سلام
در جوابتون خیالتون راحت باشه رایتل به سرنوشت تالیا دچار نخواهد شد.
هم دولت چنین اجازه ای نمیده
و هم ارگانی به اسم تامین اجتماعی پشتش هست
سلام
در جوابتون خیالتون راحت باشه رایتل به سرنوشت تالیا دچار نخواهد شد.
هم دولت چنین اجازه ای نمیده
و هم ارگانی به اسم تامین اجتماعی پشتش هست
افتضاحه افتضاح.
نیا آقا بزار این رایتل حروم خور ورشکست بشه.
SONY XPERIA Z3
من که خیلی خیلی راضی ام مخصوصا سرعت وبگردی عالیه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
منم خیلی راضیم !! به جز انتن دهی ضعیف تو منطقه ما همه چیش عالیه !!
با همون آنتن ضعیف وبگردیش حرف نداره !! محشره![]()
از نوع حرفم ناراحت نشو من خواستم مثل مرحوم عبید زاکانی منظورم رو بهت برسونم
در قیمت بسته های حجیم حق با شماست ولی وجدانا بسته های نه چندان حجیم و یک ماهه چی؟ باز بایرانسل انصاف رو رعایت کرده؟
وجدانا اکثریت مشترکین که بیشتر دانش آموز و دانشجو هستند و دستشون تو جیب پدرشونهخواهان بسته های حجیم و طولانی هستند یا یک ماهه و کمتر؟
این کار ایرانسل چیزی جز مصداق ثروتمند سالاری نیست
Last edited by fanoos1; 30-01-2015 at 10:46.
شهر به شهر و منطقه به منطقه هم ربط داره
+
مهم اینه که استفادتون چطوری باشه
+
سرعت دانلودتون چنده ؟؟؟
همونطور که توپست های قبلی گفتم اگه فقط بخاطر دیتا می خواین بیاین رایتل این کار رو نکنین که سخت پشیمون می شین. من خودم الان از هر سه اپراتور همراه اول ، ایرانسل و رایتل استفاده می کنم(فعلا برای تماس از همراه اول و رایتل و برای دیتا از ایرانسل) در دو ماه اخیر یک کلمه می شه در مورد دیتای رایتل گفت افتضاح. بدترین چیز عدم ثبات در سرعت و کانکت بودن هست. محل تستها هم نقاط مختلف شهر تهران و هم شمال کشور. فعلا با توجه به اینکه دست هر سه اپراتور تو یه کاسه هست ( اینو صد در صد بدونین خوب بلدن به هم نون قرض بدن) سیاست کاری اینکه ایرانسل با دیتای گرونتر کیفیت بهتری داشته باشه.
خلاصه باز هم می گم در شرایط فعلی برای دیتا سمت رایتل نیاین . می خواین امتحان کنید . بسم ا....
دیتا رایتل هرچی باشه از ایرانسل بهتره.از چه نظر بهتره؟چون هرجایی ک تحت پوشش برده تری جی هست ولی ایرانسل در اکثر نقاط توجی مونده و هنوز تری جی رو سراسری نکرده بیخیال تری جی شده و رفته روی فورجی.
فرستاده شده از HUAWEI Y330-U11ِ من با Tapatalk
ایرانسل در 23 آذر ماه بهترین اپراتور در ارایه خدمات نسل سوم از نظر پوشش و کیفیت شد
![]()
دوست عزیز صحبت از پوشش نیست ٰ صحبت از کیفیت و پایداری دیتا هست. نوع پوشش بحثی جداست . من که برای کارم از دیتا استفاده می کنم( نه فقط وب و چت) پایداری و کیفیت مهمه. مثال برات بزنم سرعت 10k باشه ولی ثابت باشه و پایدار نه اینکه یه دقیقه 10k دو دقیقه 1 مگ و بعد قطع دوباره وصل و....
روی دیتایی که ثابته می شه حساب کرد .
Last edited by dvb55; 31-01-2015 at 20:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)