به نظر من تا وقتی برگه های امتحانی رو معلم های آموزش پرورش اصلاح میکنن و خطای انسانی زیادی توش هست نباید حتی تاثیر سوابق رو زیاد کنن چه برسه به اینکه کنکور رو حذف کنن.
من زبان 3 رو در سال نیمسال دوم 88 پاسش کردم که نمره اولم توی برگه امتحانی 9.5 بود اولش گفتم حتما اشتباه شده توی شماره صندلی و ... ولی وقتی اعتراض دادم دیدم شد 11 اصلا باورم نمیشد کسی که در آژمون IELTS خیلی راحت نمره 5.5 گرفته توی امتحان زبان بگیره 11 ! بعدش رفتم از سایت گزینه دو سوالات رو دانلود کردم و با پاسخ هایی که داده بودم مقایسه کردم دیدم بین 19.25تا19.75 میگیرم و بعد رفتم توی بخش ارزشیابی و سنجش اداره آموزش پرورش حضوری اعتراض کردم و گفتن که نمیشه ورقه رو دوباره اصلاح کرد منم گفتم ازتون شکایت میکنم
.gif)
خلاصه بعدش نمره زبانم رو کردن 17.75 . موضوع اینجا بود که من ظاهرا جمله های پاسخنامه رو چسبیده نوشته بودم و معلم ها از این سبک نوشتن خوششون نمیاد چون خیلی طول میکشه کلمات رو بخونن و اصلاح کنن به همین خاطر نخونده ردش میکنن و نمره بهش نمیدن
.gif)
من بهتون اطمینان میدم از این خطاها خیلی سر هممون اومده و حتی خیلی هاشون رو متوجه نشدیم. معلم ها زیاد خطا میکنن هم در تصحیح هم در ارفاق.
اصلا اساس اینکه کنکور حذف بشه در حال حاضر غلطه چون کسی که از درس چیزی نفهمیده ( مثل من ) و فقط رفته تمرین های کتا درسی رو با پاسخ هاشون از روی منتشران حفظ کرده خیلی راحت میتونه 7.5 بگیره و واحد رو پاس کنه ولی من هرگز نمیتونم با حفظ کردن تمرینات کتاب درسی معدل درصدی اون نمره که میشه حدود 40درصد رو در کنکور بیارم همینطور در مورد بقیه درس ها.
خدا کنه تاثیر سوابق امسال هم مثبت باشه وگرنه خیلی حق از من میره من الان میتونم شیمی 3 رو بالای 90درصد بزنم ولی اون روز که امتحان شیمی داشتم به دلیل بیماری آماده نبودم و نمره من زیر 10 شده. ملاک باید الان باشه نه 2 سال پیش