تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 468 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام امیر جان
    من مشکلاتی که گفتی رو نداشتم.البته بخش فایروال رو دقیقا نمیدونم چه مشکلی داری
    اما در انتقال برنامه ها به یک گروه دیگه و اسکن مشکلی ندارم.
    کلا 2014 اصلا تا حالا هنگ نکرده
    اما مشکل استارت آپ که از قبل هم بوده و نمیدونم کی میخواد رفع بشه
    خود من هم باگهایی در برنامه دیدم،مثلا تغییرات بخشهایی کار نمیکنه یا برخی آپشنها بدرستی عمل نمیکنه
    مهمترین مشکلاتی که داشتی و به امنیت هم برمیگرده بهم بگو منم تست کنم.
    سلام محمدجان
    خوبی؟
    منم همون مشکلاتی رو که امیر داره داشتم(داشتم چون دیگه از کاسپر استفاده نمیکنم، چون ویندوز 8.1 نصب کردم و 2014 اذیتم میکنه)
    مشکل فایروال: وقتی برای هر برنامه قانون تعریف میکنی که برای دسترسی به اینترنت ازت سوال کنه، سوال نمیکنه و دسترسی به اینترنت مجاز میشه بدون درخواست کاربر!!!
    مشکل استارت آپ که کلافه کننده اس!
    درمورد هنگ کردم، یادمه داشتم یکی از تنظیمات رو شخصی سازی میکردمش که یهو کاملا هنگ کرد و برنامه به کلی یسته شد!!!!!
    ظاهرش رو من میپسندم
    درمورد شناسایی کارش خوبه ولی من دوس ندارم به کرک ها گیر نده، چون میخوام همه چی تحت نظرم باشه، این گیر ندادن ریسک امنیتی هستش، البته نه همشون
    در Application Control برای تغییرات کاسپر ریفرش کردنش بد شده و دوباره به اول لیست برمیگرده و باید دوباره برنامه رو پیدا کنی تو اون همه ازدهام برنامه ها
    در کل هنوزم دوسش دارم ولی..... (این ولی خیلی چیزا رو ثابت میکنه!!)

2. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آره پرتابله ولی فکر کردم باید کسپر رو دوباره نصب کنم و آپدیتارو مجدد آپ کنم
    پس هنوز برنامه آپدیتر کار میکنه؟ و مشکلی نداشته؟
    ممنونم
    برنامه که سالمه، البته چون برای دوستان آپدیت میگیرم میگم، خودم تستش نکردم
    نیازی به حذف و نصب مجدد کاسپر نیست
    احتمالا یه مشکلی در دریافت آپدیت ها هستش که کاسپر آپدیت نمیشه

4. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ممنون از پیشنهاد شما دوست من

ولی با اینکار هر دفع حدود 200مگ باید صرف آپدیت آنتی ویروس کنم،راه منطقی و راحت تری هنوز ارائه نشده؟
    فعلا باید با این روش ها بسوزیم و بسازیم
    آپدیت آفلاین نداشتن بزرگترین معظلی شده برامون
    کلید که جای خود دارد

6. این کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Execute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فعلا باید با این روش ها بسوزیم و بسازیم
    آپدیت آفلاین نداشتن بزرگترین معظلی شده برامون
    کلید که جای خود دارد
    کلا کسپر با ارائه نسخه جدیدش دسته همه ماهارو تا یه جاهایی بسته

8. این کاربر از Execute بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام محمدجان
    خوبی؟
    منم همون مشکلاتی رو که امیر داره داشتم(داشتم چون دیگه از کاسپر استفاده نمیکنم، چون ویندوز 8.1 نصب کردم و 2014 اذیتم میکنه)
    مشکل فایروال: وقتی برای هر برنامه قانون تعریف میکنی که برای دسترسی به اینترنت ازت سوال کنه، سوال نمیکنه و دسترسی به اینترنت مجاز میشه بدون درخواست کاربر!!!
    درمورد هنگ کردم، یادمه داشتم یکی از تنظیمات رو شخصی سازی میکردمش که یهو کاملا هنگ کرد و برنامه به کلی یسته شد!!!!!
    ظاهرش رو من میپسندم
    درمورد شناسایی کارش خوبه ولی من دوس ندارم به کرک ها گیر نده، چون میخوام همه چی تحت نظرم باشه، این گیر ندادن ریسک امنیتی هستش، البته نه همشون
    در Application Control برای تغییرات کاسپر ریفرش کردنش بد شده و دوباره به اول لیست برمیگرده و باید دوباره برنامه رو پیدا کنی تو اون همه ازدهام برنامه ها
    منهم مشکلی که شما با فایروال دارید را دارم.
    اما متوجه مشکل استارت آپ نشدم که چی هست. میشه توضیح بدین؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کلا کسپر با ارائه نسخه جدیدش دسته همه ماهارو تا یه جاهایی بسته
    بله دقیقا
    ولی خب هر شرکتی سیاستی داره، روند کار و اجرای تصمیمات داره، شاید دلایل محکمی داشته برای این کار و یا شایدم دوباره به سیاست قبلی خود برگرده
    معلوم نیست

11. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

منهم مشکلی که شما با فایروال دارید را دارم.
    اما متوجه مشکل استارت آپ نشدم که چی هست. میشه توضیح بدین؟
    مشکل استارت آپ در این هست که وقتی ویندوز لود میشه، آیکون کاسپر در تسکبار ظاهر میشه ولی هنگام اجرای آن، نواری میاد که تا 2 دقیقه و گاها بیشتر در حال لود شدن هستش
    سیستم خودتون رو ریست کنید و تست کنید

13. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

ممنون از پیشنهاد شما دوست من

ولی با اینکار هر دفع حدود 200مگ باید صرف آپدیت آنتی ویروس کنم،راه منطقی و راحت تری هنوز ارائه نشده؟
    بستگی به کلیدی داره که ازش استفاده میکنید.
    من در این موارد خوش شانس بودم چون کلیدهای یکساله که استفاده میکنم الان هیچ کدوم مشکل ساز نشده.
    این کار فقط یکبار لازمه.الان مهمترین مشکل همون آپدیت آفلاینه.من زیاد به پوشه ها و فایلهای کسپر دقت نکردم.
    اما اگه بشه فایلهای مخصوص به آپدیت رو پیدا کرد دیگه مشکل اکتیو کردن و ... تا حدود زیادی مرتفع میشه.
    سلام محمدجان
    خوبی؟
    ظاهرش رو من میپسندم
    ممنون مسعود جان،من هم نمیگم 2014 بی نقصه ،میخواستم بدونم مشکلاتی که امیر جان گفت چی بوده
    خیلی ها 2013 رو بخاطر تنظیمات حرفه ایش دوست داشتند.من جمله خودم.اما از نظر قدرت و سبکی،2014 از 13 سرتر هستش.
    این محبوبیت و منفور بودن 2014 در فروم اصلی کسپر هم هست.خیلی ها گفتند بهتر شده خیلی ها اعتراض دارن
    اما اینکه مشکل سریال داریم رو باید به سیاست شرکت برگردونیم.نسخه های قبلی براحتی رجیستر میشدند.حالا کار کمی سخت شده و به آسانی قبل نیست اما باز هم شدنیه
    خیلی محصولات دیگه تا همینجاش رو هم نمیشه رفت و فقط باید از ریستر یا کرک استفاده کرد.
    اما باز هم تاکید میکنم که برای من هم مشکلاتی مخصوصا در آپشنها وجود داره.البته مشکلات روی ویندوز 7 بسیار کمتر از 8.1 هستند.این ناسازگاری نسبی هنوز در 8.1 وجود داره
    باید امیدوار به پچ های آینده باشیم

15. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

این کار فقط یکبار لازمه.الان مهمترین مشکل همون آپدیت آفلاینه.من زیاد به پوشه ها و فایلهای کسپر دقت نکردم.
    اما اگه بشه فایلهای مخصوص به آپدیت رو پیدا کرد دیگه مشکل اکتیو کردن و ... تا حدود زیادی مرتفع میشه.
    آقا من امروز تو همون لینکی که شما از سایت کسپر برای آموزش کسپر 2014 رو گذاشته بودی رو زیر رو کردم هیچ قسمتی راجب اینکه بشه مسیری برای آپدیت بدیم بهش وجود نداشت چند جای دیگم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم از طرفی با وبندوز 8.1 خیلی مشکل داره تو نسخه 2013 و ویندوز 8 من یک بار هم با مشکل روبرو نشده بودم ولی الان راحت سیستم چند ثانیه یه بار افت سرعت پیدا میکنه و اصل مشکل هم زمانی هستش که با کروم هم زمان بخوام چند تا تب رو باز کنم که راحت حجم زیادی از سی پی یو و رم اشغال میشه در حالی که وقتی آنتی ویروس بسته هستش 50 تا تب رو هم باز کنم هم زمان هیچی نمیشه از برنامه هایی هم که مخصوص کروم بود که حجم رم رو کاهش بده استفاده کردم اما بازم اثری نداشتش

و حتی تا حالا دو بار هم پیغام صفحه آبی رو گرفتم که البته فکر نمیکردم به خاطر کسپر بوده اما مشکل مشابه من رو یکی دیگه از دوستان توی تاپیک زیر مطرح کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام به همه دوستان، من هم دچار blue screen شدم اما می دونم از کجاست!

من وقتی کی های ریجیستری kaspersky internet security 2014 رو فعال می کنم فعال می شه ولی بعد از 5 دقیقه blue screen ظاهر میشه(تاکید می کنم در حالت عادی ظاهر نمی شه و وقتی هم کی رو حذف می کنم هم ظاهر نمی شه!) فقط زمانی که فعالش می کنم اینجور میشه لطفا راهنمایی کنید؟
    یه سوالی هم داشتم الان تمام این مشکلات به خاطر تریال ریست کردن هستش ؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

آقا من امروز تو همون لینکی که شما از سایت کسپر برای آموزش کسپر 2014 رو گذاشته بودی رو زیر رو کردم هیچ قسمتی راجب اینکه بشه مسیری برای آپدیت بدیم بهش وجود نداشت چند جای دیگم سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم از طرفی با وبندوز 8.1 خیلی مشکل داره تو نسخه 2013 و ویندوز 8 من یک بار هم با مشکل روبرو نشده بودم ولی الان راحت سیستم چند ثانیه یه بار افت سرعت پیدا میکنه و اصل مشکل هم زمانی هستش که با کروم هم زمان بخوام چند تا تب رو باز کنم که راحت حجم زیادی از سی پی یو و رم اشغال میشه در حالی که وقتی آنتی ویروس بسته هستش 50 تا تب رو هم باز کنم هم زمان هیچی نمیشه از برنامه هایی هم که مخصوص کروم بود که حجم رم رو کاهش بده استفاده کردم اما بازم اثری نداشتش

و حتی تا حالا دو بار هم پیغام صفحه آبی رو گرفتم که البته فکر نمیکردم به خاطر کسپر بوده اما مشکل مشابه من رو یکی دیگه از دوستان توی تاپیک زیر مطرح کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه سوالی هم داشتم الان تمام این مشکلات به خاطر تریال ریست کردن هستش ؟
    ببینید،آپدیت آفلاین دو مرحله داره:1.کپی کردن فایلهای آپدیت از یک سیستم دیگر و یا دانلود فایلهای آپدیت
    2.شناساندن مسیر آپدیتهای دانلود شده یا کپی شده،به برنامه
    روشی که من گفتم برای مرحله دوم هست.
    الان برای آپدیت آفلاین ما مرحله اول رو نداریم.یعنی نمیدونیم دقیقا کدوم فایلها یا پوشه ها رو باید برای سیستم دیگه کپی کرد.در واقع مسیر ذخیره شدن فایلهای آپدیت رو نداریم(دوستان دیگر شاید اطلاعات بهتری داشته باشند)
    -------
    در رابطه با کروم:
    من الان کروم تست کردم اما روی ویندوز 7 64 بیتی،مشکلی در باز کردن تبها ندارم.

در رابطه با ویندوز 8.1:
    همونطور که گفتم من کسپر 2014 روی ویندوز 7 64 بیتی دارم.اما طبق تجربه دیگر دوستان اینطور به نظر میرسه که کسپر با ویندوز 8.1 یه سری ناسازگاریها و مشکلاتی داره که در ویندوز 7 این مشکلات نیست!!

در رابطه با تریال ریستر:
    به هیچ وجه از تریال ریستر استفاده نکنید.در هر ویندوزی و با هر ورژنی از کسپر.مخصوصا ریستری که برای 2014 اومده بود،باعث اختلال در عملکرد سیستم و حتی خود کسپر شده بود.صفحات قبل رو مشاهده کنید پستهای کاربران هست.

در رابطه با مشکلات شما:
    ابتدا اینکه طبق راهنمایی دوستان در اون تاپیک،مشکل شما به مموری برمیگرده.اما حالا باید ببینید این مشکل از کدوم برنامه(یا حتی سخت افزار) ناشی میشه

ما کسپر رو تست میکنیم:
    شما ابتدا با ابزار زیر،کسپر رو بطور کامل حذف نمایید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از ریستارت کردن سیستم،کسپر نصب نمایید.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    از هیچ سریالی استفاده نشود و کسپر بصورت 30 روزه تریال فعال شود.
    حالا کسپر رو آپدیت و سیستم رو ریستارت کنید.(بهتر است کسپر آپدیت بشود)

الان شما یک کسپر کاملا دست نخورده دارید،حالا میتونید هم سیستم و هم کروم رو مجددا تست کنید.
    اگر باز هم صفحه آبی اومد،مشکلی از سمت کسپر نیست.اگر صفحه آبی دیگه نیومد،مشکل قبلی بخاطر دستکاری کسپر بوده

***یک نکته مهم و کلی:فایلهای ساخته شده توسط کرک ویندوز را به لیست امن کسپر متقل کنید تا در صورت شناسایی توسط کسپر،سیستم دچار اختلال نشود***

اگر کروم همچنان مشکل داشت،کسپر رو ببندید و مجدد تست کنید.اگر با بسته بودن کسپر،کروم مشکل نداشت،مشکل به ناسازگاری بین کسپر و ویندوز 8.1 برمیگرده.

در پایان،اگه متوجه شدید که کسپر مشکلی نداره،و تمایل به استفاده از کسپر داشتید،باید از روش نصب 2013،اکتیو بلند مدت و نصب 2014 استفاده کنید.
    به هر حال برای رفع نواقص و مشکلات،باید یکمی صبور بود و وقت صرف کرد.
    Last edited by mohammad_87; 01-12-2013 at 18:40.

18. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •