با پوزش. حذف شود.
با پوزش. حذف شود.
Last edited by siamak_mu; 07-12-2011 at 12:44.
آقا سیامک بنظرم شما میرفتی تو تایپک سونی بهتر بود فکر کنم شما اومدی برای سونی تبلیغ کنی .در صورتی که سونی در مقابل پاناسونک کیفیت خیلی پایین تری داره.برای م کیفیت مهمتره تا شکل پنل
دوستان من یه سوال کلی دارم!
همه جا خوندم و دیدم و شنیدم که VT30 خداست و چیزی از بهترین LED فوق پیشرفته سونی از لحاظ تصویر کم نداره
تا اینجا درست؟
حالا با توجه به قیمت بسیار پایین تر پلاسما نسبت به LED مشابه چرا استقبال از Plasma نسبت به LED اینقدرررر پایین تره؟
اگه میگید کیفیت vt30 تمام led و lcd های معمولی بازار رو تو جیبش میذاره پس چرا ملت اینقدر میرن سمت led و lcd ؟! قطعا جواب من مصرف برق نیست چون خیلی ها اصلا گیره این 100-200 وات مصرف بیشتر پلاسما نیستند
آیا دلیلش این نیست که LED های موجود در بازار تصاویری به مراتب براق تر پر زرق و برق تر ، جیغ تر و مشتری پسند تر دارند؟!
ممنون میشم یکی جواب منطقی بده.
با تشکر.
Last edited by arash_a59; 05-12-2011 at 20:48.
دو رود دوست عزیز من امکان ارسال پیام خصوصی رو ندارم در مورد پرسشهای که فرمودین فقط بهتم بگم که vt30 از لحاظ کیفیت بسیار بهتره قابل مقایسه نیست با tv که گفتین من تو پیام خصوصی کامل توضیح دادم خدمت شما انتخابش با شما ست شاد باشین
دو رود استاد
من این tv رو گرفتم اگه شما در مورد کالیبره شدنش راهنمائی یا آموزشی هست بذارین ممنون میشم با سپاس شاد باشین
اجازه بده من بعنوان 1مشتری 1ساله که هنوز نخریده و همه نمایندگی های اهواز رو گشته بگم؛
1-قبل ازرفتن به بازار همه دوستان گفتن LED بگیر.
2-رفتم فروشگاه فروشنده گفت پلاسما قدیمی شده همه LED میبرن. مردم هم چون میبینن LED جدیدتره میبرن.
3-مصرف برق رو که نمیشه انکار کرد ولی همه فکرمیکنن فرقشون زیاده و باید ماهی 50تومن باید پول بیشتری بدن.
4-پلاسما تبلیغات نداره.
5- یه مورد هم این بود که یکی گفت پلاسما گازیه و بعد 3-4 سال باید گازشو شارژ کنی!!!!!!!!!!!!!
ولی وقتی چشمی v20 رو با 1 ال ای دی سونی یا سامسونگ تو همون رنج دیدم نظرم برگشت.
این رو هم قبول دارم کهLED های موجود در بازار تصاویری براق تر پر زرق و برق تر و جیغ تری دارن ولی این فقط درنور زیاده.
ببخشید اگه خیلی بد نوشتم آخه هنوز بین vt30 و st30 با گارانتی Rو بدون گارانتی M دو دلم![]()
Last edited by mzy; 06-12-2011 at 00:44.
یه مقایسه ای کردم بین برق مصرفی و هزینه برق چند مدل ال ای دی و پلاسما از جمله VT30 با مدرک امیدوارم مفید باشه براتون:
نمونه مدارک!:
تاپیک مقایسه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by siamak_mu; 05-12-2011 at 20:35.
عزیزم منم تمامی نمایندگی های هر برندی رو که بگی در شیراز زیر پا گذاشتم
توی نمایندگی های ال جی - سامسونگ(سونی که پلاسما نداره) مات ترین و بی روح ترین تصاویر متعلق به پلاسما بود! بعضی از نمایندگی ها رفتم دیدم اون صاحب مغازه داره خودش رو جر میده و تمامی دلایل علمی برتر بودن پلاسما رو واسه مشتری توضیح میده (حتی یکی از نمایندگی های پاناسونیک چند ماه پیش این مورد رو دیدم) و میگه مثلا هرتز پلاسما بالاست رنگ پلاسما طبیعی تره و...مشتری میگفت برو بابا ما داریم الان ساید بای ساید نگاه میکنیم LED زمین تا آسمون فرق داره پلاسما انگار نورش رو کم کردی و یه هاله جلوشه(این نظ من هم بود البته اونوقت هنوز VT30 نیومده بود،)و در نهایت LED خریدن و رفتن این مورد رو حد اقل 3 یا 4بار دیدم و فروشنده دست از پا دراز تر LED رو براشون آورد...![]()
با دو رود خدمت شما دوست عزیز شما این tv دارین واسه یه کیفیت خوبش از کدوم گزینه استفاده میکنید
آیا تنظیمات خاصی رو اعمال کردین
از thx واسه تصویرش استفاده کزدین
راهنمائی کنید مرسی از توجه شما شاد و پیروز باشین
یعنی به خودت زحمت ندادی قبل اینکه این حرفارو بزنی توی همین انجمن یه چرخی میزدی
اول همه پلاسماهای ال جیو سامسونگو اصلا با پانا مقایسه نکن مخصوصا مدلایی که تو ایران میارن برایتنس فقط زیر نور زیاد مهمه مثل مغازه که نور زیاده و 10 - 15 تا لامپ روشنه برایتنس ال ای دی یا ال سی دی خودشو نشون میده توی خونه برایتنس پلاسما کافیه از برایتنس مهم تر کنتراسته که توی جای پرنور متوجه نمیشی وقتی میری مغازه حتی توی همون فروشگاه ال جی به فروشنده بگو نور مغازه رو برات کم کنه اونوقت متوجه میشی کنتراست به چی میگن تصویر پلاسماهای جدید پاناسونیک مثل vt30 و st30 برایتنس خیلی بالایی داره مطمئن باش بیاری خونه نورشو کم میکنی یه چیز دیگه ام اینکه پلاسما داریم تا پلاسما کلا هر چی که اسمش پلاسما باشه دلیل نمیشه نماینده همه اون تکنولوژی باشه همین پاناسونیک خودش 4-5 تا grade واسه پلاسما داره.
سری vt مدل high end
سری gt مدل متوسط یا درجه دو
st مدل درجه سه
سری s درجه چهار
سری x و u و .... مدلای درجه چندمن.
حالا ایندفعه که رفتی یه مغازه سامسونگ یا ال جی اگه تونستی و مغازه دار نور اونجارو واست کم کرد نگاه کن ببین چه جوری یه پلاسما درجه 3 یا 4 پوز یه ال ای دی درجه 1 و گرونو میزنه.
این فرق کنتراسته سمته راستیه ال ای دیه سمت چپیه پلاسماس تو نور کم
اینم یه عکس دیگه سمت راستیه پلاسماس سمت چپیه ال ای دی تو جای کم نور:
اینام عکسای یه پلاسماس البته مدل سال 2009 که قدیمیه این عکسارو قبلا جناب آلوکارد زحمت کشیده انداخته پلاسما زیر نور خیلی خیلی زیاد توی این نور تصویر ال ای دی خیلی خوبه:
پلاسما زیر نور معمولی خونه:
پلاسما تو اتاق تاریکه تاریک:
اینم واسه فهم بهتر موضوع:
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by die my darling; 05-12-2011 at 21:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)