تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 3017 اولاول ... 2102603003063073083093103113123133143203604108101310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

الان سرویس شما رو گذاشته رو حالت پیشفرض یعنی همون 4 مگ
    از تنظیمات مودم بگرد ببین میتونی annex m رو بزاری رو annex a ؟ ( اون line statue رو نمیدونم چرا نوشته show time ؟ برا من یا مینویسه up یا down دوستانی که مودم tp-link دارن باید بدونن ) در کل اگر تنظیم مودمو بلدی و پسورد هم داری به نظر من مودموتو یه ریست کلی بکن
    اگر نشد دوباره زنگ بزن بگو بزارنش رو 2048 ( میتونی 512 رو هم امتحان کنی ببینی سرعتت چه تغییری میکنه ) هر بار که تماس میگیری وقتی سرعتو تغییر میده مودم یه بار دیسکانکت میشه و دوباره کانکت میشه شما یکبار که تماس گرفتی چندتا سرویسو تست کن که سریعتر نتیجه بگیری
    چجوری بفهمم این سایت سرور ایرانیه یا سرور خارجی وقتی دانلود میکنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ببین اصلا عجیبه همه ی سایتها رو گشتم برای دانلود همه ضعیف بودن فقط این سایت سرعت دانلودش کامله
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ببین این تنظیمات adsl منه ولی میترسم دستکاریش کنم بعد بیا و درستش کن شاید خراب شه
    adsl type رو گزینه ی پنجم گذاشتن
    adsl mode رو گزینه ی اول گذاشتن
    حالا میگی تغییر بدم اشکالی پیش نمیاد

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اگه تصاویر واضح نیستن اونا رو بکش رو زبانه جدید تا تصویر کامل و واضحش برات بیاد

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

تغییرشون هیچ فایده ای نداره و مشکلی هم نداره.روی همون اتوماتیک بزار

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تغییرشون هیچ فایده ای نداره و مشکلی هم نداره.روی همون اتوماتیک بزار
    میخوام امروز فکس بفرستم که قراردادمو با مخابرات فسخ کنن و دوباره اشتراک بگیرم چون جدیدا هر که اومده مخابرات سرعت اینترنتش عالی شده نمونش پسرخالم این 2هفته است اومده مخابرات با سرویس 256نامحدود 14تومان میده وسرعتش 100 .ولی من 512 نامحدود دارم 25ت میدم وسرعتم 20/30.
    فکر نمیکنی اینی که برام مودممو کانفیگ کرده زیاد بلد نبوده وارد نیست چون من مودمم یه اشکالی پیدا کرد قبل 2هفته که چراغ اینترنتش دیگه روشن نمیشد و مودمم تنظیماتو سیو نمیکرد وبه نمایندگی سوسنگرد و به پشتیبانی 2020 گفتم گفتن این اشکال پیدا کرده وباید یکی جدید پیدا کنی که130ت ولی به این دوستم دادم یه شب کامل روش کار کرد بعد آپدیتش کرد مودممو درستش کرد....

حالا نظر همتون چیه هر کی میدونه تو رو خدا جواب بده ؟شاید یه کانفیگ دوباره از نمایندگی میخواد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

0/35

برو از مودم ببین اون اعدادی که قبلا 1024 و 1021 بودن الان چند شدن ؟
    میخوام امروز فکس بفرستم که قراردادمو با مخابرات فسخ کنن و دوباره اشتراک بگیرم چون جدیدا هر که اومده مخابرات سرعت اینترنتش عالی شده نمونش پسرخالم این 2هفته است اومده مخابرات با سرویس 256نامحدود 14تومان میده وسرعتش 100 .ولی من 512 نامحدود دارم 25ت میدم وسرعتم 20/30.
    فکر نمیکنی اینی که برام مودممو کانفیگ کرده زیاد بلد نبوده وارد نیست چون من مودمم یه اشکالی پیدا کرد قبل 2هفته که چراغ اینترنتش دیگه روشن نمیشد و مودمم تنظیماتو سیو نمیکرد وبه نمایندگی سوسنگرد و به پشتیبانی 2020 گفتم گفتن این اشکال پیدا کرده وباید یکی جدید پیدا کنی که130ت ولی به این دوستم دادم یه شب کامل روش کار کرد بعد آپدیتش کرد مودممو درستش کرد....

حالا نظر همتون چیه هر کی میدونه تو رو خدا جواب بده ؟شاید یه کانفیگ دوباره از نمایندگی میخواد؟

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    ظهر باید میرفتم دانشگاه نتونستم جواب بدم

تغییر اون گزینه ها مشکلی نداره ولی اولی رو همیشه بزار رو auto
    فکر نمیکنم فسخ قرارداد فایده ای داشته باشه چون مشکل از جای دیگست
    شما که پسر خالت مودم داره یه روز بهش بگو مودم خودشو بیاره خونه همونجا برات تنظیم کنه وصل بشه که مطمئن بشی مشکل از مودم نیست

داره خودمونی میشه !fashist!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ظهر سرویس من رو بعد از 2ماه وصل کردن
    تست همین الان

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    ظهر باید میرفتم دانشگاه نتونستم جواب بدم

تغییر اون گزینه ها مشکلی نداره ولی اولی رو همیشه بزار رو auto
    فکر نمیکنم فسخ قرارداد فایده ای داشته باشه چون مشکل از جای دیگست
    شما که پسر خالت مودم داره یه روز بهش بگو مودم خودشو بیاره خونه همونجا برات تنظیم کنه وصل بشه که مطمئن بشی مشکل از مودم نیست
    مشکل همینجاست برا تنظیمات مودم هیچی بلد نیستیم من tplink دارم اون dlink تک پورت برای تنظیماتش هیچی بلد نیستیم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •