زیر پست شما دوستمون Spaniuly کامل توضیح دادن دیگه![]()
زیر پست شما دوستمون Spaniuly کامل توضیح دادن دیگه![]()
دوستان عزیز کسی میتونه این لینک گزارشکر فارسی مزدک میرزایی رو اینجا بذاره
خیلی تعریفشو کردن الان فعلا تو کف هستم شدید 5 صبح هست فردا هم کلاس دارم الان دارم بی صبرانه دنبال لینکش میگردم
متاسفانه من چه تو این تاپیک چون تو سایتای دیگه هر چی گشتم یا لینک از خود سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که خرابه
یا لینک مدیا فایر که این سایت هم برای من فـیل تره
دوستان عزیز اگر لطف کن یه جا بذارن که بشه مستقیم دانلود کنم ممنون میشم
اگر یه صورت یه لینک 365 مگ هم باشه مشکلی نداره
دوستان من هر کاری کردم نتونستم این پچ رو نصب کنم. ارور میده
No prior installation......
ممنون
دوستان نگفتید ارور واسه چیه کمک کنید.....
![]()
Last edited by moghaddas mfa; 29-04-2012 at 08:11.
دوستان سلام خسته نباشین من پچ لیگ برتر رو با پچ 3.2 نصب کردم ـ طبق راهنمای موجود در فایل ـ ولی فقط لوگو لیگ برتر و اسم بعضی از بازیکنا اومد ولی اسم تیمهای ایرانی اصلا وجود نداره و لیگ هلند رو نشون میده اگه میشه راهنماییم کنین چیکار کنم تشکر
با سلام خدمت دوستان Pes باز
یک مشکلی دیروز تا به حال برام پیش امده که کلا از زندگی ناامید شدیم
بعد از کلی مستر رفتن یکهو بعد از آخرین بازی فصل crash میشه بازی و نمیتونم ادامه بدم ، دقیقا سیو تا فینال جام حذفی سالم هست ولی سیو بعد جام حذفی که آخرین بازی فصل میشه دیگه به هیچ عنوان نمیاد بالا و میپره بیرون ...
هرکاری هم بگید کردم کلا بازی رو پاک کردم با پچ pesedit که داشتم هم همینجوری بود بدون پچ هم همینطور سیو قبلی داشتم اون رو هم ریختم دوباره رسید به این تاریخ همینجوری شد دیگه کلافه شدم امروز با پچ 3.3 هم تست کردم همین مشکل هست .. یعنی اگر درست نشه دیگه حس و حال از اول رفتن نیست و کلا pes رو پاک میکنم...
در هنگام ارور از pesedit patch 3.2 استفاده میکردم...
تو فروم های خارجی هم گشتم چیزی پیدا نکردم لطفا اساتید کمکم کنند![]()
مال منم مثل اینه!
چیکار کنیم؟
یه نفر لطف کنه اگه دیتا پک 4 رو دانلود کرده یه ادیت فایل صفر کیلومتر برام ازش اکسپورت کنه لازم دارم
کافیه ادیت فایل قبلیتون رو یه بک آپ بگیرید بعد از جایی که هست حذف کنید به داخل بازی برید و توی قسمت ادیت گزینه سیو بزنید اینطوری ادیت فایل صفر کیلومتر میندازه توی پوشه 8 مگ هست ولی بعد زیپ شدن 2-3 مگ میشه حجمش
باید kitserver نصب کنی و فایلاتو توی اون بریزی. آموزش اون هم توی همون سایت هست.
سوال دومی رو همونطور که گفتن باید Kitserver داشته باشی
در مورد سرعت هم باز میتونی از تنظیمات Kitserver سرعت از +2 خود بازی هم بیشتر کنی
برای این کار توپوشه Kitserver فایل Config.exe رو اجرا کن سربرگ اول پایین Game Speed رو تا جایی که سرعتش مناسب بشه زیاد کن
دانلود Kitserver
آموزش Kitserverکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داداش از این سایتهای مستقیم کننده لینک مدیافایر میتونی استفاده کنی . سرچ کنی پیدا میکنی : یکیش http://dlmediafire.in کافیه آدرس مدیافایر لینکو وارد کنی لینک مستقیم تحویل بگیری
اگه بازم نتونستی بگو یه جای دیگه واست آپ کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)