تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 364 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    این ویژه گی فقط مختص تلویزیونهای سری 7و8 سامسونگ است و فکر نکنم هیچ برندی قابلیت این ویژه گی را داشته باشد. یا اینکه من ندیدم این سایت تلویزیون شما برای دیدن ویژه گیهای آن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نخیر اشتباه نکنید این ویژگی و تلوزیون های 2012 و 2013 ال جی هم دارند فقط شما باید کنترل جادویی تون هم میکروفن دار باشه.پس از رجیستر کردن در عرض چند ثانیه کنترل جادویی میتونید از فرمان صوتی استفاده کنید.
    این صفحه رو مطاله کنید :
    این صفحه رو هم مطالعه کنید:

قیمتشم 170 هزار تومن هست البته مدل lm 6710 lm 7610 خود گلد ایران روی تلوزیون میزاره

کلیپ آموزش رجیستر کردن کنترل جادوئی اسمارت تی وی های ال جی 2012
    و کار با کنترل جادویی و آموزش کار با voice کنترل جادوئی!
    دانلود:
    Last edited by shahpasand1; 03-10-2013 at 12:45.

داره خودمونی میشه majid-n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

[QUOTE=shahpasand1;7911195]نخیر اشتباه نکنید این ویژگی و تلوزیون های 2012 و 2013 ال جی هم دارند فقط شما باید کنترل جادویی تون هم میکروفن دار باشه.پس از رجیستر کردن در عرض چند ثانیه کنترل جادویی میتونید از فرمان صوتی استفاده کنید.
    این صفحه رو مطاله کنید :
    این صفحه رو هم مطالعه کنید:

قیمتشم 170 هزار تومن هست البته مدل lm 6710 lm 7610 خود گلد ایران روی تلوزیون میزاره

کلیپ آموزش رجیستر کردن کنترل جادوئی اسمارت تی وی های ال جی 2012
    و کار با کنترل جادویی و آموزش کار با voice کنترل جادوئی!
    دانلود:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOT

سلام میشه راجب چگونه کار کردن با کنترل را توضیح بدی
    راجب فرمان صوتی
    چطور میتونم با صدا تلوزیون رو روشن کمک صدا کم کنمو هر فرمان دیگه
    Last edited by majid-n; 04-10-2013 at 14:44. دليل: درست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از اساتيد محترم كسي نبود به ما كمك كنه
    لطفا سريع

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    دیروز با یکی از نمایندگی های خدمات پس از فروش ال جی صحبت کردم مطالب جالبی رو عنوان کرد گفتم دوستان خیلی هم به این محصولات خوشبین نباشند
    واما موضوع اینه که شرکت ال جی سه نوع محصول رو وارد بازار میکنه
    1- محصولات با کیفیت پنل اصلی و کیفیت عالی برای یکسری از کشورها نظیر آمریکا و کره و کشورهای اروپایی
    2 - محصولات با کیفیت متوسط و کیفیت معمولی که ایران هم جزء همین کشورهاست
    3-محصولات با کیفیت پایین برای یکسری از کشورهای دیگه
    جالبه ایشون میگفت من خط تولید ال جی رو در ایران دیدم کلاً 17 تا قطعه وارداتی در یک خط تولید در ایران مونتاژ میشه که حتی کارتن این محصول از کره وارد شده و همچین چیزی که در تبلیغات میبینیم و کیفیتش رو میگن طبیعتاً نیست جالب تر اینکه سه تا ال ای دی یکی از بانه یکی از ایران و یکی از کره رو با هم مقایسه کردن تو تصویر تلویزیونی هیچ فرقی با هم نداشتند اما در کیفیت تصویر فول اچ دی کیفیت ال ای دی کره ای به طرز عجیبی بالا تر بوده (البته ایشون میگفت 4 برابر) و در نتیجه اینکه
    این مدلهای که تبلیغاتشون با تبلیغات جهانی یکیه اونی نیست که وارد بازار ایران میشه و اینجاست که تو مقایسه با برندهایی چون سونی پاناسونیک و شارپ توی کیفیت تصویر کم میاره و ارزش خریدش کم میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان ؛ tv بنده که از بانه خریدم 55LM7610 بوده و دارای منوی فارسی است. برای فعال سازی گیرنده دیجیتال با سرویس کار الجی تماس گرفتم اومد وقتی با کنترل مخصوص وارد منوی مخفی شدیم گزینه country Grroup کلاً غیرفعال بود و امکان تغییر نداشت یعنی همون مشکل جناب rajabi748 که در بالا اشاره کردند. لطفا اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه ممنون میشیم.
    Last edited by sherek3; 09-10-2013 at 09:23.

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    دیروز با یکی از نمایندگی های خدمات پس از فروش ال جی صحبت کردم مطالب جالبی رو عنوان کرد گفتم دوستان خیلی هم به این محصولات خوشبین نباشند
    واما موضوع اینه که شرکت ال جی سه نوع محصول رو وارد بازار میکنه
    1- محصولات با کیفیت پنل اصلی و کیفیت عالی برای یکسری از کشورها نظیر آمریکا و کره و کشورهای اروپایی
    2 - محصولات با کیفیت متوسط و کیفیت معمولی که ایران هم جزء همین کشورهاست
    3-محصولات با کیفیت پایین برای یکسری از کشورهای دیگه
    جالبه ایشون میگفت من خط تولید ال جی رو در ایران دیدم کلاً 17 تا قطعه وارداتی در یک خط تولید در ایران مونتاژ میشه که حتی کارتن این محصول از کره وارد شده و همچین چیزی که در تبلیغات میبینیم و کیفیتش رو میگن طبیعتاً نیست جالب تر اینکه سه تا ال ای دی یکی از بانه یکی از ایران و یکی از کره رو با هم مقایسه کردن تو تصویر تلویزیونی هیچ فرقی با هم نداشتند اما در کیفیت تصویر فول اچ دی کیفیت ال ای دی کره ای به طرز عجیبی بالا تر بوده (البته ایشون میگفت 4 برابر) و در نتیجه اینکه
    این مدلهای که تبلیغاتشون با تبلیغات جهانی یکیه اونی نیست که وارد بازار ایران میشه و اینجاست که تو مقایسه با برندهایی چون سونی پاناسونیک و شارپ توی کیفیت تصویر کم میاره و ارزش خریدش کم میشه .
    معمولا گلدایران از ورژن های قدیمی( ورژن 3) برای فریمور دستگاه استفاده میکنه که این فریمورها مشکلات بسیاری دارند از جمله کیفیت تصویر و پخش ویدئو.روز اولی که من تلوزیونمو خردم بد توی ذوقم خورد چون موقع پخش فایل های بالای 100 مگابایت تلوزیون هنگ میکرد تصویر تلوزیون هم اصلا جالب نبود طوری بودکه بابام گفت برو همون تلوزیون قدیمی (samsung lcd b690) از توی کارتون بیار این چیه خردیدی؟؟
    ولی بعد از اینکه نرم افزا ر تلوزیون از 3 به 4.20.11 تغییر دادم همه چیز تغییر کرد کیفیت تصویر هم عالی عالی شده بود تا اینکه ورژن 4.30.11 ریختم که این ورژن هم توی تصاویر sd مشکل داره
    در آخر هم بگم کسی توی متقلب بودن گلدایران شک نکنه ولی اونجوری هام نیست که کیفیت تصویر 4 برابر بشه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ظاهرا la86000 به صورت رسمی هنوز در ایران وجود ندارد، من به چند تا از نمایندگی رسمی در تهران زنگ زدم هیچ کدام نداشتند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

معمولا گلدایران از ورژن های قدیمی( ورژن 3) برای فریمور دستگاه استفاده میکنه که این فریمورها مشکلات بسیاری دارند از جمله کیفیت تصویر و پخش ویدئو.روز اولی که من تلوزیونمو خردم بد توی ذوقم خورد چون موقع پخش فایل های بالای 100 مگابایت تلوزیون هنگ میکرد تصویر تلوزیون هم اصلا جالب نبود طوری بودکه بابام گفت برو همون تلوزیون قدیمی (samsung lcd b690) از توی کارتون بیار این چیه خردیدی؟؟
    ولی بعد از اینکه نرم افزا ر تلوزیون از 3 به 4.20.11 تغییر دادم همه چیز تغییر کرد کیفیت تصویر هم عالی عالی شده بود تا اینکه ورژن 4.30.11 ریختم که این ورژن هم توی تصاویر sd مشکل داره
    در آخر هم بگم کسی توی متقلب بودن گلدایران شک نکنه ولی اونجوری هام نیست که کیفیت تصویر 4 برابر بشه !
    سلام دوست عزیز منم مدل 42 lm67100 دارم بعد از اینکه فریمور 4.30.11 رو ریختم تو پخش از هارد و کار با نت بعضی وقتها هنگ میکنه تو 4.20.11 همه چی خوب بود میشه فریمور رو به همون 4.20.11 برگردوند ایا راهی هست؟ و یه سوال دیگه به جز خروجی صدای spdf میشه تبدیلی یا راه حل برای خوجی صدا پیدا کرد که بشه به باند aux وصل کرد؟ با تشکر.

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز منم مدل 42 lm67100 دارم بعد از اینکه فریمور 4.30.11 رو ریختم تو پخش از هارد و کار با نت بعضی وقتها هنگ میکنه تو 4.20.11 همه چی خوب بود میشه فریمور رو به همون 4.20.11 برگردوند ایا راهی هست؟ و یه سوال دیگه به جز خروجی صدای spdf میشه تبدیلی یا راه حل برای خوجی صدا پیدا کرد که بشه به باند aux وصل کرد؟ با تشکر.
    سلام
    راستش من هر کاری کردم نتونستم به ورژن 4.20.11 برگردم اگه از دوستان انجمن راهی پیدا کردند ممنون میشم اطلاع رسانی کنند.
    تلوزون های ال جی خروجی مجزا Audio L+R نداره البته spdif مخفف Sony/Philips Digital Interconnect Format
    هست که بالاترین کیفیت صدا بدون نویز بهتون میده که باید از مبدل
    مبدل Coaxial به Toslink و یا بلعکس
    اسفاده کنید البته اگه گیرتون بیاد مثل این
    Last edited by shahpasand1; 12-10-2013 at 21:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام و سپاس
    در وبلاگ رسمی شرکت ال جی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قضیه پنلهای درجه دو و بی کیفیت برای ایران را مطرح و کامنت رو حذف و هیچ پاسخی ندادند و مطلب بعدی را ارسال نموده مطمئنا بی پاسخ است .
    جواب ندادن به معنای عصبانیت شما از واقعیتی است که خودتان هم میدانید و این ما را مصمم میکنه که نه تنها تبلیغ برای ال ای دی الجی بلکه واقعیتی را عنوان کنیم که مشتری حداقل پشیمون خرید بشه
    ممنون از این که مرد نبودید و مسئله را با پاک کردن صورت مسئله حل کردید و مطمئناً این وبلاگ فقط برای تبلیغ یکسری از ضایعات کشوره کره در برابر سود ناچیز و خیانت به هموطنان خودتان است .
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •