تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 310 از 337 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    یه مشکل اساسی و اورژانسی دارم
    دو تا لپتاپ رو با کابل لن شبکه کردم
    به یکی آی پی 192.168.0.1 و ب یکی 192.168.0.2سابنت مسک هر دو هم 255.255.255.0
    ورک گروپ هر دو هم یه اسم داره
    فایروالمم خاموش کردم
    پینگ هم از هر کدوم برای اونیکی گرفتم و ظاهرا مشکلی در تبادل اطلاعات نیست
    ولی وقتی روی آیکون کامپیوتر مقابل کلیک میکنم یوزر پس می خواد در حالی که هیچ کدوم رو اکنتاشون پسورد ندارن ، حتی پسورد هم گذاستم و پسورد کامپیوتر مقابل رو زدم نشد ک نشد...
    ---------------------------------------

سلام دوست عزيز
    پيرو توضيح فوق دوستمون و در تكميل عرايض ايشان، روي هر دو كامپيوتر يوزرنيم و پسوورد سمت ديگر را اضافه كن (در قسمت User Accounts)
    همچنين از قسمت Local Security Setting (در Administrative Tools) در ويندوز XP از مجموعه User Right Assigment گزينه Access this computer from network روي every one باشد.
    و همچنين از مجموعه Security Options گزينه Accounts: Limit locat account use of blank password روي Enable باشد ولي پيشنهاد و ترجيح و توصيه خود مايكروسافت بر اين است كه هميشه يوزرنيم شما داراي پسوورد باشد بنابراين كافيست قبل از شبكه كردن ابتدا وارد قسمت account شده و يوزرنيم خود را داراي Password كنيد (به احتمال 60 درصد مشكل در همين مرحله حل مي شود).
    نفرموديد ويندوزها چيست؟
    اگر ويندوزها 7 هستند بايد گزينه Discovery نيز روشن باشد (در تنظيمات شبكه).
    هيچ ربطي به خاموش و روشن بودن فايروال و آنتي ويروس هم ندارد و هيچ كدام را OFF نكنيد. اگر هر دو لپ تاپ هستند براحتي بدون سيم با WiFi روي يكي شبكه بسازيد و به آن متصل شويد (تا پيغام Wait for Other user) دهد (با انتخاب گزينه ADHOC) و سپس با WiFi ديگري در ليست شبكه هاي WiFi به شبكه لپ تاپ ديگر Connect كنيد (ساده ترين حالت). بخاطر داشته باشيد آنتي ويروس و فايروال روشن باشد و به تنظيماتش خصوصاً قسمت شبكه آنتي ويروس دست نخورده باشد.

2. 2 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Star-x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

باید Username و Password در هر دو سیستم ها یکی باشه (گر پسورد خالیه باید Username یکی باشه).
    یه پوشه هم Share کن و بعد تست کن.
    !!!
    ممکنه file sharing غیر فعال باشه، از طریق کنترل پنل اقدام فرمایید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    از كجا متوجه شويم كه مودمي كه با آن ارتباط WiFi داريد از چه پروتكلي براي رمزگذاري استفاده مي كند (WPA يا WPA2 يا ...) ؟
    من با مودم خودم در منزل مشكل Tangoo دارم (كه اصلاً باز نمي كند) و يا براي ارسال عكس با كليه برنامه هايي مثل Viber و Line و ... مشكل دارم اما در محل كار براحتي استفاده مي كنم. حدسم نوع رمزگذاري مودم مي باشد.
    در Network and connection sharing اگر روی Connection وایرلست کلیک کنی یک گزینه به اسم Wireless Properties داری که داخل اون تو بخش Security نوشته نوعش چیه و میتونی عوضش هم بکنی.
    البته اینو واسه ویندوز 8 گفتم چون تو ویندوز های دیگه اگه رو کانکشن ماوس رو نگه داری و همچنین در Wireless networks هم میتونی ببینی.

--------------------
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه Tiduss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه.
    یه سوال دارم که ربطی به تاپیک نداره و جایی پیدا نکردم عنوان کنم.
    من یه وبلاگ درست کردم و خواستم آدرسش رو مسقیم کنم و با موفقیت انجام شد و بعد پیام زیر رو بهم داد حالا من نمیدونم این name sever چیه و از کجا باید تغییرش بدم.ممنون میشم کمکم کنید.

دامنه شما ثبت شد. برای اتصال وبلاگ خود به این دامنه لطفا Name server های دامنه خود را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر دهید. توجه داشته باشید اعمال تغییرات در Name server های دامنه بر اساس موقعیت جغرافیایی و کیفیت مرکز خدمات اینترنت شما ممکن است تا 72 ساعت به طول بیانجامد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام:من یه مشکل دارم-برای شبکه کردن باید هی فایروال رو قطع کنم-نمی شه یه کاری کرد که مثلا فایروال با ای پی های داخلی کاری نداشته باشه؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه.
    یه سوال دارم که ربطی به تاپیک نداره و جایی پیدا نکردم عنوان کنم.
    من یه وبلاگ درست کردم و خواستم آدرسش رو مسقیم کنم و با موفقیت انجام شد و بعد پیام زیر رو بهم داد حالا من نمیدونم این name sever چیه و از کجا باید تغییرش بدم.ممنون میشم کمکم کنید.

دامنه شما ثبت شد. برای اتصال وبلاگ خود به این دامنه لطفا Name server های دامنه خود را به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر دهید. توجه داشته باشید اعمال تغییرات در Name server های دامنه بر اساس موقعیت جغرافیایی و کیفیت مرکز خدمات اینترنت شما ممکن است تا 72 ساعت به طول بیانجامد.

باید بروید به بخش تنظیمات دامنه تون ( مثلا برای دامنه های ir باید به سایت nic.ir بروید ) از اونجا دی ان اس های دامنه تون را روی دو لینک بالا که گفتید ست کنید .

8. این کاربر از m-a14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Tiduss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون.
    بعد برا ثبت دامنه .com باید کجا رفت؟
    سرچ کردم اما سایت های زیادی هستش کدومش درسته؟
    ثبت دامنه پولیه یا رایگان؟

داره خودمونی میشه m-a14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون.
    بعد برا ثبت دامنه .com باید کجا رفت؟
    سرچ کردم اما سایت های زیادی هستش کدومش درسته؟
    ثبت دامنه پولیه یا رایگان؟
    سایتهای زیادی هستند برای ثبت دامنه
    من خودم از لیست نمایندگان سایت nic.ir که اکثرشون دامنه com می فروشند دامنه می خرم
    ثبت دامنه پولی است
    لیست قیمتها را تو سایتهاشون زدند

11. این کاربر از m-a14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام من یه مودم الفکس 4 پورت دارم ----win 8.1
    چنتا مشکل
    من وقتی مودم رسیت میکنم پیج مودم میزنم نمیاد با هزار تا دردسر میاد گاه درایو لن پاک میکنم رسیت میکنمو ... که شانسی میاد نمیدونم مشکل از چیه مشکل یاب ویندوز 8 میگرده از dns اشکال میگیره
    توی کانفیگ قیمت ip اون ip secunt کارش چیه؟ و اینکهEncapsulation Mode: چیه ؟و این DHCP Server

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان،،،
    من یه هوم گروپ ساختم که لبتاب و کامپوتر وصلن ،کامپیوتر هم از طریق اکسس پوینت وصله،،حالا من وقتی میخوام اطلاعات هارد کامپیوتر رو از طریق همین هوم گروپ انتقال بدم به لبتاب سرعت انتقالم نهایتا 5 مگ هستش ،،میخواستم بدونم کلا سرعت هوم گروپ همینقدره یا من مشکل دارم،،؟راه دیگه ای هست که فایلارو انتقال بدم با سرعت بالا تر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •