تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 310 از 461 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من به دلیل شرایط سنی که دارم مجبورم امسال غیرانتفایی ثبت نام کنم و بعد از عید انصراف بدم برای کنکور 92
    مشکل کسل شدن هم ندارم یعنی اگه آزمون قلمی ثبت نام کنم و باهاش پیش برم مشکلی نخواهم داشت.

نه دوست عزیز من دارم سخت درس میخونم و مخصوصا زیست شناسی رو تازه شروع کردم به خوندن موضوع اینه که من پیش دانشگاهی ریاضی میخونم و کنکور ریاضی هم شرکت کنم با اینکه رتبه خیلی خوبی نمیارم ولی رتبم طوری میشه که میتونم باهاش مهندسی قبول بشم ولی سعی و تلاش من برای کنکور تجربی هست که ثبت نام کردم و چون زیست و شیمی رو تازه شروع کردم بعیده بتونم برسم .
    اتفاقا برنامه ریزی من طوری هست که این 2 ماه بیشترین حجم درس رو خواهم خوند و از مهرماه کمتر وقت خواهم داشت . در حال حاضر روزانه حدود 7-8 ساعت درس میخونم ولی به زودی میرسه به 12 ساعت و کل تابستان همینطور خواهد بود و فکر میکنم از مهر که برم دانشگاه دوباره برگردم به روزی 7-8 ساعت ولی به هر حال همه تلاشم رو خواهم کرد که حداقل رتبه سه رقمی بیارم .
    راستی با این درصدها میشه سه رقمی آورد ؟

ادبیات : 40
    عربی:40
    معارف:85
    زبان: 90
    ریاضی:5
    زمین:0
    زیست: 85
    شیمی:85
    فیزیک:60
    شما امسال کنکور تجربی امتحان میدین یا ریاضی؟

با این درصدها رتبه تون حدودا بین 600-700 میشه...

شما از اول مهر با وجود رفتن به دانشگاه میخواین روزی 7-8 ساعت بخونین؟
    من شما رو نمیشناسم ولی فقط میتونم بگم همیشه شرایط اونجوری که پیش بینی میکنیم پیش نمیره...

صرف رفتن به آزمون قلمچی هم باعث نمیشه که از کسل شدن شما جلوگیری کنه...

من نمیخوام انرژی منفی بهتون بدم فقط میخوام یکم واقع بینانه تر فکر کنین.

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

سلام
    من دانشجوی ترم 6 علوم کامپیوتر شیخ بهایی هستم . به دلیل اینکه برنامه نویسیم ضعیفه و توی یه سری از واحدام موندم و هیچ کاری هم بلد نیستم چون درسام به قدری سخت بودن که وقتی نداشتم،میخوام تغییر رشته بدم و یه رشته ی راحت رو انتخاب کنم که وقت داشته باشم برای کارآموزی و برم سراغ کارای عملی
    میخوام امسال کنکور کاردانی به کارشناسی بدم و رشته ی مدیریت بازرگانی رو بخونم .
    میخواستم نظرتون رو راجع به این تصمیمم بدونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

شما امسال کنکور تجربی امتحان میدین یا ریاضی؟

با این درصدها رتبه تون حدودا بین 600-700 میشه...

شما از اول مهر با وجود رفتن به دانشگاه میخواین روزی 7-8 ساعت بخونین؟
    من شما رو نمیشناسم ولی فقط میتونم بگم همیشه شرایط اونجوری که پیش بینی میکنیم پیش نمیره...

صرف رفتن به آزمون قلمچی هم باعث نمیشه که از کسل شدن شما جلوگیری کنه...

من نمیخوام انرژی منفی بهتون بدم فقط میخوام یکم واقع بینانه تر فکر کنین.
    امسال تجربی و زبان ثبت نام کردم .
    راستش رو بخواین من شاغل بودم و اگه امسال زودتر از کارم کنار میکشیدم میتونستم بیشتر درس بخونم و همین الان برای کنکور تجربی شاید آماده بودم . منتها زیست شناسی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو میکردم ازم وقت گرفت . من از همین الان که شروع کرد به طور جدی برای 92 بخونم ؛ اگر با همین وضعیت ادامه بدم و طبق برنامه پیش برم تا قبل از زمستون کل درس هام ( به جز عربی و ادیات ) تموم میشن و من میتونم بعد عید رو ( که بیشتر از روزی 12 ساعت ) وقت خواهم داشت رو اختصاص بدم به مرور درس ها .

بله امسال احتمالا شبانه یا غیرانتفایی میخونم و برخی واحدها رو حذف میکنم طوری که هفته ای فقط 3-4 روز دانشگاه باشم و اگه روزهایی که دانشگاه هستم بتونم بعد از خونه اومدن 5 ساعت درس بخونم و روزهایی که دانشگاه نیستم بتونم 10 ساعت بخونم ( جمعه ها من تا 14 ساعت هم میخونم حتی ) میشه به طور متوسط حداقل روزانه 7-8 ساعت . بعد از عید هم اگه درسم در حد رتبه سه رقمی نبود انصراف میدم تا بیشتر مرور کنم و ماهرتر بشم .
    تنها مشکل من عربی و ادبیات هستن که هیچی نخوندم ازشون اگه اینها رو خوب خونده بودم همین امسال شاید میتونستم رتبه حدود 3000 منطقه دو بیارم و امیدوار باشم برای پزشکی ( هرچند برای پزشکی 3000 خیلی بعیده )

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

امسال تجربی و زبان ثبت نام کردم .
    راستش رو بخواین من شاغل بودم و اگه امسال زودتر از کارم کنار میکشیدم میتونستم بیشتر درس بخونم و همین الان برای کنکور تجربی شاید آماده بودم . منتها زیست شناسی خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو میکردم ازم وقت گرفت . من از همین الان که شروع کرد به طور جدی برای 92 بخونم ؛ اگر با همین وضعیت ادامه بدم و طبق برنامه پیش برم تا قبل از زمستون کل درس هام ( به جز عربی و ادیات ) تموم میشن و من میتونم بعد عید رو ( که بیشتر از روزی 12 ساعت ) وقت خواهم داشت رو اختصاص بدم به مرور درس ها .

بله امسال احتمالا شبانه یا غیرانتفایی میخونم و برخی واحدها رو حذف میکنم طوری که هفته ای فقط 3-4 روز دانشگاه باشم و اگه روزهایی که دانشگاه هستم بتونم بعد از خونه اومدن 5 ساعت درس بخونم و روزهایی که دانشگاه نیستم بتونم 10 ساعت بخونم ( جمعه ها من تا 14 ساعت هم میخونم حتی ) میشه به طور متوسط حداقل روزانه 7-8 ساعت . بعد از عید هم اگه درسم در حد رتبه سه رقمی نبود انصراف میدم تا بیشتر مرور کنم و ماهرتر بشم .
    تنها مشکل من عربی و ادبیات هستن که هیچی نخوندم ازشون اگه اینها رو خوب خونده بودم همین امسال شاید میتونستم رتبه حدود 3000 منطقه دو بیارم و امیدوار باشم برای پزشکی ( هرچند برای پزشکی 3000 خیلی بعیده )
    امیدوارم به هدفی که دارین برسین
    تو دنیا هیچ چیزی با ارزشتر از این نیست که آدم به اون چیزی که واقعا دوست داشته و براش تلاش کرده، برسه...

عربی و ادبیاتم درسای خیلی سختی نیستن ...
    بازم بچه های دیگه بیشتر میتونن کمکتون کنن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid-p71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با دونستن کل لغات زبان سوم و پیش دانشگاهی در آزاد تا چند درصد میشه زد ؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    من دانشجوی ترم 6 علوم کامپیوتر شیخ بهایی هستم . به دلیل اینکه برنامه نویسیم ضعیفه و توی یه سری از واحدام موندم و هیچ کاری هم بلد نیستم چون درسام به قدری سخت بودن که وقتی نداشتم،میخوام تغییر رشته بدم و یه رشته ی راحت رو انتخاب کنم که وقت داشته باشم برای کارآموزی و برم سراغ کارای عملی
    میخوام امسال کنکور کاردانی به کارشناسی بدم و رشته ی مدیریت بازرگانی رو بخونم .
    میخواستم نظرتون رو راجع به این تصمیمم بدونم

سلام
    برای رفتن به یک رشته خاص این شما هستید که با توجه به تئاناای های فردی و علایقتون تصمیم میگیرید.
    اگر میدونید در رشته ای که الان تحصیل میکنید علاقه ندارید و نمیتونید موفق باشید به رشته مورد نظرتون برید ....

موفق باشی

7. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

كنكور تا 97 تمديد شده ؟ يا اين كه گفتن منظورشون فقط در مورد مدارس و سال چهارمي شدنه ؟‌

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

كنكور تا 97 تمديد شده ؟ يا اين كه گفتن منظورشون فقط در مورد مدارس و سال چهارمي شدنه ؟‌

سلام

این که چه زمانی کنکور حذف بشه مشخص نیست گمانه زنی های زیادی هست
    ولی قبل از اون باید جواب سوالهای زیادی داده بشه و رفع ابهام بشود که هنوز نشده
    در ضمن درصد معدل در کنکور هم هنوز مشخص نیست برای سال اینده چقدر هست
    پس غیر قابل پیش بینی هست....

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

به نظر من تا وقتی برگه های امتحانی رو معلم های آموزش پرورش اصلاح میکنن و خطای انسانی زیادی توش هست نباید حتی تاثیر سوابق رو زیاد کنن چه برسه به اینکه کنکور رو حذف کنن.
    من زبان 3 رو در سال نیمسال دوم 88 پاسش کردم که نمره اولم توی برگه امتحانی 9.5 بود اولش گفتم حتما اشتباه شده توی شماره صندلی و ... ولی وقتی اعتراض دادم دیدم شد 11 اصلا باورم نمیشد کسی که در آژمون IELTS خیلی راحت نمره 5.5 گرفته توی امتحان زبان بگیره 11 ! بعدش رفتم از سایت گزینه دو سوالات رو دانلود کردم و با پاسخ هایی که داده بودم مقایسه کردم دیدم بین 19.25تا19.75 میگیرم و بعد رفتم توی بخش ارزشیابی و سنجش اداره آموزش پرورش حضوری اعتراض کردم و گفتن که نمیشه ورقه رو دوباره اصلاح کرد منم گفتم ازتون شکایت میکنم خلاصه بعدش نمره زبانم رو کردن 17.75 . موضوع اینجا بود که من ظاهرا جمله های پاسخنامه رو چسبیده نوشته بودم و معلم ها از این سبک نوشتن خوششون نمیاد چون خیلی طول میکشه کلمات رو بخونن و اصلاح کنن به همین خاطر نخونده ردش میکنن و نمره بهش نمیدن
    من بهتون اطمینان میدم از این خطاها خیلی سر هممون اومده و حتی خیلی هاشون رو متوجه نشدیم. معلم ها زیاد خطا میکنن هم در تصحیح هم در ارفاق.
    اصلا اساس اینکه کنکور حذف بشه در حال حاضر غلطه چون کسی که از درس چیزی نفهمیده ( مثل من ) و فقط رفته تمرین های کتا درسی رو با پاسخ هاشون از روی منتشران حفظ کرده خیلی راحت میتونه 7.5 بگیره و واحد رو پاس کنه ولی من هرگز نمیتونم با حفظ کردن تمرینات کتاب درسی معدل درصدی اون نمره که میشه حدود 40درصد رو در کنکور بیارم همینطور در مورد بقیه درس ها.
    خدا کنه تاثیر سوابق امسال هم مثبت باشه وگرنه خیلی حق از من میره من الان میتونم شیمی 3 رو بالای 90درصد بزنم ولی اون روز که امتحان شیمی داشتم به دلیل بیماری آماده نبودم و نمره من زیر 10 شده. ملاک باید الان باشه نه 2 سال پیش
    Last edited by The Sniper; 21-04-2012 at 17:34.

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

راستی عمران به درد بساز بفروشی میخوره؟
    بله که میخوره چه جورم مخصوصا اگه سرمایه اولیه با 4 سال سابقه بیمه داشته باشی
    مهندسی معماری چطور با اونم میشه؟

من به دلیل شرایط سنی که دارم مجبورم امسال غیرانتفایی ثبت نام کنم و بعد از عید انصراف بدم برای کنکور 92
    مشکل کسل شدن هم ندارم یعنی اگه آزمون قلمی ثبت نام کنم و باهاش پیش برم مشکلی نخواهم داشت.

نه دوست عزیز من دارم سخت درس میخونم و مخصوصا زیست شناسی رو تازه شروع کردم به خوندن موضوع اینه که من پیش دانشگاهی ریاضی میخونم و کنکور ریاضی هم شرکت کنم با اینکه رتبه خیلی خوبی نمیارم ولی رتبم طوری میشه که میتونم باهاش مهندسی قبول بشم ولی سعی و تلاش من برای کنکور تجربی هست که ثبت نام کردم و چون زیست و شیمی رو تازه شروع کردم بعیده بتونم برسم .
    اتفاقا برنامه ریزی من طوری هست که این 2 ماه بیشترین حجم درس رو خواهم خوند و از مهرماه کمتر وقت خواهم داشت . در حال حاضر روزانه حدود 7-8 ساعت درس میخونم ولی به زودی میرسه به 12 ساعت و کل تابستان همینطور خواهد بود و فکر میکنم از مهر که برم دانشگاه دوباره برگردم به روزی 7-8 ساعت ولی به هر حال همه تلاشم رو خواهم کرد که حداقل رتبه سه رقمی بیارم
    به نظر من همون ترم اول از دانشگاه مرخصی بگیر یا 12 واحد بردار که وقت زیاد داشته باشی (ترم اول کلا زیاد سخت نیست)

به نظر من تا وقتی برگه های امتحانی رو معلم های آموزش پرورش اصلاح میکنن و خطای انسانی زیادی توش هست نباید حتی تاثیر سوابق رو زیاد کنن چه برسه به اینکه کنکور رو حذف کنن.
    من زبان 3 رو در سال نیمسال دوم 88 پاسش کردم که نمره اولم توی برگه امتحانی 9.5 بود اولش گفتم حتما اشتباه شده توی شماره صندلی و ... ولی وقتی اعتراض دادم دیدم شد 11 اصلا باورم نمیشد کسی که در آژمون IELTS خیلی راحت نمره 5.5 گرفته توی امتحان زبان بگیره 11 ! بعدش رفتم از سایت گزینه دو سوالات رو دانلود کردم و با پاسخ هایی که داده بودم مقایسه کردم دیدم بین 19.25تا19.75 میگیرم و بعد رفتم توی بخش ارزشیابی و سنجش اداره آموزش پرورش حضوری اعتراض کردم و گفتن که نمیشه ورقه رو دوباره اصلاح کرد منم گفتم ازتون شکایت میکنم خلاصه بعدش نمره زبانم رو کردن 17.75 . موضوع اینجا بود که من ظاهرا جمله های پاسخنامه رو چسبیده نوشته بودم و معلم ها از این سبک نوشتن خوششون نمیاد چون خیلی طول میکشه کلمات رو بخونن و اصلاح کنن به همین خاطر نخونده ردش میکنن و نمره بهش نمیدن
    من بهتون اطمینان میدم از این خطاها خیلی سر هممون اومده و حتی خیلی هاشون رو متوجه نشدیم. معلم ها زیاد خطا میکنن هم در تصحیح هم در ارفاق.
    اصلا اساس اینکه کنکور حذف بشه در حال حاضر غلطه چون کسی که از درس چیزی نفهمیده ( مثل من ) و فقط رفته تمرین های کتا درسی رو با پاسخ هاشون از روی منتشران حفظ کرده خیلی راحت میتونه 7.5 بگیره و واحد رو پاس کنه ولی من هرگز نمیتونم با حفظ کردن تمرینات کتاب درسی معدل درصدی اون نمره که میشه حدود 40درصد رو در کنکور بیارم همینطور در مورد بقیه درس ها.
    خدا کنه تاثیر سوابق امسال هم مثبت باشه وگرنه خیلی حق از من میره من الان میتونم شیمی 3 رو بالای 90درصد بزنم ولی اون روز که امتحان شیمی داشتم به دلیل بیماری آماده نبودم و نمره من زیر 10 شده. ملاک باید الان باشه نه 2 سال پیش
    اره اصلا حذف کنکور خوب نیست نمیدونم چرا میخوان حذفش کنن( یه زمانی داوطلبا زیاد شده بودن و ظرفیتا کم بود مردم خیلی از دست کنکور شاکی بودن میگفتن کنکورو حذف کنین همینطوری بریم دانشگاه )
    بچه ها من بدون موافقت قوه ضاییه نمیتونم دانشگاه ثبت نام کنم !!
    شنبه از طریق وکیلم پیگیری میکنم که ببینم چی میشه
    انشالله درست میشه
    Last edited by moh72; 24-04-2012 at 15:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •