باتوجه به تاریخ عضویتت میتونم حدس بزنم که دختری هستی با سن بالا که فقط میخواهی از گندکاری هایی که در گذشته انجام دادی دفاع کنی که قطعا تو این راهی که رفتی موفق به ازدواج هم نشدی چون کسی با امثال تو با این عقاید ازدواج نمیکنه و حالا میخواهی از این شکست های پی در پی به این نتیجه برسی که مثلا انسان آزاده و روشنفکر و این حرفها هستی و ...
اما برگرد به عقب نگاه کنی میفهمی که واقعا چه انسانی بودی تا امروز مخصوصا در دیدگاه دیگران به خودت نگاه کن تا درک کنی چه اندازه مضر و اضافه هستی تو جمعشون. از لطف پدر و مادرته که تو این دنیا خشن تونستی رشد کنی و حالا به چشم صاحب افسار بهشون نگاه می کنی که حتی حق ندارن این انتظار رو از بچه خودشون داشته باشن که فاحشه نباشه!
اگه بگیم 90% دنیا رو انسان های نخاله پر کردن بیراه نگفتیم و خیلی مطمئن نباشید که جزء این 90% نباشید.
با احترام با توجه به فشاری که به نظرم روی شماست(طبق نظراتتون درباره شرایطتون و تفکرتون نسبت به خانم ها و نقش حقیرانه ای که برای خانم ها توصیف کردین) و البته اون مشکلی که گفتم مربوط به فاحشه انگاری و هرزه انگاری میشه و فکر میکنم با توضیحاتی که تو این تاپیک و تاپیک های دیگه دادین تا حدود زیادی در شما وجود داره .. بهتون حق میدم اینطور صحبت کنید و سعی میکنم درکتون کنم.
تنها کمکی که بهتون میتونم کنم یک توصیه است تا مثل خیلی از افراد بتونید با روان سالم و اگاه و با عشق و علاقه به جنس مخالف نگاه کنید و از عشق و علاقه و آرامش مثل خیلی از افراد دیگه بهره مند بشین و اون توصیه اینه:
گاردی که زندگی تون رو محصور کرده رو بشکنین و سعی کنید مطالعه تون رو درباره زنان، روابط ج . ن .س. ی و روابط عاطفی و ازدواج بیشتر کنید و قبل از اینکه به دختری بخواین نزدیک بشین و بعد ازدواج کنید سعی کنید افکار زشت ، غیر اخلاقی و منفی و عوام گرایانه درباره انسان ها به خصوص زنان رو از خودتون دور کنید
بهتون توصیه میکنم عشق و دوست داشتن رو امتحان کنید و اجازه بدین روح و روانتون از آرامش عشق به جنس مخالف پر بشه ولی قبل ازون باید وجودتون رو از کینه و نفرت خالی کنید و از سلامت روانی خودتون اطمینان پیدا کنید وگرنه حتی با ازدواج با کسی که مد نظرتون هست هیچ وقت آرامش رو حس نخواهید کرد. قدرت و لذت تو چیزی جز دوست داشتن و علاقه به طرف مقابل نیست .
قبل از اینکه زمان رو بیشتر از این از دست بدین و تو فشارهای روحی و روانی و .. هم خودتون رو آزار بدین و هم دیگران رو ..سعی خودتون رو نجات بدین.
مطالعه کتاب های روانشناسی بهتون کمک میکنه
این لینک کمک میکنه که بدونید افکارتون واقعا بیمار گونه اس و البته سایت های بهتری برای مطالعه وجود داره:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
این لینک تعدادی از کتاب ها کمک میکنه بعضی مسائل در ارتباط با جنس مخالف رو درک کنید و مهارتتون رو بالا ببرین بعضیاشون به نظرم مفیده:
کد: