تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 555 اولاول ... 210260300306307308309310311312313314320360410 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اتفاقا بعدش قیمتها میاد پائین هم به خاطر کم شده تعرفه واردان گوشی و هم تموم شدن تعطیلات و ......
    در مجموع قیمت ها همش در حال کاهشه
    pooryak درست ميگه به دليل قيمت جهاني طلا و بهران و اين جور چيزاي اقتصادي قيمتا ميره بالا منم وقتي رفتم گوشي بگيرم فروشنده بم گفت چون شما آشنايي اين گوشيا الان بت ميدم بقيه را مي خوام نگه دارم چون اوني كه ازش به صورت عمده گوشي مياره بش گفته بود گوشيا را نفروش مغازه را ببند و برو
    چون قيمتا ميره بالا

2. این کاربر از mohammadsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان شرمنده من اين همه سوال ميكنم چون تا حالا آندرويد نداشتم
    من نميتونم با اين گوشي پيامك بدون متن بفرستم اونم براي اينترنت همراه و ايرانسل واجبه چيكار كنم
    اين گوشي اصلا پيام هاي ارسال شدش كجان گزارشاتش كجان؟
    Last edited by mohammadsm; 22-08-2011 at 18:21.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

پيش فرض

سلام دوستان . بلندی صدای این گوشی در چه حد هست ؟ میشه صدای این گوشی رو با صدای یکی از گوشیهای نوکیا مثل N82 مقایسه کنین؟
    با تشکر

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان دوتا سوال داشتم :

1- یه برنامه معرفی کنید که دمای دستگاه رو نشون بده

2- من رام 2.3.3 خاورمیانه دارم اما از دست باطری و گرماش خستم ! میخواستم ببینم چند درصد تو اینا فرق میکنه که من رام رو عوض کنم ؟! اگه میشه لینک همین رام اورجینال خودم + رام جدید خود سامسونگ + بهترین رام پیشنهادی رو بگن . آیا برنامه ای مثله PC suite nokia وجود داره که خودش به ورژن جدید آپدیت کنه ؟!

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه BLACK_SUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    هر جا وایسم

پيش فرض

سلام دوستان . بلندی صدای این گوشی در چه حد هست ؟ میشه صدای این گوشی رو با صدای یکی از گوشیهای نوکیا مثل N82 مقایسه کنین؟
    با تشکر

کیفیت صدای بسیار خوب
    Samsung I9100 Galaxy S II شاید تا حدی وزن کم کرده باشد ، اما این کاهش وزن هیچ تغییر در کیفیت صدای آن نداشته است. عملکرد گوشی در آزمون کیفیت صدای ما در کل بسیار خوب است و با اتصال تقویت کننده صوتی خارجی ، گوشی عملکرد فوق العاده ای دارد.
    بنابراین با نبود مقاومت در برابر خروجی صدا ، گوشی در تمامی جنبه ها موفق به کسب امتیاز عالی می شود. واقعا هیچ نقطه ضعفی در این قسمت دیده نمی شود و چون بلندی صدا نیز در سطح مطلوب و کافیست ، هیچ دلیل نمی بینیم امتیازی جز «عالی» برای آن در نظر بگیریم.
    البته با اتصال هدست ، اوضاع تا حدی تغییر می کند. میزان سیگنال های ناخواسته ، به سرعت افزایش یافته ، بلندی صدا کاهش می یابد و تا حدی هم شاهد افزایش انحراف بین فرکانسی هستیم. با این حال خروجی در کل قابل ستایش است اما مطمئنا نمی توان آن را بهترین خروجی ممکن دانست.

Last edited by BLACK_SUN; 22-08-2011 at 20:19.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVP77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این جایی که اسپیکر گوشی قرار گرفته (پایین گوشی) یه مقدار جاش بد نیست ؟
    یعنی وقتی تو دست میگیری اسپیکر به کف دست نمیچسبه و صدا خفه بشه ؟
    در مورد داغ شدن گوشی زمان بازی ؛ اگر باسه این گوشی یه کیس ژله ای گرفته بشه گرما تو کیس حبس نمیشه و گوشی داغتر نمیشه ؟
    من گلکسی دارم و دنبال مواردی میگردم که مجاب بشم تا به این گوشی آپگرید کنم اما یه سری چیزها مخصوصا داغ شدنش یه مقدار منصرفم میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

يه سوال ديگه ولي نخنديد چجوري بايد من گوشيا آپديت كنم؟
    Setting
    Aboute
    Software update
    Check for update

اگر نياز به ابديت داشت بهت نشون ميده

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------

دوستان شرمنده من اين همه سوال ميكنم چون تا حالا آندرويد نداشتم
    من نميتونم با اين گوشي پيامك بدون متن بفرستم اونم براي اينترنت همراه و ايرانسل واجبه چيكار كنم
    اين گوشي اصلا پيام هاي ارسال شدش كجان گزارشاتش كجان؟
    دوست عزيز به جاي اس ام اس خالي فقط يه فاصله بزار كه علامت سند فعال شه
    Space
    ونتيجه اش همون است كه اس ام اس خالي است

در موقعه ارسال اس ام اس اكر هيج بيامي خاصي نيامد سعنص اس ام اس ديليفري شد

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

دوستان دوتا سوال داشتم :

1- یه برنامه معرفی کنید که دمای دستگاه رو نشون بده

2- من رام 2.3.3 خاورمیانه دارم اما از دست باطری و گرماش خستم ! میخواستم ببینم چند درصد تو اینا فرق میکنه که من رام رو عوض کنم ؟! اگه میشه لینک همین رام اورجینال خودم + رام جدید خود سامسونگ + بهترین رام پیشنهادی رو بگن . آیا برنامه ای مثله PC suite nokia وجود داره که خودش به ورژن جدید آپدیت کنه ؟!

ممنون
    فكر نكنم همجين برنامه داره جون تا الان نديدم

براي من همون رام نصب است ولي نه مشكل گرمايى رو دارم نه باطري
    برنامه samsung kies رو نصب كنيد از خوده سايت سامسونگ
    Last edited by motorola_g10; 22-08-2011 at 20:49.

9. این کاربر از motorola_g10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

پيش فرض

کیفیت صدای بسیار خوب
    Samsung I9100 Galaxy S II شاید تا حدی وزن کم کرده باشد ، اما این کاهش وزن هیچ تغییر در کیفیت صدای آن نداشته است. عملکرد گوشی در آزمون کیفیت صدای ما در کل بسیار خوب است و با اتصال تقویت کننده صوتی خارجی ، گوشی عملکرد فوق العاده ای دارد.
    بنابراین با نبود مقاومت در برابر خروجی صدا ، گوشی در تمامی جنبه ها موفق به کسب امتیاز عالی می شود. واقعا هیچ نقطه ضعفی در این قسمت دیده نمی شود و چون بلندی صدا نیز در سطح مطلوب و کافیست ، هیچ دلیل نمی بینیم امتیازی جز «عالی» برای آن در نظر بگیریم.
    البته با اتصال هدست ، اوضاع تا حدی تغییر می کند. میزان سیگنال های ناخواسته ، به سرعت افزایش یافته ، بلندی صدا کاهش می یابد و تا حدی هم شاهد افزایش انحراف بین فرکانسی هستیم. با این حال خروجی در کل قابل ستایش است اما مطمئنا نمی توان آن را بهترین خروجی ممکن دانست.
    دوست عزیز منظور من کیفیت صدا نبود بلکه بلندی صدا بود و اگه ممکنه صدای اونو با صدای N82 مقایسه کنین
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این جایی که اسپیکر گوشی قرار گرفته (پایین گوشی) یه مقدار جاش بد نیست ؟
    یعنی وقتی تو دست میگیری اسپیکر به کف دست نمیچسبه و صدا خفه بشه ؟
    در مورد داغ شدن گوشی زمان بازی ؛ اگر باسه این گوشی یه کیس ژله ای گرفته بشه گرما تو کیس حبس نمیشه و گوشی داغتر نمیشه ؟
    من گلکسی دارم و دنبال مواردی میگردم که مجاب بشم تا به این گوشی آپگرید کنم اما یه سری چیزها مخصوصا داغ شدنش یه مقدار منصرفم میکنه
    جاي اسپيكرش خوبه جون نميچسبه به دست ،، رو ميز كه ميزارم هيچ خفه ى صدا نميشنوم ، صاف صافه

همه كوشي ها در موقعه بازي نيم ساعت به بالا داغ مسكنن چون از كل موارد گوشي استفاده ميكنه بازيو ، لذا مشكلي به حساب نمياد

---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
    دوست عزیز منظور من کیفیت صدا نبود بلکه بلندی صدا بود و اگه ممکنه صدای اونو با صدای N82 مقایسه کنین
    با تشکر
    بايد يكيو پيدا كني كه قبلا ان ٨٢ داشت و الان اس ٢ خريده !!!!!

صداش عالي است وبهتر از ايفون٤ هست
    Last edited by motorola_g10; 22-08-2011 at 20:50.

12. این کاربر از motorola_g10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

دوستان قصد دارم رام فارسی XXKF1 2.3.3 رو آپدیت کنم . کدوم رام رو بریزم ؟ ریسک خاصی نداره ؟!
    و اینکه چطوری میشه زبان فارسی رو به مرورگر اضافه کرد ؟
    Last edited by mf.designing; 23-08-2011 at 17:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •