تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 405 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام به همه دوستانخیلی از صفحات این تالار رو خوندم و کلی از نظرات شما استفاده کردممن توی یه واحد 140 متری ساکن هستم که یه پکیج آریستون میکروتیک داره مال 7-8 سال پیش و چند تا مشکل دارم:1-گاهی اوقات وقتی آب گرم باز هست پکیج دائم روشن نمیمونه و این باعث میشه آب سرد و گرم بشه2-گاهی چراغ R دستگاه روشن میشه و باید برم دکمه R رو بزنم تا پکیج کار بکنه3-گیج فشار آب کار نمیکنه ، شیر پر کن رو هم باز و بسته میکنم چیزی احساس نمی کنم4- ظاهرا این مدل فن دار باید باشه ولی من که فنی ندیدم تازه دودکش هم نداشت یه دودکش خودم گذاشتمبا کلی بدبختی یه سرویس کار آوردم پکیج رو باز کرد اول گفت فلوسوییچ باید عوض بشه و منبع هم نیاز به تعویض داره با چند تا قطعه دیگه که حدود 800 هزینه بر میداره تازه امکان داره زمستون پمپ و اینا هم نیاز پیدا کنه و در کل ارزش تعمیر نداره و بهتره عوضش کنی.بعدش که گفتم مستاجرم و این داستان ها گفت میتونم منبع رو برات سرویس کنم و فقط فلو سوییچ و چند تا قطعه دیگه رو عوض کنم با 100- 200 راهش بندازم.
    راستش کلی گیج شدم. به نظر شما چیکار کنم. به نظرتون مشکلش رو فهمیده یه یه چیزی پرونده (سرویس کار از خود شرکت بود)من اینجا مشکل فشار آب هم دارم که خیلی کمه ولی بعضی وقت ها با اینکه فشار آب خیلی کمه ولی پکیج خیلی خوب کار میکنه ولی گاهی با اینکه فشار زیاده ولی هی خاموش روشن میشه.
    اگه خواستم پکیج بگیرم مدلی داریم که با فشار آب کم هم خوب کار بکنه.خودم نظرم L28ff ایران رادیاتور بود ( زیاد نمیتونم هزینه کنم)
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام
    باید از ارزانترین راه حل شروع کنید , اگر مشکل حل نشد بعدش برید سراغ حلهای هزینه بَر
    بنده احتمال میدم که همه ی این مشکلات بخاطر نبودن فشار در سیستم هست .
    عقربه باید بین یک و ربع تا 1.75 باشه تا پکیج درست کار کنه
    اگر فشار آب خیلی کمه پس باید بعد از نیمه شب که فشار بالا میره , شیر پرکن رو باز کنین و فشار رو تنظیم کنین . به احتمال زیاد همه ی مشکلات حل میشه
    اگر بعد از مدتی فشار خودبخود افت میکنه پس احتمالا نشتی هست در لوله های رادیاتورها به پکیج و یا شیر پر کن نشتی داره

- - - Updated - - -

سلام به همه دوستانخیلی از صفحات این تالار رو خوندم و کلی از نظرات شما استفاده کردممن توی یه واحد 140 متری ساکن هستم که یه پکیج آریستون میکروتیک داره مال 7-8 سال پیش و چند تا مشکل دارم:1-گاهی اوقات وقتی آب گرم باز هست پکیج دائم روشن نمیمونه و این باعث میشه آب سرد و گرم بشه2-گاهی چراغ R دستگاه روشن میشه و باید برم دکمه R رو بزنم تا پکیج کار بکنه3-گیج فشار آب کار نمیکنه ، شیر پر کن رو هم باز و بسته میکنم چیزی احساس نمی کنم4- ظاهرا این مدل فن دار باید باشه ولی من که فنی ندیدم تازه دودکش هم نداشت یه دودکش خودم گذاشتمبا کلی بدبختی یه سرویس کار آوردم پکیج رو باز کرد اول گفت فلوسوییچ باید عوض بشه و منبع هم نیاز به تعویض داره با چند تا قطعه دیگه که حدود 800 هزینه بر میداره تازه امکان داره زمستون پمپ و اینا هم نیاز پیدا کنه و در کل ارزش تعمیر نداره و بهتره عوضش کنی.بعدش که گفتم مستاجرم و این داستان ها گفت میتونم منبع رو برات سرویس کنم و فقط فلو سوییچ و چند تا قطعه دیگه رو عوض کنم با 100- 200 راهش بندازم.
    راستش کلی گیج شدم. به نظر شما چیکار کنم. به نظرتون مشکلش رو فهمیده یه یه چیزی پرونده (سرویس کار از خود شرکت بود)من اینجا مشکل فشار آب هم دارم که خیلی کمه ولی بعضی وقت ها با اینکه فشار آب خیلی کمه ولی پکیج خیلی خوب کار میکنه ولی گاهی با اینکه فشار زیاده ولی هی خاموش روشن میشه.
    اگه خواستم پکیج بگیرم مدلی داریم که با فشار آب کم هم خوب کار بکنه.خودم نظرم L28ff ایران رادیاتور بود ( زیاد نمیتونم هزینه کنم)
    سلام
    باید از ارزانترین راه حل شروع کنید , اگر مشکل حل نشد بعدش برید سراغ حلهای هزینه بَر
    اگر فشار آب خیلی کمه پس باید بعد از نیمه شب که فشار بالا میره , شیر پرکن رو باز کنین و فشار رو تنظیم کنین . به احتمال زیاد همه ی مشکلات حل میشه
    اگر بعد از مدتی فشار خودبخود افت میکنه پس احتمالا نشتی هست در لوله های رادیاتورها به پکیج و یا شیر پر کن نشتی داره

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام

با توضیحاتی که دادید استهلاک زیاد دستگاه شما دردسر ساز شده. با توجه به اجاره ای بودن خانه، بهتره یک پکیج ایرانی زیر 1.5 میلیون تومان خریداری کنید.
    بهر حال از تعمیر دستگاه فعلی تون به صرفه تره.

موفق باشید.

سلام به همه دوستان
    خیلی از صفحات این تالار رو خوندم و کلی از نظرات شما استفاده کردم

من توی یه واحد 140 متری ساکن هستم که یه پکیج آریستون میکروتیک داره مال 7-8 سال پیش و چند تا مشکل دارم:
    1-گاهی اوقات وقتی آب گرم باز هست پکیج دائم روشن نمیمونه و این باعث میشه آب سرد و گرم بشه
    2-گاهی چراغ R دستگاه روشن میشه و باید برم دکمه R رو بزنم تا پکیج کار بکنه
    3-گیج فشار آب کار نمیکنه ، شیر پر کن رو هم باز و بسته میکنم چیزی احساس نمی کنم
    4- ظاهرا این مدل فن دار باید باشه ولی من که فنی ندیدم تازه دودکش هم نداشت یه دودکش خودم گذاشتم

با کلی بدبختی یه سرویس کار آوردم پکیج رو باز کرد اول گفت فلوسوییچ باید عوض بشه و منبع هم نیاز به تعویض داره با چند تا قطعه دیگه که حدود 800 هزینه بر میداره تازه امکان داره زمستون پمپ و اینا هم نیاز پیدا کنه و در کل ارزش تعمیر نداره و بهتره عوضش کنی.
    بعدش که گفتم مستاجرم و این داستان ها گفت میتونم منبع رو برات سرویس کنم و فقط فلو سوییچ و چند تا قطعه دیگه رو عوض کنم با 100- 200 راهش بندازم.

راستش کلی گیج شدم. به نظر شما چیکار کنم. به نظرتون مشکلش رو فهمیده یه یه چیزی پرونده (سرویس کار از خود شرکت بود)
    من اینجا مشکل فشار آب هم دارم که خیلی کمه ولی بعضی وقت ها با اینکه فشار آب خیلی کمه ولی پکیج خیلی خوب کار میکنه ولی گاهی با اینکه فشار زیاده ولی هی خاموش روشن میشه.

اگه خواستم پکیج بگیرم مدلی داریم که با فشار آب کم هم خوب کار بکنه.
    خودم نظرم L28ff ایران رادیاتور بود ( زیاد نمیتونم هزینه کنم)

4. این کاربر از tornado87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

با سلام.
    آپارتمانی دارم در حال تحویل هست. جهت نصب پکیج مارک ایمر گس رو بیشتر پافشاری میکنه مسوول تاسیسات.
    ممنون میشم نظرتونو بدونم

- - - Updated - - -

با سلام.
    آپارتمانی دارم در حال تحویل هست. جهت نصب پکیج مارک ایمر گس رو بیشتر پافشاری میکنه مسوول تاسیسات.
    ممنون میشم نظرتونو بدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    پیشاپیش ازاینکه وقت میذارید و جواب میدید تشکر می کنم
    حقیقتش ما مستاجر هستیم و تازه به این منزل جدید اومدیم
    پکیجمون ایران رادیاتوره
    زمانی که آب گرم بیشتر از چهار پنج دقیقه باز باشه مثل مواقعی که حموم میریم، آب سرد میشه و کد خطای 40 , 70 , 80 میده
    توی شهر ما یه نفر رویسکار داره که ایشون هم متوجه نشدن
    ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام. برای آپارتمان 100 متری در آب و هوای کرج، چی پیش نهاد میدید؟ بهترین برندی که می تونیم انتخاب کنیم چیه؟تا حدود 3 تومن میخام هزینه کنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام، 24 کیلووات برای شما کافیه. با توجه به بودجتون بوش رو میتونید انتخاب کنید. قبل از خرید با شرکت تماس بگیرید بیان برای کارشناسی محل نصب.

سلام. برای آپارتمان 100 متری در آب و هوای کرج، چی پیش نهاد میدید؟ بهترین برندی که می تونیم انتخاب کنیم چیه؟تا حدود 3 تومن میخام هزینه کنم.
    - - - Updated - - -

سلام، 24 کیلووات برای شما کافیه. با توجه به بودجتون بوش رو میتونید انتخاب کنید. قبل از خرید با شرکت تماس بگیرید بیان برای کارشناسی محل نصب.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دستگاه بدی نیست. ولی اگر محل نصبتون آشپزخونه اس میتونه صداش آزار دهنده باشه.

با سلام.
    ممنون میشم نظرتونو بدونم

- - - Updated - - -

با سلام.
    ممنون میشم نظرتونو بدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

باید دستگاه رو دید. اینکه سرد شدن آب و خطا به دلیل از بین رفتن شعله است یا نه مهمه.

اگر بتونید از دودکشتون (داخل و بیرون) عکس بگیرید و اینجا بفرستید شاید بشه بهتر راهنماییتون کرد.

سلام دوستان
    پیشاپیش ازاینکه وقت میذارید و جواب میدید تشکر می کنم
    حقیقتش ما مستاجر هستیم و تازه به این منزل جدید اومدیم
    پکیجمون ایران رادیاتوره
    زمانی که آب گرم بیشتر از چهار پنج دقیقه باز باشه مثل مواقعی که حموم میریم، آب سرد میشه و کد خطای 40 , 70 , 80 میده
    توی شهر ما یه نفر رویسکار داره که ایشون هم متوجه نشدن
    ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

- - -
    متاسفانه نه گیج کار میکرد و نه شیر پر کن !!
    منم چون نوزاد توی خونه داشتم زیاد نمیتونستم آزمون و خطا کنم

سلام

با توضیحاتی که دادید استهلاک زیاد دستگاه شما دردسر ساز شده. با توجه به اجاره ای بودن خانه، بهتره یک پکیج ایرانی زیر 1.5 میلیون تومان خریداری کنید.
    بهر حال از تعمیر دستگاه فعلی تون به صرفه تره.

موفق باشید.
    ممنون بابت راهنمایی
    یک دستگاه l28ff ایران رادیاتور خریداری شد (به علت وجود پکیج در بالکن ظاهرا مجبور به خرید مدل فن دار بودم) در مجموع با هزینه های جانبی 1.8 خرج رو دستم گذاشت. امیدوارم صاحب خونه همراهی کنه.
    مشکل حمام و آب مصرفی کامل حل شد اما چند مشکل دیگه هنوز پا بر جاست.
    1-گیج فشار مدار شوفاژ بالاتر از 1.1 نمیره ( توی ساعات مختلف روز تست کردم) میتونه مشکل ساز بشه؟
    2- توی دو روز اول گیج بعد از چند ساعت به 0.5 میرسید و بعد از نصف روز روی دستگاه ارور فشار آب میداد. رادیاتورها رو تست کردم یکیش باز بود بستم حالا عقربه ثابت هست و مشکلی ندارم میخواستم ببینم زمستون که مدار رفت و برگشت بازه احتمال داره به مشکل بخورم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسخ سریعتون
    البته منظورم با هزینه رادیاتور ها بود.
    برندهایی که نصاب به ما معرفی کردن تاچی و ناوین(کره) است. بین این ها و بوتان و ال جی کدوم مناسب تر است؟
    برای رادیاتورها چه برندی رو توصیه می کنید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •