چجوری بفهمم این سایت سرور ایرانیه یا سرور خارجی وقتی دانلود میکنم؟
چجوری بفهمم این سایت سرور ایرانیه یا سرور خارجی وقتی دانلود میکنم؟
ببین اصلا عجیبه همه ی سایتها رو گشتم برای دانلود همه ضعیف بودن فقط این سایت سرعت دانلودش کامله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
ببین این تنظیمات adsl منه ولی میترسم دستکاریش کنم بعد بیا و درستش کن شاید خراب شه
adsl type رو گزینه ی پنجم گذاشتن
adsl mode رو گزینه ی اول گذاشتن
حالا میگی تغییر بدم اشکالی پیش نمیاد
![]()
اگه تصاویر واضح نیستن اونا رو بکش رو زبانه جدید تا تصویر کامل و واضحش برات بیاد
تغییرشون هیچ فایده ای نداره و مشکلی هم نداره.روی همون اتوماتیک بزار
میخوام امروز فکس بفرستم که قراردادمو با مخابرات فسخ کنن و دوباره اشتراک بگیرم چون جدیدا هر که اومده مخابرات سرعت اینترنتش عالی شده نمونش پسرخالم این 2هفته است اومده مخابرات با سرویس 256نامحدود 14تومان میده وسرعتش 100 .ولی من 512 نامحدود دارم 25ت میدم وسرعتم 20/30.
فکر نمیکنی اینی که برام مودممو کانفیگ کرده زیاد بلد نبوده وارد نیست چون من مودمم یه اشکالی پیدا کرد قبل 2هفته که چراغ اینترنتش دیگه روشن نمیشد و مودمم تنظیماتو سیو نمیکرد وبه نمایندگی سوسنگرد و به پشتیبانی 2020 گفتم گفتن این اشکال پیدا کرده وباید یکی جدید پیدا کنی که130ت ولی به این دوستم دادم یه شب کامل روش کار کرد بعد آپدیتش کرد مودممو درستش کرد....
حالا نظر همتون چیه هر کی میدونه تو رو خدا جواب بده ؟شاید یه کانفیگ دوباره از نمایندگی میخواد؟
میخوام امروز فکس بفرستم که قراردادمو با مخابرات فسخ کنن و دوباره اشتراک بگیرم چون جدیدا هر که اومده مخابرات سرعت اینترنتش عالی شده نمونش پسرخالم این 2هفته است اومده مخابرات با سرویس 256نامحدود 14تومان میده وسرعتش 100 .ولی من 512 نامحدود دارم 25ت میدم وسرعتم 20/30.
فکر نمیکنی اینی که برام مودممو کانفیگ کرده زیاد بلد نبوده وارد نیست چون من مودمم یه اشکالی پیدا کرد قبل 2هفته که چراغ اینترنتش دیگه روشن نمیشد و مودمم تنظیماتو سیو نمیکرد وبه نمایندگی سوسنگرد و به پشتیبانی 2020 گفتم گفتن این اشکال پیدا کرده وباید یکی جدید پیدا کنی که130ت ولی به این دوستم دادم یه شب کامل روش کار کرد بعد آپدیتش کرد مودممو درستش کرد....
حالا نظر همتون چیه هر کی میدونه تو رو خدا جواب بده ؟شاید یه کانفیگ دوباره از نمایندگی میخواد؟
سلام
ظهر باید میرفتم دانشگاه نتونستم جواب بدم
تغییر اون گزینه ها مشکلی نداره ولی اولی رو همیشه بزار رو auto
فکر نمیکنم فسخ قرارداد فایده ای داشته باشه چون مشکل از جای دیگست
شما که پسر خالت مودم داره یه روز بهش بگو مودم خودشو بیاره خونه همونجا برات تنظیم کنه وصل بشه که مطمئن بشی مشکل از مودم نیست
ظهر سرویس من رو بعد از 2ماه وصل کردن
تست همین الان
![]()
مشکل همینجاست برا تنظیمات مودم هیچی بلد نیستیم من tplink دارم اون dlink تک پورت برای تنظیماتش هیچی بلد نیستیم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)