هیچوقت یه ایدآل گیر نمیآد
دایره!! اگه تو خود سونی نباشه هم میتونی از نرم افزار های اینکاره کمک بگیری مثل Sketch Book
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4
هیچوقت یه ایدآل گیر نمیآد
دایره!! اگه تو خود سونی نباشه هم میتونی از نرم افزار های اینکاره کمک بگیری مثل Sketch Book
من اطلاع دقیقی از سیر تکاملی پردازنده ها ندارم
ولی همین رو بگم که فقط یه شرکت پردازنده درست نمیکنه
بهترین پردازنده اصلا مهم نیست
مهم همخوانی پردازنده با دستگاه هست که بهترین نمونه مربوط به محصولات اپل هست
ولی تو دستگاه های اندرویدی بخاطره تنوع محصولات این همخوانی کمتره که فعلا تنها راه حل سرعت کلاک بالاتره
در مورد تعداد هسته حداکثر ۴ هسته تو اندروید کاربرد داره و حتی اگه مدلی با ۸ هسته هم بگیرید در نهایت فشار کاری حداکثر ۴ هسته به نوبت کار خودشون رو انجام میدن
نظرتون در مورد Nexus 7 جديد با 2گيگ رم چيه؟ آيا همه خواسته هاي من رو كه در پست قبل اشاره كردم پوشش ميده؟
از لحاظ قيمت الان چنده؟
900 تا 1300
ولی خودو قیمت کردم 910 ولی فک کنم بدون گارانتی بود!
باید خدمت شما عرض کنم که سایت آل دیجیتال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اورده بود. البته 16 گیگش رو که امروز همه رو فروخت و تموم شد و گفتش که ده روز دیگه دوباره میاره.
سیستم عامل آی او اس خیلی سیستم عامل روونیه. راحت همه چی توش حرکت می کنه و ... . البته اندروید هم داره پیشرفت می کنه و خیلی سرعت پیشرفتش بالاست. ولی سیستم عامل اندروید به دلیل راحتی کاری که داره و راحت تر نصب شدن برنامه ها و... بهتره.
درباره ی Nexus 7 نسخه ی 2013 باید خدمت شما عرض کنم که:
1- پردازنده ی 4 هسته ای 1.5 گیگاهرتز داره که پردازنده ی قدرتمندیه و از پس بازی های HD هم تا حد زیادی بر میاد. و رمش هم که 2 گیگا بایته الآن رم خوبیه. تبلت ها و گوشی های هم رده های خودش الآن رم 1 تا 2 گیگا بایت دارن.
2- برنامه ها هم که روی سیستم عامل اندروید راحت نصب می شن و این تبلت هم چون برای خود گوگله و خود گوگل، مخصوص برای این تبلت، خودش سیستم عاملش رو می نویسه، بازم روون تره. و این که به خاطر پردازنده و رم بالایی که داره برنامه های زیادی روش نصب می شن.
3- مدل سیمکارت خورش که تازه تو آمریکا اومده، سیمکارت می خوره. ولی نمی دونم که باهاش می شه تماس هم گرفت یانه. (به خاطر اینکه چندجا دیدم که گفته بودن میشه و یه جاهای دیگه گفته بودن نمیشه.)
4- دوربین جلوش هم بد نیست. و دوربین پشتش 5 مگاپیکسله که نمی دونم شما به نظرتون 5 مگاپیکسل، برای یه تبلت خوبه یا نه.
5- از لحاظ قیافه هم که شیکه. مدل قبلی این تبلت یه بافتی روی قاب پشتی اش داشت. که این نسخه نداره. ولی با این حال، خیلی شیکه و ابعاد مناسبی داره.
6- WiFi و Bluetooth و GPS و زیروسکوپ و قطب نما و... هم داره.
7- متأسفانه روی Nexus نمیشه کارت microSD گذاشت. و فقط باید حافظه ی مورد نظر خودشونو خرید (مثلا 16 گیگ یا 32 گیگ) که نمیشه دیگه حافظه ای بهش اضافه کرد.
8- نمی دونم خروجی HDMI داره یانه. (شرمنده)
9- اینترنت و فیلم و ... هم به راحتی میاره. برای خوندن PDF هم به خاطر تراکم پیکسلی بالایی که صفحه ش داره، اصلا چشم رو اذیت نمی کنه.
سایزش هم که 7 اینچه.
و اما در مورد قیمتش باید بهتون بگم که
تا دیروز مدل 16 گیگش توی سایت آل دیجیتال ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که 1,050,000 تومن بود. که امروز دیگه تموم کردن و گفتن که ده روز دیگه انشاءالله میارن. ولی روی قیمتش یه خط کشیدن، (حالا نمی دونم به خاطر اینکه زودی فروش کرد، تموم شد، می خوان قیمتش رو زیاد کنن یا نه!!!) به نظر من که واقعا نسبت به امکاناتی که داره خیلی خیلی تبلت خوبیه.
اخیرا یه سری سایتها فیلمهایی رو درباره ی این تبلت گذاشته بودن که مالتی تاچش خرابه. و وقتی مالتی تاچ می کردی، قاطی می کرد (و مثل اینکه جی پی اسش هم مشکل داشته) که بعدش گوگل یه آپدیت براش فرستاد که این مشکل ها، -یعنی همین مالتی تاچ و جی پی اس- حل شد.
اگه سؤال دیگه هم داشتید، -در صورتی که بلد بودم- در خدمتم.
آقا ممنون و متشكر
از شما هم بابت توضيحات كاملتون تشكر ميكنم. برم يه سر ديگه بزنم ببينم ديگه چي بدرد بخور گير مياد بازم مزاحمتون ميشم.ممنون
این نکسوس 7 2013 تبلت خوبیه
من یه دونه آک 32 اش رو دارم با لوازم کامل پارت نامبر امریکا
مزایده زدم یه فروم ، خواستید سریعتر پخ بزنید شرایط رو بگم![]()
Last edited by A.Hunter; 11-09-2013 at 18:57.
نکسوز 7 نسخه 2013هنوز مشکل مالتی تاچ و جی پی اس داره؟ یا درست شد؟
والا تا اونجا که من اول برای خودم گرفتم تحقیق خیلی زیادی کردم این مشکل مولتی تاچ و جی پی اس بخش ایش با فیکس نرم افزاری حل شده
باقی اش هم به نظرم با همین آپدیت و فیکس حل بشه در آینده ... یعنی بعیده ایسوس و گوگل جنسی بزنن که مشکل سخت افزاری داشته باشه ! اونم توی این تعداد !
منظورتون از اینکه «باقی اش هم به نظرم با همین آپدیت و فیکس حل بشه در آینده...» اینه که با اون آپدیت های قبلی مشکلات مالتی تاچ و جی پی اسش کامل حل نشده که باقی اش باید حل بشه. آخه من یه کلیپ از همین مشکل مالتی تاچش دیدم و خیلی نا امید شدم. بعدش یه بنده خدایی پیغام داد که درست شد و این مشکلات رو دیگه نداره. امروز یه جای دیگه (سایت آل دیجیتال) خوندم که یه بنده خدایی نظر داده بود، گفته بود که این تبلت مشکل مالتی تاچ و... داره. می خوام ببینم که خبر اون بنده خدا، قدیمی بوده یا نه؟
خلاصه الآن می خوام بدونم که این مشکلات کاملا برطرف شده یا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)