Xperia SP , One XL
Xperia SP , One XL
سلام دوستان
من يك گوشي آندرويد مي خوام كه دو تا مسئله برام مهم هست : 1- نگهداري شارژ بالا 2- دوربين با كيفيت بالا
بين اين 5 گوشي گير كردم كدوم رو بگيرم!!!!
Xperia Acro s
Xperia Tx
Xperia SL
Xperia T
Xperia V
با تشكر
هیچ کدوم اینا باتری های قوی ای ندارن(نگهداري شارژ بالا) اکسپریا اس پی باتریه قوی ای داره که دوربینش زیاد جالب نیست.نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن 3تای اولی رو کلا بذار کنار
دوستان بین این سه تا چی رو پیشنهاد میکنید؟
xperia tx
xperia sp
htc one x
به جای One X بهتره One XL رو در نظر بگیری قیمتش پایین تره و کلا بهتر هم هست.
SP هم گوشیه خوبیه. باتری و سخت افزار قوی تری داره از اون طرف صفحه نمایش + رابط کاربری One XL بهتر هستش
نکسوس 4 هشت گیگ هم اگه پیدا کنید خوبه 16 گیگ بدون گارانتی 1100 اینا باید باشه.
سلام دوست عزيز
مطمئني؟؟!!! اين سه تا اولي رو بر اساس تحقيقاتي كه كردم بهتر از اون دو تا آخري هست
لطفا راهنمايي كنيد واقعا گيج شدم هر كسي يه چيزي مي گه
با تشكر
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت های دوستمان تایید میشه
xperia sp از باتری Li-Ion 2370 استفاده می کنه و از گوشی های که نام بردید خیلی باتری بهتری داره در مورد دوربین ها می تونید به سایت gsmarena برید و تک تک تست کنید هرچند SP زیاد دوربین
جالبی نداره
دوربینش نسبت به nexus 4 ضعیفتره؟
دوربین SP نسبت به nexus 4 در عکس ها نویز رو خیلی بیشتر کاهش میده این باعث میشه که نویز کمتری داشته باشه عکس های شما اما بعضی اوقاتم این نویز زیادی باعث میشه عکس های nexus 4 شفافیت بیشتری داشته باشند نسبت به SP
اما در فیلم برداری اینطور که من الان نگاه کردم در GsmArena کیفیت nexus 4 تا حدودی بهتر بود
سلام دوستان من میخوام سونی اکسپریا بگیرم.کدوم مدل رو پیشنهاد میدین؟بودجم تا 700 تومنه.خوش دست باشه و صدای قابل قبولی داشته باشه.neo l چطوره به نظرتون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)