تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 421 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

دوستان مشکلی خیلی وقت هست برام پیش اومده .

اینکه وقتی برای خرید چیزی میرم . مثلا شلوار جین ، پیراهن و تی شرت ، طبق عادتم دوست دارم خودم برم داخل مغازه و دیدن کنم . وقتی از جنسی خوشم اومد فروشنده را صدا کنم و خرید کنم .

اما هر وقت داخل فروشگاه پوشکا میرم . فروشنده انقدر سوال میپرسه به صورت رگباری : سلام ، چی میخوای ، خوشت اومد ، خوشت نیومد ، از این مدل هم هست ، این مدلم جدید اومده ، من خودم اینو پیشنهاد میدم

خلاصه 100 تا لباس و شلوار و .. میندازه جلوی دستت . و وای به آن روزی که بگی هیچ کدوم از مدل ها به دلم ننشست !!!!!!!! چنان غضبی میکنن انگار باید حتما از اون فروشگاه خرید کنی !!!

سوالم اینه که

1- اگر فروشگاهی رفتیم و خودمون خواستیم نگاه کنیم جنس ها رو و فروشنده ازمون سوال های رگباری نپرسه باید چی کار کنیم ؟؟؟

2- اگر از جنس خوشمون نیومد یعنی از هیچ کدوم از جنس ها چی بگیم که به فروشنده هم برنخوره ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض خیلی ساده ام!

سلام.

من توی محیط خیلی مثبتی بزرگ شدم! اصلا توی جمع هایی که اهل کلک و زبون بازی و حقه بازی و اینجور چیزا بودن نبودن تا حالا که 23 سالمه! واسه همین حالا که کم کم دارم وارد جامعه میشم همش احساس کمبود می کنم و فکر می کنم آدم بازنده ای هستم... لطفا اگه راهنمایی و یا توصیه ای دارید بهم بگید.

ممنونم.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام

اینکه وقتی برای خرید چیزی میرم . مثلا شلوار جین ، پیراهن و تی شرت ، طبق عادتم دوست دارم خودم برم داخل مغازه و دیدن کنم . وقتی از جنسی خوشم اومد فروشنده را صدا کنم و خرید کنم .

اما هر وقت داخل فروشگاه پوشکا میرم . فروشنده انقدر سوال میپرسه به صورت رگباری : سلام ، چی میخوای ، خوشت اومد ، خوشت نیومد ، از این مدل هم هست ، این مدلم جدید اومده ، من خودم اینو پیشنهاد میدم

خلاصه 100 تا لباس و شلوار و .. میندازه جلوی دستت . و وای به آن روزی که بگی هیچ کدوم از مدل ها به دلم ننشست !!!!!!!! چنان غضبی میکنن انگار باید حتما از اون فروشگاه خرید کنی !!!

سوالم اینه که

1- اگر فروشگاهی رفتیم و خودمون خواستیم نگاه کنیم جنس ها رو و فروشنده ازمون سوال های رگباری نپرسه باید چی کار کنیم ؟؟؟

2- اگر از جنس خوشمون نیومد یعنی از هیچ کدوم از جنس ها چی بگیم که به فروشنده هم برنخوره ؟؟؟؟؟؟
    خیلی جدی اگه ازتون پرسید میتونم کمکتون کنم؟ بهش بگید ممنون فعلا فقط نگاه میکنم موردی پیش اومد بهتون میگم جدی اگر باشید دمش قیچی میشه!
    هیچی خیلی راحت بگید ممنون اقا بقیه مغازه ها رو هم ببینم مزاحمتون مبیشم
    راحت باشید چون حق انتخاب با شماست!

4. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

پست شماره 3093 ( خیلی ساده ام ... )

سلام؛

به هرکسی اعتماد نکنید و کاری رو انجام بدین که کمترین ریسک رو داشته باشه.
    حس خوش بینی تون رو نسبت به دیگران تا حدی کاهش بدید و احتمال هر نوع کلک و حقه بازی از اونها رو در ذهنتون داشته باشید.

چی بگم؟! در واقع راه حل خاص دیگه ای نداره فقط میتونم بگم:

خب ساده نباشید! همین ...
    Last edited by Demon King; 19-04-2015 at 19:27.

6. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

پست شماره 3093 ( خیلی ساده ام ... )

سلام؛

به هرکسی اعتماد نکنید و کاری رو انجام بدین که کمترین ریسک رو داشته باشه.
    حس خوش بینی تون رو نسبت به دیگران تا حدی کاهش بدید و احتمال هر نوع کلک و حقه بازی از اونها رو در ذهنتون داشته باشید.

چی بگم؟! در واقع راه حل خاص دیگه ای نداره فقط میتونم بگم:

خب ساده نباشید! همین ...
    ممنون

به نظرتون چه کار کنم که بتونم بهتر تشخیص بدم؟ مثلا توی جمع هایی که آدمهای کلک زیاد هست برم؟!
    اصلا به نظرتون ساده بودن چه ضررهایی برای فرد داره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد ساده بودن :

1. مسایل خانوادگی و شخصی خودتونو هیچوقت با کسی در میون نگذارید ... یا بنوعی هیچوقت هوس نکنید با کسی درد دل کنید... این خیلی مهمه ...
    2. رگ احساسات ات رو باید ببری ...
    3. نباید هیچ حسی ت سرکوب بشه ... هر حسی ... از حس جنسی گرفته تا حس خشم و هر چیز دیگه...
    4. زحمت اضافه نکش... برای خودت چرا ... اما برای بقیه به هیچ وجه ...
    5. جواب خداحافظ فقط یه حرفه ... به سلامت ... فرقی نمیکنه اون شخص کی باشه ... مثلا دختری که عاشقشی باشه یا رفیق چندین و چند سالت... عملا هم نباید همین کلمه ی خدا حافظ یا این حرف رو بزنه... تعبیر و تفسیر حرف من از خداحافظ میتونه یک جواب ندادن یا ریجکت کردن تلفن شما هم باشه...
    6. با آدم ابله و بی شعور باید گستاخ و بی رحم باشی .
    7. اگر در جمعی کسی در موردت داشت نظری میداد و حرفش اشتباه بود حتما باید اعلام کنی که داره مزخرف میگه .
    8. فامیل (یعنی عمو ، دایی ، خاله ، عمه و ... بچه هاشون ... و...) هیچوقت دوست ندارند تو رو موفق ببینند... دلشون میخواد بدبخت و خاک بر سر باشی (فامیلای دور تر باز بدتر...) .. توی دنیای واقعی دل هیچکی به جز خانواده برای آدم نمیسوزه...
    9. مثل یک سوپرمن هوای خانوادتو همه جا داشته باش ... (چه خانواده ی پدریت و چه خانواده ای که خودت تشکیل خواهی داد یا دادی...)

از حرفای صریح ام ناراحت نشو ... انتخاب هیچ هم بعنوان اسم یوزرت هم شاید یعنی اینکه عزت نفس و خودباوری نداری... نکته 10 هم اینکه هیچوقت خودتو دست کم نگیر... هیچ فرقی با بقیه آدما نداری و چیزی ازشون کم نداری...
    اینا تجربیات من بود ... موفق باشی...
    Last edited by banii; 19-04-2015 at 22:09.

9. 6 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام

سوالم اینه که

خب تو میگی به دلم ننشست ناراحت میشه دیگه

بگو چشم بعدا مزاحم میشم . یا هرچی که ناراحت نشه

------------

این چه وضعشه ما که اینجا اسپم ندادیم شکلک نزدیم که پست مارو پاک میکنین میزنین اسپم

11. این کاربر از cerita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد ساده بودن :

1. مسایل خانوادگی و شخصی خودتونو هیچوقت با کسی در میون نگذارید ... یا بنوعی هیچوقت هوس نکنید با کسی درد دل کنید... این خیلی مهمه ...
    2. رگ احساسات ات رو باید ببری ...
    3. نباید هیچ حسی ت سرکوب بشه ... هر حسی ... از حس جنسی گرفته تا حس خشم و هر چیز دیگه...
    4. زحمت اضافه نکش... برای خودت چرا ... اما برای بقیه به هیچ وجه ...
    5. جواب خداحافظ فقط یه حرفه ... به سلامت ... فرقی نمیکنه اون شخص کی باشه ... مثلا دختری که عاشقشی باشه یا رفیق چندین و چند سالت... عملا هم نباید همین کلمه ی خدا حافظ یا این حرف رو بزنه... تعبیر و تفسیر حرف من از خداحافظ میتونه یک جواب ندادن یا ریجکت کردن تلفن شما هم باشه...
    6. با آدم ابله و بی شعور باید گستاخ و بی رحم باشی .
    7. اگر در جمعی کسی در موردت داشت نظری میداد و حرفش اشتباه بود حتما باید اعلام کنی که داره مزخرف میگه .
    8. فامیل (یعنی عمو ، دایی ، خاله ، عمه و ... بچه هاشون ... و...) هیچوقت دوست ندارند تو رو موفق ببینند... دلشون میخواد بدبخت و خاک بر سر باشی (فامیلای دور تر باز بدتر...) .. توی دنیای واقعی دل هیچکی به جز خانواده برای آدم نمیسوزه...
    9. مثل یک سوپرمن هوای خانوادتو همه جا داشته باش ... (چه خانواده ی پدریت و چه خانواده ای که خودت تشکیل خواهی داد یا دادی...)

از حرفای صریح ام ناراحت نشو ... انتخاب هیچ هم بعنوان اسم یوزرت هم شاید یعنی اینکه عزت نفس و خودباوری نداری... نکته 10 هم اینکه هیچوقت خودتو دست کم نگیر... هیچ فرقی با بقیه آدما نداری و چیزی ازشون کم نداری...
    اینا تجربیات من بود ... موفق باشی...
    ممنونم.
    معلومه دلسوزانه اینها رو گفتید... حرفهاتون رو واقعا درک می کنم و بهشون رسیدم.

به نظرتون تغییر کردن خیلی کار سختیه؟ چقدر طول میکشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ممنونم. معلومه دلسوزانه اینها رو گفتید... حرفهاتون رو واقعا درک می کنم و بهشون رسیدم. به نظرتون تغییر کردن خیلی کار سختیه؟ چقدر طول میکشه؟

خواهش.

خیر . هیچ کار سختی وجود نداره کلا .

در مورد زمانش در مورد هر فردی ممکنه متغیر باشه...

14. 2 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنونم.
    معلومه دلسوزانه اینها رو گفتید... حرفهاتون رو واقعا درک می کنم و بهشون رسیدم.

به نظرتون تغییر کردن خیلی کار سختیه؟ چقدر طول میکشه؟
    راست میگه حرفش کاملا درسته من قبولش دارم
    همچین خیلی هم سخت نباید باشه البته انگیزه میخواهد
    بستگی به انگیزت داره و چقدر دوست داری به هدفت برسی

16. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •