خلاصه هر موقع خواستي بجه ها آماده باسخ به اين سوالن احتمالا يكي دو روز ديكه ميبرسي
خلاصه هر موقع خواستي بجه ها آماده باسخ به اين سوالن احتمالا يكي دو روز ديكه ميبرسي
سلام
از بین گوشی های X10 MINI و X8 کدوم یکیقدرت گرافیکی بهتری داره؟ ( توی اجرای بازی ها کدوم یکی بهتر عمل میکنه؟)
عزيزم براي اجراي بازي صد دو صد x8 بهتر هست جون از رزولوشن 420 * 380 استفاده ميكونه و صفحه نمايش ٣اينجي داره.در حالي x10 از رزولوشن ٢٨٠ ا٣٦٠ بهره ميبره و ٢٠٥٥اينجي هست.هر دو بردازنده ٦٠٠ دارن و برتري x10به x8 فقط در دوربين 5 هستش.خلاصه كه براي بازي بين اين دو x8 سرفرازه.
دوست من شک نکن تو اجرای بازی ایکس 8 بخاطر رزولوشن عامتر هم بازی های بیشتری براش گیر میاد و هم تو اجرای بازی های اچ دی از ایکس 10 مینی سره حتما ایکس 8 رو بخر منم یه زمانی مثل تو بودم اما بالاخره تصمیم گرفتم ایکس 8 رو بگیرم و حالا هم خیلی خوشحالم از این انتخابم
دوستان من برای انتقال فایل بازی یا برنامه با بلوتوث باید از چه برنامه ای استفاده کنم با اکسپلورر و فایل منیجر نمیشه
---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:12 AM ----------
اقای رنگ و ابزار بازی pes2012 برای گوشی های اندروید اومده؟
ازبرنامه blototh file transfer یا astro استفاده کن .اولی بهتره فقط قبلش pair کن .
دوست عزیز اگه ازش راضی هستی لینک دانلود بذار
استیل قشنگی داره رامش
بسیار رام خوبیه اما همونطور که گفتم آنتن گوشی پریده بود حالا تا بچه های دیگه هم تست کنند .ببینیم چی میشه .
آدرس :ایکس 8 . بلاگفا
موفق باشید.
آره ٢٠١٢ هم اومده البته اوني ك من ديدم با ماركت فروخته ميشد نميدونم دانلود ميشه يا نه البته دانلود هم به درد ما ايراني ها نميخوره
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
عزيزم اين عكس. Most wanted. تو رام xgin. والبيبره يا تم؟
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
عزيزم اين عكس. Most wanted. تو رام xgin. والبيبره يا تم؟
تم پیش فرض هست دوست من.
منم این رامو دانلود کردم و الان نصب کردم تو گوشیم نا به الان مشکلی ندیدم تا ببینیم بعدش چی پیش میاد باطری تا الان خوب بوده سرعت عالی یه تم آبی رنگ دیگه داره دوستان اگه از این تم خوششون نمیاد میتونن از تم دیگش استفاده کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)