آقا من امروز تو همون لینکی که شما از سایت کسپر برای آموزش کسپر 2014 رو گذاشته بودی رو زیر رو کردم هیچ قسمتی راجب اینکه بشه مسیری برای آپدیت بدیم بهش وجود نداشت چند جای دیگم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم از طرفی با وبندوز 8.1 خیلی مشکل داره تو نسخه 2013 و ویندوز 8 من یک بار هم با مشکل روبرو نشده بودم ولی الان راحت سیستم چند ثانیه یه بار افت سرعت پیدا میکنه و اصل مشکل هم زمانی هستش که با کروم هم زمان بخوام چند تا تب رو باز کنم که راحت حجم زیادی از سی پی یو و رم اشغال میشه در حالی که وقتی آنتی ویروس بسته هستش 50 تا تب رو هم باز کنم هم زمان هیچی نمیشه از برنامه هایی هم که مخصوص کروم بود که حجم رم رو کاهش بده استفاده کردم اما بازم اثری نداشتش
و حتی تا حالا دو بار هم پیغام صفحه آبی رو گرفتم که البته فکر نمیکردم به خاطر کسپر بوده اما مشکل مشابه من رو یکی دیگه از دوستان توی تاپیک زیر مطرح کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی هم داشتم الان تمام این مشکلات به خاطر تریال ریست کردن هستش ؟
ببینید،آپدیت آفلاین دو مرحله داره:1.کپی کردن فایلهای آپدیت از یک سیستم دیگر و یا دانلود فایلهای آپدیت
2.شناساندن مسیر آپدیتهای دانلود شده یا کپی شده،به برنامه
روشی که من گفتم برای مرحله دوم هست.
الان برای آپدیت آفلاین ما مرحله اول رو نداریم.یعنی نمیدونیم دقیقا کدوم فایلها یا پوشه ها رو باید برای سیستم دیگه کپی کرد.در واقع مسیر ذخیره شدن فایلهای آپدیت رو نداریم(دوستان دیگر شاید اطلاعات بهتری داشته باشند)
-------
در رابطه با کروم:
من الان کروم تست کردم اما روی ویندوز 7 64 بیتی،مشکلی در باز کردن تبها ندارم.
در رابطه با ویندوز 8.1:
همونطور که گفتم من کسپر 2014 روی ویندوز 7 64 بیتی دارم.اما طبق تجربه دیگر دوستان اینطور به نظر میرسه که کسپر با ویندوز 8.1 یه سری ناسازگاریها و مشکلاتی داره که در ویندوز 7 این مشکلات نیست!!
در رابطه با تریال ریستر:
به هیچ وجه از تریال ریستر استفاده نکنید.در هر ویندوزی و با هر ورژنی از کسپر.مخصوصا ریستری که برای 2014 اومده بود،باعث اختلال در عملکرد سیستم و حتی خود کسپر شده بود.صفحات قبل رو مشاهده کنید پستهای کاربران هست.
در رابطه با مشکلات شما:
ابتدا اینکه طبق راهنمایی دوستان در اون تاپیک،مشکل شما به مموری برمیگرده.اما حالا باید ببینید این مشکل از کدوم برنامه(یا حتی سخت افزار) ناشی میشه
ما کسپر رو تست میکنیم:
شما ابتدا با ابزار زیر،کسپر رو بطور کامل حذف نمایید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از ریستارت کردن سیستم،کسپر نصب نمایید.(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
از هیچ سریالی استفاده نشود و کسپر بصورت 30 روزه تریال فعال شود.
حالا کسپر رو آپدیت و سیستم رو ریستارت کنید.(بهتر است کسپر آپدیت بشود)
الان شما یک کسپر کاملا دست نخورده دارید،حالا میتونید هم سیستم و هم کروم رو مجددا تست کنید.
اگر باز هم صفحه آبی اومد،مشکلی از سمت کسپر نیست.اگر صفحه آبی دیگه نیومد،مشکل قبلی بخاطر دستکاری کسپر بوده
***یک نکته مهم و کلی:فایلهای ساخته شده توسط کرک ویندوز را به لیست امن کسپر متقل کنید تا در صورت شناسایی توسط کسپر،سیستم دچار اختلال نشود***
اگر کروم همچنان مشکل داشت،کسپر رو ببندید و مجدد تست کنید.اگر با بسته بودن کسپر،کروم مشکل نداشت،مشکل به ناسازگاری بین کسپر و ویندوز 8.1 برمیگرده.
در پایان،اگه متوجه شدید که کسپر مشکلی نداره،و تمایل به استفاده از کسپر داشتید،باید از روش نصب 2013،اکتیو بلند مدت و نصب 2014 استفاده کنید.
به هر حال برای رفع نواقص و مشکلات،باید یکمی صبور بود و وقت صرف کرد.