ساعت 2 فکر کنم بیاد
ساعت 2 فکر کنم بیاد
سلام دوستان
برای کسی که ساکن اصفهان باشه با رتبه 1413 میشه کدوم رشته های دانشکده پزشکی اصفهان رو رفت !؟
ایشون پسر هستند یا دختر؟با رتبه ی 4500 چقدر شانس قبلی هست؟
اخه تو یادگار ماندگار فقط 16 نفر زدن در حالی که 32 نفر ظرفیته این رشته است.
سال قبل 28 تا بود فکر کنم. اونطور که دوستم گفت.حالا دقیقا یادم نیست.ولی فکر کنم احتمال قبولی هست.البته شانسی
حالا انتخاب رشته تون رو بکنید تا ببینید نتیجه چی میشه.نمیشهدر این مورد قطعی نظر داد
مگه تو این رشته پسر یا دختر بودن مهمه![]()
به نظر میرسه این طوری باشه:
صنعتی شریف_ دانشگاه تهران_ صنعتی امیرکبیر_علم و صنعت_ صنعتی اصفهان_ خواجه نصیر_ فردوسی مشهد_ دانشگاه شیراز_ ....
دوستان من زمانی که توی سایت سازمان سنجش یه قسمت اومده بود برای رشته های شرایط خاص اونجا کاری نکردم و هیچ چیزی انتخاب نکردم حالا اگر اون دانشگاه و رشته دارای شرایط خاص رو توی انتخاب رشته انتخاب کنم چی میشه ؟ آیا بررسیش میکنن ؟ آیا مشکلی برای انتخاب رشته من پیش نمیاد ؟
به گمونم صنعتی شیراز بهتر از دانشگاه شیرازه!
راستی بچه ها مهندسی اپتیک ولیزر بازار کارش چطوره؟مقاطع بالاتر داره؟درساش که خیلی باحالن!همش فیزیک مدرن و نور هست!ربطی به نجوم و کیهان شناسی هم داره؟
به ترتیب رتبه بندی جهانی:
دانشگاه تهران
دانشگاه شریف
علوم پزشکی تهران
تربیت مدرس
امیرکبیر
علم و صنعت
شیراز
صنعتی اصفهان
شهیدبهشتی
فردوسی مشهد
علوم پزشکی شیراز
خواجه نصیر
دانشگاه تبریز
علوم پزشکی شهید بهشتی
دانشگاه اصفهان
دانشگاه مازندران
پزشکی اصفهان
پزشکی تبریز
بوعلی
و....
البته اینا با توجه به رتبه جهانی علمی دانشگاهاس که با تعداد مقالات و... رابطه مستقیم داره... ممکنه یه دانشگاه امکاناتش بیشتر باشه اما تو لیست اخر باشه....
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------
نه برعکس اصفهان که صنعتیش بهتریه تو شیراز خود شیراز بهتره...من صنعتی it قبولم اما دوس دارم برم خود شیراز.... پردیس ارم خودش کلی حال میده اگه بخوای خوابگاه بگیری.... در کل یکی از دلایل من واسه شیراز همین پردسش هست در ضمن رتبه علمیش هم بالاتره... در ضمن سخت تر هم میگیرن و بدتر نمره میدن تو شیراز....به گمونم صنعتی شیراز بهتر از دانشگاه شیرازه!
راستی بچه ها مهندسی اپتیک ولیزر بازار کارش چطوره؟مقاطع بالاتر داره؟درساش که خیلی باحالن!همش فیزیک مدرن و نور هست!ربطی به نجوم و کیهان شناسی هم داره؟
آره منو شما رتبه هامون مثل همه بیا بریم مهندسی اپتیک خیلی باحاله!باید بریم تلسکوپ بسازیممن صنعتی it قبولم اما دوس دارم برم خود شیراز
کسی میدونه که اپتیک مقطع فوق لیسانسو دکترا تو ایران داره یانه؟
یه چیز خیلی مهم
تو یادگار ماندگار اگه میبینین تو یه رشته ی خاص تو دانشگاهی مثلا حول 4000 5000 قبول شدن یکی دو نفر 11000 یا 12000 هستند ممکنه با سهمیه قبول شده باشن. آخرین نفرات قبولی رو همون 5000 در نظر بگیرین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)