرت، آزادی و ...) حسادت میکنید و این ربطی به شخص نداره. الفاظی که بکار میبرید کاملا این مسئله رو عیان می‌کنه. کسی که حسادت می‌کنه به هرچیزی که مصداق اون حسادتش باشه پرخاش می‌کنه. دقیقا به همین دلیله که شما الفاظی چون فاحشه رو بکار میبرید. اگر اینکارو نکنید این مسئله ازدرون شمارو میخوره. درحالی که بیرون از شما هیچ توجهی به این الفاظ نمیشه و شاید افرادی مثل ما دلمون برای این حالت شما بسوزه!
    نکته سوم اینکه این تعریف شما از آزادی واقعی رو قاب بگیر بذار همیشه جلوت باشه!! هرکی ببینه متوجه سطح مطالعه و دانشت میشه!
    نکته چهارم سعی کن تو صحبت چیزی که کاملا ازش بی اطلاعی رو بیان نکنی، چون هر نتیجه ای باهاش بگیری با یک حرف قابل رد خواهد بود. من هم تهران زندگی کردم هم شهرهای دیگه. اینکه شما فکر میکنید کسی تهران باشه عقده ای نیست و شهرستانی ها عقده ای هستن در واقع نشونه ی مسمومیت فکر شماست نه ما. حداقل در توانت نیست علمی صحبت کنی، خود زنی نکن با چنین حرفهایی!
    نکته آخر اینکه همونطور که گفته شد شما اینجور تربیت شدید و فراتر از این نمی‌تونید برید. به شما یاد دادند ذهنتون رو ببندید، دشمن چیزهای خاصی باشید، به چیزهایی که به اسم گناه ازشون در تفکرتون یاد میشه فحش بدید [که اگه به کلمه فاحشه دقت کنید میبینید ریشه در فحش داره و فقط چند دقیقه فکر می‌خواد که متوجه بشیم فحش دادن خودش اولین قدم فاحشه بودنه]. یکمی دیگه روتون کار کنند حاضرید به خودتون نارنجک ببندید و برید بین این مردمان گناه کار فاسد و منحرف و خودتون رو منفجر کنید تا اون دنیا 72 تا حوری نصیبتون بشه!
    موفق باشید....

17. 6 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •