قيمتها شايد ثبات پيدا كنند ولي بعيد ميدونم پايينتر بياد
٢٠٦ هم ميتونيد v8و تيپ. ٥ را صفر انتخاب كنيد
تيپ ٦ و v9 كاركرده مدل 90 هم ميتونيد انتخاب كنيد
قيمتها شايد ثبات پيدا كنند ولي بعيد ميدونم پايينتر بياد
٢٠٦ هم ميتونيد v8و تيپ. ٥ را صفر انتخاب كنيد
تيپ ٦ و v9 كاركرده مدل 90 هم ميتونيد انتخاب كنيد
سلام
اساتید راهنمایی کنید بین 206 وی 8 و لیفان 1800 کدام بهتره از لحاظ راحتی ماشین - قطعات و کم خرج بودن . موقع فروش افت کدام بیشتره ممنون میشم راهنمایی کنید
از نظر امكانات و راحتي كاملا برتري با ليفان هست
از نظر اصطلاك وافت قيمتي هم در يك رده هستند
بچه ها من یه رانا دارم 2100 کیلومتر کار کرده - هیچ مشکلی هم نداره و ازش کاملا راضی هستم - ولی قیافه این mvm315 هاچبک منو خیلی جذب کرده - به نظرتون ارزش داره که رانامو بدم اونو بگیرم
پيشنهاد بنده اينه كه همون رانا را نگه داريد
كسايي كه ٣١٥داشتن خيلي ها ازش راضي نيستن
سلام
1 --ال 90 ما میخواستیم بگیریم(بعد میگن لوازم یدکیش گیر نمیاد و خوب نمیخرین اگر بخوای بفروشی وازاین حرف)
2--اتاق جدید بگیرییم یا معمولی؟
3 تو این قیمت ها چی بگیریم بهتره؟
لوازم یدکیش گیر میاد اما بعضی مواردش به سختی پیدا میشه و به قیمت بالا ( به طور مثال تسمه تایمش خیلی بد گیر میاد و قیمتش بین 400 تا 600 هزار تومان است )
اتاق جدید و قدیم نداره ، مدل پارس تندر ال 90 لوگان سایپا ( دقیقا همین اسمشه و تمام اسمها پشت درب صندوق چسبانده شده ) فقط یک تکه از چراغ عقب سمند به چراغ هاش اضافه شده و چیز دیگری ندارد ( به شکل بی ام دبل ایکس 3 )
پارس ال ایکس
سمند ال ایکس
پژو 405 اس ال ایکس
بیشتر پیشنهاد میشه. ( به علت زیبایی داخلی و خارجی و هندلینگ بهتر ، همینطور قطهات و بازار بورس بهتر )
این ماشین چند می ارزه
ال 90 E0، مدل 89، کارکرد 60000 تا، ایربگ داره، کولرم داره ولی خراب شده، فرمون معمولی، شیشه بالابر برقی، بدون تصادف، فنی سالم، بیمه تا برج 12، تخفیف کامل
عجله ایه لطفا زود قیمت بدید
مرسی
از نظر فروش به نظرم لیفان رو به این راحتی ها کسی نمیخره ولی 206 خیلی راحت فروش میره
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
دوستان من 405 GLX مدل 90 دارم
بخوام با پارس مدل 90 عوضش کنم چقدر باید روش بدم؟
برای من دوگانه سوزه ولی پارس بنزینیه
+
پیشنهاد میشه اینکارو بکنم
Last edited by Abdolreza2012; 14-07-2013 at 20:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)