تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 310 از 4105 اولاول ... 2102603003063073083093103113123133143203604108101310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,091 به 3,100 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان
    و با آرزوی موفقیت برای دوستای اعزامی 1 تیر خودم
    یه سوال داشتم
    من متولد 64 هستم و دانشجوی ارشدم ترم 4 می خواستم بدونم که بعد از اتمام تحصیلات که احتمالان یه ساله دیگه طول می کشه به نظرتون تو چه ماهی دفترچه رو بفرستم که اعزامم یک اسفند بشه
    یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه چه زمانی می تونم واسه امریه اقدام کنم
    لیسانس عمران هستم و فوق لیسانس شهرسازی
    مرسی دوستان
    Last edited by amir_ata_21; 19-06-2011 at 13:11.

2. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من تک تک میام یه سری نکته کوچیک میگم با اجازه دوستان

دوستانی که قراره اعزام بشن
    وقتی لباس و ... گرفتید هیچی اندازتون نباشه سعی کنید پوتین کاملا اندازتون باشه
    هم بزرگ بودن و هم کوچیک بودنش شدیدا بهتون آسیب میزنه
    اونجاس که می فهمین واقعا پا قلب دوم آدمه
    اگه پیدا نکردین یادتون باشه تقریبا نزدیک همه پادگان های آموزشی مغازه هایی هست که وسایل نظامی می فروشن
    پوتین خودتون رو ببرید و بگید یکی دیگه با سایز خودتون بدن
    از اونجایی که اونجا سر گردنست ممکنه یه مبلغی هم بگیرن ازتون
    اما حواستون باشه زیاد ندین

وقتی آزاد بودین حتما پاهاتون رو از پوتین در بیارین
    تنبلی نکنین
    سلامتی پا خیلی مهمه

4. 12 کاربر از armin_goooodboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Urmia

پيش فرض

تا اونجایی که میدونم رسما قانونی برا حمایت از تک پسرا نیست اما اگه بخوایم یه مدرکی ارائه کنیم تا به صورت غیر رسمی ملاحضه کنند( دلشون به رحم بیاد) باید چجوری باشه؟
    کی بدم؟
    استشهاد محلی میخواد؟
    میخوام بیفتم تهران
    سلام دوست عزیز.

اونطوری که دوستان اینجا اشاره کردن. وسط آموزشی خودشون مدارک تک فرزند ذکور بودنو میخوان.

6. این کاربر از AmirSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستان
    و با آرزوی موفقیت برای دوستای اعزامی 1 تیر خودم
    یه سوال داشتم
    من متولد 64 هستم و دانشجوی ارشدم ترم 4 می خواستم بدونم که بعد از اتمام تحصیلات که احتمالان یه ساله دیگه طول می کشه به نظرتون تو چه ماهی دفترچه رو بفرستم که اعزامم یک اسفند بشه
    یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه چه زمانی می تونم واسه امریه اقدام کنم
    لیسانس عمران هستم و فوق لیسانس شهرسازی
    مرسی دوستان
    شما بری تمدید کنی بهتره چون هم کارت دقیق مشخص میشه هم میتونی خودت رو واسه خدمت اماده کنی
    یادش به خیر داییم میگفت خدمت اگه یه دکلم در خونتون بزنن بگن برو روش پست بده بازم زور داره (دایی نمیری نور به قربت بباره یهو)
    دادا امریت چیه اگه امریت ورژشی باشه مثل ماله من تو یگان که رفتی اقدام کن جوابش 2-3 هفته ای میاد
    آقا من چندتا سوال دارم :

1- مگه تو اموزشی حقوق نمی دن؟ اگه اینطوره پس باید پول بیشتر ببریم؟

2- من چندتا ویتامین و روغن ماهی و ضد پشه خریدم، اینارو ببرم نمی گیرن ازم؟

3- میشه ماشین ریش تراش با خودم ببرم؟

4- ساعت زنگ دار برای نپریدن از خواب با صدای سوت ارشد خوب نیست؟

5- احتمال داره خود ما رو هم ارشد کنن؟
    1-چرا میدت اومدی تو یکگان همه رو جمع میکنن ماه 4-5 بهت کلشو میدن کسریشم به یگانت بستگی داره به ما که 10 تومنم بیشتر دادن تشویقی اموزشی بود
    2-بردن هر گونه قرص و... به داخل پادگان ممنوعه مگه با نسخه پزشک و تاییدیه بهداری
    3-نه اونجا اریشگاه داره در ضمن تیغ چه خودش چه متعلقاتش بازداشگاه داره
    4-بابا مگه داری میری پیک نیک ساعت ببری (یادش بخیر تو خدمت ارشد دژبانی بودم این نیرو جدیدایی که اومده بودن بعد اموزشی تو یگان به صف نشسته بودن تو افتاب منم یه صندی گذاشته بودم اون گوشه نشسته بودم دنبال بچه تهران که تو پادگان ما نایاب بود ببرم واسه دژباین منتظر بودیم فرمانده یگان بیاد واسه تف دادن خزبلات یهو یکی از این دژبانا که زیر سلسله ما بود تو افتاب زیادی واستاده بود مخش داغ کرده بود واز بخت بدم بچه مشهد بود گیر داد به یکی از این تازه واردا گفت انفرادیت رو خالی کن بد بخت ریخت بیرون منم نشسته بودم نگا میکردم یهو یه دونه از این ساعت کوچیکا در اومد که رو تاغچه میذارن به همون زبون مشهدی گفت یره این چشینه بد بخت با تته پته گفت ساعته اوردم خواب نمونم -اینو گفت محوطه مثل بمب ترکید این اشک تو چشاش جمع شد خیلی بهم بر خورد خدایی فرستادمش دستو صورتشو شست بعدها فهمیدیم این پسره بچه تهرانه ردیف کردیم اومد تو دژبانی شد دفتر دار یکان دیگه نونم تو روغن بود ....)
    5-اره تو اموزشی یکی از خودتون رو ارشد میکنن واسه گروهانتون

8. 4 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-بردن هر گونه قرص و... به داخل پادگان ممنوعه مگه با نسخه پزشک و تاییدیه بهداری
    آقا من تاییدیه پزشک ندارم ولی گاهی اوقات احتیاج شدیدی به آنتی هیستامین پیدا میکنم . یعنی آنتی هیستامین و قرص سرماخوردگی هم نمیشه برد ؟ راستی تو خود پادگان ها داروهای اولیه مثل بتادین ، استامینوفن ، آنتی هیستامین و ... پیدا میشه ؟ یعنی درمانگاهی چیزی هست اونجا ؟
    یه سوال دیگه : برا من اشتباهی 3 ماه اضافه خدمت زده بودن که رفتم میدون سپاه درستش کردم و الان یه برگه ی سفید المثنی دارم که چون پلیس + 10 پرینتشو گرفته با اون اولی یه کمی فرق داره (مثلا کد تلفن گویا رو توش نداره) ، میخواستم ببینم ، احتیاج نیست این المثنی رو ببرم میدون سپاه یه پرینت دیگه بهم بدن ؟ همون پرینت پلیس + 10 کافیه ؟
    Last edited by imanpod; 19-06-2011 at 14:34.

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آقا من تاییدیه پزشک ندارم ولی گاهی اوقات احتیاج شدیدی به آنتی هیستامین پیدا میکنم . یعنی آنتی هیستامین و قرص سرماخوردگی هم نمیشه برد ؟ راستی تو خود پادگان ها داروهای اولیه مثل بتادین ، استامینوفن ، آنتی هیستامین و ... پیدا میشه ؟ یعنی درمانگاهی چیزی هست اونجا ؟
    بهداری داره اونجا پزشک هست دارو هست با دفترچه بیمه به رایگان ویزیت میشی و دارو میگیری

11. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا ما این برگه کسری خدمتمونو موقع اموزشی ببریم یا وقتی رفتیم یگان؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

چاکریم...اخه حرفش خیلی زور بود اگه خواستین تعریف میکنم براتون هرکی به جای من بود همونجا یه چیز بزرگتر از من بارش میکرد که دیگه از این غلطا نکنن!!!!!! (تازه من خیلی مراعاتش رو کردم)
    اره مهدی جون تعریف کن ببینیم چجوری بوده قضیه...اونجا بکارمون میاد.....

1-
    شدیدا توصیه میکنم حداقل 1 بسته پلاستیک فریزر و 1 بسته دستمال کاغذی با خودتون ببرید
    جفتش شدیدا لازم میشه
    تقریبا همه اونجا مریض میشن و نیاز به دستمال هست
    پلاتستیک هم خیلی لازمه
    خودتون برید میفهمید چرا
    کیسه فریزر رو گرفتیم واسه چی بدرد میخوره...LOL...

یه سوال دیگه : برا من اشتباهی 3 ماه اضافه خدمت زده بودن که رفتم میدون سپاه درستش کردم و الان یه برگه ی سفید المثنی دارم که چون پلیس + 10 پرینتشو گرفته با اون اولی یه کمی فرق داره (مثلا کد تلفن گویا رو توش نداره) ، میخواستم ببینم ، احتیاج نیست این المثنی رو ببرم میدون سپاه یه پرینت دیگه بهم بدن ؟ همون پرینت پلیس + 10 کافیه ؟
    بچه ها منم میخوام استامینیفون و آنتی هیستامن و از این قرص های مکملی ببرم با خودم.....

برگ سفید پلیس +10 کافیه .....

14. این کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

حالا ما این برگه کسری خدمتمونو موقع اموزشی ببریم یا وقتی رفتیم یگان؟
    باید ببری نیرو انسانی یگان خدمتی تو اموزشی با خودت نبری گم کنی برات شر بشه
    البته یه کپی ازش داشته باش شاید لازمت شد.(ولی بعید میدونم)
    کیسه فریزر رو بعید میدونم گرفته باشید برا چی هست باید برید پادگان روز اول تو غذاخوری میفهمید برا چی میگیم ببرید.(البته واجب نیست بردنش و مستحب موکد هست)

16. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یعنی گفتن اگر سابقه بسیج نداشته باشی هیچ راهی نداره بیفتی سپاه؟
    نه چون سپاه نیرو نمی گیره اگر موقع اعزام یهنی همون اول برج های زوج و یا 18 هر ماه نیرو کم داشت اون موقع اعلام میکنه و اونم زیاد نیست و شاید اصلا نگیره مخصوصا الان که ماشالله همه بسیجی . یدونه دیگه از بند های پ من مونده اونم توی دو سه روز آینده بهم خبر می ده اما من زیاد به اونم امید ندارم خودمم.
    نمی دونم چرا هر چی قانونه می ذارن موقع ما اجرا می کنند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •